Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem szczęśliwaaa

Nareszcie wszystkie dzieci wyniosły z domu!!!

Polecane posty

Gość jestem szczęśliwaaa

20letni syn wszedł do bogatej rodziny bo jego dziewczyna jest w ciąży, mieszka teraz u rodziców tej panny i dostał pracę w firmie jej ojca. 19letni syn dostał mieszkanie po wujku, w tym roku skończył szkołe i również ma dziewczyne w ciąży dzięki której dostał pracę. Kolejna córki(18 i 17 lat) zaszły w ciąże(z chłopakami z bogatych rodzin) i też się wyprowadziły z domu. Ja i mąż jesteśmy zadowoleni że nie mamy już dzieci obok siebie

Gość jestem szczęśliwaaa
Naprawdę jest co gratulowac. Nie wyobrażacie sobie szczęścia matki której wszystkie dzieci wyniosły się z domu, w końcu spokój. 6 osób to za dużo jak na nasze małe mieszkanko.

Gość jestem szczęśliwaaa
Każda matka cieszyłaby się na moim miejscu, w końcu będzie więcej miejsca w naszym mieszkanku.

Gość cgfj
Jak maz ci umrze to bedziesz miec jeszcze wiecej miejsca w mieszkanku.

Gość WERTGHFVDCVDX
"Jak maz ci umrze to bedziesz miec jeszcze wiecej miejsca w mieszkanku." Ostro pojechalas/es :P

Gość Moniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jak macie takie małe mieszkanko to po jaki chuj robiliscie tyle dzieci??? żałosna baba i tragiczna matka z Ciebie

co do męża to śmierć to chyba najlepsza opcja:) w ciąże przecież nie zajdzie i się nie wyniesie ps. gratuluję autorce poczucia humoru

Gość dksa;l,d
jesteś pojebaną egoistką narobiła se dzieci a potem ich wypycha z mieszkania żałosna pizda

Gość jestem szczęśliwaaa
mieszkamy w oborze, zostały jeszcze dwie krowy z nami, ale niedługo będzie z nich wołowina