Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kamacha

mam doła...!!

Polecane posty

Gość głębiaa
czemu?:)

Gość głębiaa
aburabi chryzantemy złociste!:)

Gość fadsadfdasd
napisz coś qrwa bo z tematu nic nie wynika...

bo jebie mi sie w związku.. tak mi sie wydaje a intuicje mam nie omylna! ostatnio coś sie zmieniło ..!

Gość głębiaa
kamacha ile ze sobą jesteście?

Gość głębiaa
długo, co się dzieje złego? Nie uprawialiście jeszcze seksu?

nie....bo chce jeszcze poczekac chce mieć pewnośc ze on jest tym jedynym bo jeśli mu sie oddam a coś sie znowu spieprzy to będę załowała i że uprawiałam z nim seks nie potrafiła bym chyba z tym sobie poradzić

bo nie powiem lubimy sie czasem zabawic ale do stosunku nie dochodzi nie potrafie juz

Gość głębiaa
kamacha masz racje, rób tak abyś sama z sobą była w zgodzie. Skoro jesteście tak długo a Ty nadal tego nie czujesz, nie jesteś pewna więc może to nie to? Nic na siłę

Byłam w związku 2,5 roku. Bez seksu. To nie mogło przetrwać... wieczne namawianie mnie, a potem obwinianie za to, że nie chcę mu sieoddać, że chyba nie kocham go albo boję się że on odkryje prawde o mnie-że nie jestem dziewicą. A ja tak jak ty nie chciałam zrobić tego z kimś kto może mnoe zostawić a ciagle tak myslałam... jest miesiąc od naszego rozstania. Sms dziś... "Zero seksu przez ponad 2 lata.Nigdy juz nie pojde na taki układ." Aż mi serce z żalu pękło prawie :(

właśnie senk w tym że ja go bardzo kocham i on niby mnie tez ale czasem wątpie a najbardziej wtedy gdy on ma zły humor i trzeba go najlepiej z daleka omijać a przecież skoro jestem jego 2 połówka to tak zachowywac sie nie powinien a on tłumaczy mi ze ja tez tak mam

Gość głębiaa
kamacha Jak jest miłość to w parze z nią - wypada pożądanie. To naturalne. Nie jest Wam ciężko wytrzymać "bez siebie" Mówisz, że go kochasz... ale chyba nie jesteś pewna czy on tak samo kocha Ciebie... Stąd te wątpliwości. Nie chcesz być tak "o" tylko kimś najważniejszym. To całkowicie prawidłowe rozumowanie.

Nie życze ci tego ale co tu ukrywać. Mężczyźni...rzadko się zdarzają tacy, którzy poczekają. najważniejsze, że nie żałuję. Że moja intuicja mnie nie zawiodła. Że czeka na mnie ktoś wyjątkowy i kiedyś będę szczęśliwa, że na niego poczekałam. Ale serce strasznie mnie boli..co ja z nim przeszłam tego nie da się opisać. :(

Gość głębiaa
ostatnia-nastka Widać to był dupek, nie mężczyzna. Ale dziewczyny jeśli nie czujecie, że to jest to - to nie ma sensu chłopa trzymać. Potem mają właśnie pretensje

mam czasem wyrzuty ze nie potrafie sie przełamać.. nawet tłumacze sobie ze 12 latki dupy dają a ja z własnym facetem nie uprawiam:(

Gość głębiaa
osatnia-nastka Brawo :) wiesz jaka będziesz szczęśliwa gdy w końcu trafisz na swojego? Kurcze... to się wie i już:)

Gość głębiaa
12latki nie są niestety w dzisiejszych czasach żadną wyrocznią :) Takim ludziom trzeba współczuć. Jaka musi wypełniać ich wewnętrzna pustka.

ostatnia-nastka Widać to był d**ek, nie mężczyzna. Ale dziewczyny jeśli nie czujecie, że to jest to - to nie ma sensu chłopa trzymać. Potem mają właśnie pretensje Każdy mówi mi, że nie był mnie wart :( ale ja gokochałam i jeszcze nadal kocham. Trudno zyć z dnia na dzień bez niego lecz jeśli piorytetem był dla niego seks.. nawet nie wiecie ile się nasłuchałam :( ze on na to zasługuje że mamy już "tyle" lat i zero seksu! Ze on nie chce tak żyć i żebym poszukala se takiego frajera ktory bd czekac! :( to mnie od niego coraz bardziej odpychało i nie chcialam z nim tego przeżyć... bo nie wierzylam w jego uczucia do mnie lecz uwazalam ze wazniejszy jest seks. To smutne ale wiem, że znajdzie się kiedyś ktoś wyjątkowy, którego uczuc bede pewna. czego autorko tobie rowniez zycze :*

ja nawet z seksem chciała bym poczekać chociaż do narzeczeństwa wtedy było by zupełnie inaczej ...tak mis sie wydaje

osatnia-nastka Brawo wiesz jaka będziesz szczęśliwa gdy w końcu trafisz na swojego? Kurcze... to się wie i już bardzo bym chciała :) może kiedyś, kiedyś...bo narazie mam dosyć związków. A on byl moja pierwsza miloscia. Autorko może pogadaj z nim o tym???? Czy on cie rozumie??? Czy jest w stanie poczekac???