Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kika00

Czy zna ktoś jakiś fajny film o nastolatce która ma romans z żonatym mężczyzną?

Polecane posty

Gość kika00

bardzo prosze o propozycje

Gość kurde ja nie mam aktualnie sam
bejbis,fish tank nie dziekuj 🖐️

Gość żonaty mężczyzna
nie znamy ale możemy nakręcić :classic_cool:

Gość jjaspis
skoro jesteś 17 letnią dziwewczyna to moze " 17 mgnień wiosny " ?:)

Gość to moze american beauty
moze nie do konca o romans chodzi, ale warto obejrzec

Gość mozeeeeeeeeee
trujacy bluszcz??????

Gość kika00
jjaspis: a o czym jest mniej więcej ten film ?

Gość kochanek chociaż facet
nie był żonaty. "Kochanek" to tytuł

Gość kochanek chociaż facet
ale polecam też książkę - o niebo lepsza! :-)

Gość kika00
kolejny inteligentny podszyw..wiecej takich cwelów,a świat będzie miał się kogo wyszydzać.. podnosze..

Gość kika00
do kochanek chociaz facet..tyle tylko,ze biblioteka w mojej wiosce jest uboga w fajne ksiażki..będę szukać w okolicach jak coś:) dziękuję:)

Gość Sissi18
fatalne zauroczenie

Gość kika00
oglądałam FATALNE ZAUROCZENIE,ale osoba płci żeńskiej,która zakochała się w żonatym mężczyźnie nie była nastolatką tylko KOBIETĄ!! a mi chodzi o nastolatkę!

Takie związki nie maja żadnej dłuższej perspektywy. Czemu kręcą Cie tragiczne historie które źle się kończą ?

Gość kika00
huumbder humbert: hahahahahahahahhahahah !! kolejny przyczłap,piszący swoje mądrośći!!!!:D zanim nazwiesz kogoś debilką,zasatanów sie może o co tej osobie naprawde chodziło mądralo !!!!!!!! LOlita - owszem - miała 13 lat i była nastolatką a ja napisałam,ze też jestem nastolatką,17-nastoletnią...więc z tym TEŻ chodziło mi,że też jestem nastolatką.. bujaj ćwoku 🖐️

Gość kika00
do JacekJ: a jest sens oglądać ciągle te same filmy,które sa przeważnie nakręcane ta bazie tego samego,z wielkim HAPPY END-em ?! rzygam już tymi szczęśliwymi zakończeniami,chce w końcu jakiejs odmiany..

Gość Sissi18
pomylilam tytul.. jak sobie przypomne ten o ktorym mysle, to napisze

@kika: Wiesz, jest mnóstwo filmów mądrych bez happy endu. Ja nie zmuszam Cię ani nie odwodzę od ogladania. Tylko pisze jakie sa perspektywy i jak wyglądają potem takie związku. To Cie może intrygować i pociągać a ja pisze czemu to są prawie zawsze historie tragiczne. Sam lubię dramaty wiec polecam "Malowany Welon" w E.Nortonem widziałaś ?

Gość kika00
do JacekJ: hmm..to może powiem co mnie zainspirowało do ogladniecia takich filmów..Otóż,byłam w takiej sytuacji,że żonaty,oraz dzieciaty mężczyzna,elegancki,dostojny,zaczą się przystawiać do mojej koleżanki,która jest w moim wieku... i od tego momentu jakoś znajoma mi tylko LOLITE poleciła..oglądnęłam - spodobało mi się..chciałam obejrzeć jeszcze inne filmy z podobna puenta.. niestety nie oglądałam,ale skoro polecasz(nie wiem czy mogę sie odnoscić przez per "Ty",bo nie wiem,w jakim wieku jestes,jeżeli jednak mam do czynienia z duzo starszą od siebie osobą, to prosze mi wybaczyc:)) ja osobiście z dramatów moge polecić "7 dusz"..Oglądałeś może?

Gość oiiooioiii
Amerikan Bjuti :D

@kika Tak, możesz pisać na Ty :) (mam 39 lat ale ja jestem na Ty z prawie wszystkimi) American Beauty jest fajny. Malowany welon to nie jest film o młodej dziewczynie tylko piękny film o miłości. Fajny był film "Leon Zawodowiec", tam J.Reno ratuje taką młoda dziewczyne. Film akcji ale znam. Niestety tak z głowy nic nie przychodzi mi więcej do głowy z filmów o romansie młodej dziewczyny ze starszym facetem.

Gość kika00
do JacekJ: hmm..co do Leona zawodowca,to oglądałam go trochę,wiem,że film jest o tym,że jakiś gang zabił rodziców młodej dziewczyny i Leon zostaje jej opiekunek(nie wiem w jaki sposób)..Uczy on dziewczyne,jak byc zimną do szpiku kości i nie dac się złu..dziewczyna chyba pragnie zemsty..coś takiego mipo głowie chodzi,chyba,ze mi sie film pomieszał,ale dziewczyna pamietam miała czerwone wlosy.. Mimo wszytsko dziekuję za propozycje,filmu o milosci,w wolnej chwili miedzy uczeniem sie na klasówki,postaram się go oglądnąć:) mam nadzieje,że sie nie zawiode:)

Gość kuleczka29
Ja znam o miłości ale nie nastolatki tylko nastolatka do dojrzałej kobiety chłopak ma 15 lat a ta kobieta jest jego nauczycielką w szkole lubię go bo jest na faktach "Amerykańska dziewczyna"

Gość Jackieee
Ja znam te, ale nie opowiadają o romansie nastolatki, z dorosłym mężczyzną, a odwrotnie - o romansie dorosłej kobiety z młodym chłopakiem. - Notatki o skandalu (15 latek z 40 latką) - Idealne matki (dwie dojrzałe kobiety po 40-stce, które są przyjaciółkami i każda z nich ma syna, w którym zakochuje się ta druga - czyli Lil ma romans z synem Roz, a Roz ma romans z synem Lil)

Gość ohoho
Polecam stary polski film SARA z******ty

Gość Lillka_kiciaendmalina
"Sara" polski film, dla mnie zawsze będzie naj ;)

Gość gość
american beauty