Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Magdalis

Ear buddies

Polecane posty

Gość gość
W takim razie,może ma ktoś do odsprzedania ear buddies???

Gość gość
jak idą postępy w stosowaniu ear buddies?proszę napisać czy daje to jakiś efekt??/

Gość gość
osoby chętne na zakup ear buddies proszę o podanie maila, wyslę zdjęcia i opis zestawu

Gość _zgagata
Po trzech tygodniach stosowania (jeszcze ponad 2 miesiące zostało) widać pierwsze efekty. Uszka ewidentnie są bardziej przylegające do głowy. Oby tak zostało.

Gość Marendil
@kama1978 Same plastry nie wystarczą, z resztą nie są one jakieś specjalne poza tym, że są one antyalergiczne. To właśnie szyny odkształcają małżowinę uszną, co prawda są one dość elastyczne, ale dzięki temu można je formować dla dzieci w każdym wieku. Te szyny to tak naprawdę kawałek jakiegoś elastycznego drucika zatopionego w anty alergicznym plastiku. Cena którą się płaci to za patent, bo produkcja z pewnością kosztuje grosze. Obecnie zostały nam niecałe dwa tygodnie noszenia, już nie umiemy doczekać się efektu końcowego, dzisiaj po raz ostatni wymieniliśmy plasterki. Damy znać jakie efekty po ściągnięciu jak i po kilku kolejnych tygodniach. @_zgagata Jakim cudem po dwóch tygodniach od stosowania (skoro wymienia się je właśnie raz na dwa tygodnie) skończyły się już wam plastry z pakietu startowego? Ile maluszek ma miesięcy? W instrukcji jest opisane, żeby ear buddies ściągać jak najrzadziej, najlepiej co dwa tygodnie i tym samym nie ściągać ich na dłużej niż godzinę. W ostateczności można ściągnąć na jakąś większą imprezę, jak ktoś się wstydzi, ale wtedy producent nie daje gwarancji, że to zadziała. My ściągaliśmy tylko do wymiany plastrów, a poza tym wszędzie je nosi. Wielokrotnie pytani byliśmy co to takiego i odpowiedź była krótka "profilaktycznie aparat korekcyjny na uszka, tak samo jak nosi się na zębach" zdecydowana większość była zachwycona tym wynalazkiem. Pozdrawiamy

Gość gość
Dziecko skończyło 5 miesięcy.Zastanawiamy się nad zakupem ear-buddies .Jak długo maluszek musi to nosić aby były widoczne efekty??/Czy nie jest już za póżno?

Gość gość
Masz tu rozpiskę ile ma nosić poszczególna grupa wiekowa: Recommended splintage times: Fitted: Splint for: at birth 2 weeks 1 month of age 1 month 2 months of age 2 months 3 months of age 3 months 4 months - 6 months 3 - 4 months Over 6 months 4 months Ja stosowałam u mojego 3 mc dziecka i zaprzestałam. Teraz ma 6 mc i szczerze nie wyobrażam sobie założyć tego znowu. Dziecko się wierci, kręci, chwytało za te plastry już wcześniej tak że je zrywało więc teraz myślę że podobna byłaby reakcja. Dziecko miało 2 mc na uszach i owszem zaraz po ściągnięciu uszka piękne ale po kilku godzinach takie jak wcześniej. Powodzenie tej metody myślę że jest u maluchów tz. tygodniowych lub troszkę starszych.

Gość gość
Przez miesiac przyklejalismy same plasterki.Wczoraj zalozylismy ear buddies.Dziecko w ogóle tego nie zauważa ,nie przeszkadza to maluszkowi.Zobaczymy jak bedzie dalej...Mam nadzieję, że przyniesie to oczekiwany efekt, chociaż z tego co czytam na forum, to rozne sa opinie.Mysle ze jednak warto spróbować

Gość _zgagata
@ Marendil Chodzimy na basen i musimy zmieniać plastry co tydzień...

Gość gość
Plastry się bardzo brudzą i moje dziecko je odklejało więc ja zmieniałam co 4 dni nie wyobrażam sobie co 2 tygodnie tego robić

Gość gość
I jak efekty u Waszych pociech??? Widoczne są jakieś czy poprawy brak? Zastanawiam się nad zakupem i nie wiem co zrobić...

Gość gość
U nas mala nosi dopiero miesiac.jeszcze 2 przed nami.

Gość gość
Merendil-Jakie efekty u Waszego maleństwa?

Gość gość
czy chce ktoś odkupić Ear buddies? proszę podać maila wyślę zdjęcia i opis zestawu

Gość gość
Witam jestem zainteresowana kupieniem zestawu.prosze o kontakt.

Gość gość
Jestem zainteresowana zakupem Ear buddies - szyny + plastry. Proszę o zdjęcia oraz informację czy działa to także u 5-letniego dziecka daria.p02@o2.pl

Gość gość
Zaczęliśmy stosować ear buddies kiedy mała skończyła 5 miesięcy.Dzisiaj mija 4 miesiąc noszenia szyn korygujących.Efekt???minimalny:(Ponosimy jeszcze miesiąc ale myślę że raczej nie zdało to egzaminu.Chyba faktycznie należy stosować to tylko i wyłącznie u maluszków tzw.tygodniowych.

Podnoszę temat. Będę wdzięczna za opinie osób, które stosowały Ear buddies u swoich dzieci. Czy są skuteczne? Czy ktoś stosował je również w przypadku deformacji uszka?

Gość gość 000
Witam mm do sprzedania zestaw ear buddies.Proszę podac e-mail.

Gość gość
kupie zestaw. prosze o kontakt majus120111@wp.pl

Gość marendil
Przepraszam za tak późną odpowiedź, ale zawsze były ważniejsze sprawy niż odpisywanie na forum. Troszkę żałuję bo być może udało by się przekonać więcej osób do tego wynalazku. Nasza córeczka ma już prawie dwa latka i obecnie nie chcemy sobie nawet wyobrażać jakby mogła wyglądać gdybyśmy nie wypróbowali ear buddies. W drodze jest kolejne dziecko i prawdopodobnie będzie je nosiło przez dwa tygodnie po porodzie. Do rzeczy, pierwsze kilka godzin po odklejeniu plasterków, szok że uszy mogą tak bardzo przylegać bez plastrów. Po kilku dniach entuzjazm opada bo uszka zaczynają co raz to bardziej odstawać od głowy. Po miesiącu można powiedzieć, że przestały się jakkolwiek odkształcać i pozostały w nieznienionej formie do teraz. Co bardzo istotne uszka teraz wyglądają bardzo naturalnie, gdyby były bardziej przylegające nasza córka wyróżniała by się w tłumie innych dzieci, czego przecież chcieliśmy uniknąć. Mając porównanie z innymi złobkowymi dziećmi, uszka naszej córeczki są dokładnie takie jak u większości z nich, a znamy nawet sporo takich, które mają bardziej odstające. Uważamy, więc eksperyment za udany i Ear buddies polecamy i będziemy polecali wszystkim przyszłym rodzicom. Pozdrawiamy i życzymy wytrwałości w stosowaniu.

Gość gość
Pilnie kupie zestaw eear buddies. Mój Tel 880-084-312

Gość gość
Czy pomoże mi ktoś w zamówieniu tego zestawu ze strony angielskiego producenta ? Nie bardzo znam angielski a wole niczego nie pominąć. Mój mail: pulka185@wp.pl. Z góry dziękuję

Gość gość
Witam. Czy ktoś stosował te plastry u 2,5 letniego dziecka ? Czy pomogą takiemu "starszemu" dziecku ? Pozdrawiam

Gość mijja1
Stosujemy plastry u 6-miesięcznego dziecka, teraz juz miesiąc, mała je niestety ściąga. plastry z Anglii nam się skończyły, próbowaliśmy inne z apteki (matopat ok ale schodzi po kilku dniach; plastry do zamykania ran też schodziły po kilku dniach) - może ktoś cos przetestował? Zamówię chyba dodatkową dostawę z Anglii, mimo że cena absurdalna. Jakby coś to odkupię plastry niewykorzystane, proszę o kontakt. Zobaczymy czy zadziała. Żałuję, że tego nie założyłam wcześniej. mijja1 at poczta wp pl

Gość gość
Witam ja rowniez zastanawiam sie nad kupnem ear buddies moj maluszek ma 2 miesiace i jedno uszko bardziej zaczyna odstawac bo maly bardzo sie wierci zakladam czapeczke ale to wiekszego efektu nie daje no i mam prosbe czy jest tu ktos kto pomoglby w zamowieniu tych plastrow?a moze ma ktos na sprzedaz?

Gość gość
witam, moge odsprzedac, majus120111@wp.pl

Gość gość
Odkupię jeśli aktualne, wysłałam wiadomość na maila, proszę o kontakt :)

Gość gość
Witam, również mam do sprzedania EarBuddies. Mój e-mail: kamila.deput@gmail.com