Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glo

zamiast blondu- jakieś babcine włosy!!! pomocy!

Polecane posty

Gość glo

Cześć dziewczyny! Jeju, uratujcie mnie! Ufarbowalam dzis włosy farbą z garniera- super jasny popielaty blond. Na pudeleczku kolor był idealny! Lekko miodowy, ale jaśniutki. Taki, jaki chciałam. Po zmyciu włosy okazały się naprawdę popietalo- popielate! Na dodatek mają jakieś refleksy zielone. Farbowałam zawsze tymi niebieskimi opakowaniami, jesli wiecie, o co chodzi, ale teraz chciałam normalną edycją. Za kilka dni do szkoły, jak maturzystka może być popielata? :( Co mogę zrobić? 2 tyg czekać? Z babcinymi włosami? Szamponetki mnie nie złapią :(

Gość glosik oddany
wymyj w szampnie przeciwlopierzowym ten odcien zejdzie..potwierdzone przeze mnie

Gość glo
a co z ponownym zafarbowaniem?

Jeśli jest bardzo źle, idź do fryzjera - oni mają specjalne preparaty, które od razy całkowicie zmywają kolor z włosów. Ewentualnie w sklepie fryzjerskim może dostaniesz taki specyfik, ale obstawiam, że nie potrzebujesz wielkiem butli tylko na jednorazowe uzycie, tak więc pozostaje fryzjer. Życzę Ci powodzenia i wymarzonego koloru ;-) Ps. Mi kiedyś wyszły fioletowe, jeśli to cie pocieszy ;p

Gość glosik oddany
ja tez maluje tylko sprawdzona farba tzn popielatym rozjasniajcym ale z wellatonu

A teraz jako facet zapytam: po co w ogóle farbujecie włosy????????????

Lomu jedli chcą całkiem zniemić kolor włosów, inni nadać jedynie odcień szamponami koloryzującymi. Chcemy się Wam podobać, po to właśnie malujemy. Na dłuższą metę odradzam farbowania - niszczy włosy i wcale lepiej nie wygląda. ;-) Wiem z doświadczenia, jako nastolatka byłam taka bystra, że farbowałam non stop... :P ba! I prostowałam.. Fe :)

Gość glosik oddany
a tak kobieta zmienna jest..lubimy odmiany haha

Troszkę hipokryzją mi tu zajeżdża... najpierw się upiększacie na siłę, a później narzekacie, że faceci Interesują się tylko tymi ładnymi.... A może to odwrotnie...upiększacie się bo faceci interesują się tymi ładnymi.... BŁĘDNE KOŁO:d:d::d

Gość glo
dobra, koniec damsko-meskich pogaduszek:D chce konkretnie wiedziec, czy zafarbowac sobie jeszcze raz wlosy np. jutro, albo w środę.. czy to naprawdę będzie zbyt wielkie obciążenie dla włosów?

To już Ci koleżanki powiedziały co i jak ;)A ja Ci powie, że "pierwsze wrażenie" jest tylko na chwilę.... ważniejsze jest drugie, trzecie i piąte wrażenie....