Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurde ja nie mam aktualnie sam

SLUCHAJCIE CO MNIE DZISAIAJ SPOTKALO

Polecane posty

CHłopak, ktorego poznalam na neci przyjechal do mnie autobusem :o nawet prawa jazdy nie ma a 24 lata,nieudacznik :o

a Ty , jako, ze masz prawko, wysiadlas do niego ze swojego new terenowego lexusa? :classic_cool:

no nie mam lexusa,mam jakies male gowno :D ale prawko by mogl miec.wyobrazacie sobie zeby w dzisiejszych czasach facet nie mial prawka :o

Gość Ampjmxayjgmwptxjpt
Ten aktor Krystian Wieczorek nie ma, a dla mnie i tak jest pociągający.

dla mnie jest to nie do pomyslenia,teraz kazdy facet musi miec prawko zeby gdzies podjechac,czy cos w tym stylu.a jak go nie stac,to czy bedzie w stanie utrzymac rodzine,dzieci :o olac go???

Gość aaaaaaallan
Żenada wiem cos o tym faceci bez prawka i samochodu sa jak pasozyty szukaja sobie szoferek!

no wlasnie tak tez pomyslalam.taki nieudacznik bez grosza,pewnie mysli,ze ja bede na niego zarabiac :o

Gość Ampjmxayjgmwptxjpt
To napewno nie dlatego, ze go nie stać na samo prawko- przeciez za jedną wypłatę zrobi. Moze nie stać go na auto i uważa, ze i tak mu sie nie przyda? Moze byl uczestnikiem wypadku i boi sie jezdzic, ale zgadzam sie ze stwierdzeniem, ze to troche dziwne

nic go nie usprawiedliwia. jak to sobie wyobrazacie,w przyszlosci gdy bedzie sie mialo dziecko,wszedzie z buta jak ja bede w pracy ??? zenua,nie?? :o

Gość aaaaaaallan
Nie wazne czy ma auto czy nie prawko sie przydaje nadaje tez pod pewnym wzgledem facetowi meskości moze to głupo powiedziane ale jednak nie jedna kobieta by chciała zeby ich meżczyna poprowadził pojazd a nie siedział obok jak jakis niepełnosprawny człowiek.

Gość sama sobie odpowiedz
a moze mu zabrali prawko

spotkalybyscie sie jeszcze raz z takim?

Gość aaaaaaallan
żenua to mało powiedziane...

Gość kamilla1005
trochę kicha jak nie mA prawka, ale to jeszcze nie koniec świata..może go nie stać? a ile ma lat?

Gość Ampjmxayjgmwptxjpt
Ja raczej nie mialabym ochoty, tym bardziej, ze wole jezdzic jako pasażer:)

no dokładnie.ja bede pod niego podjezdzac i jeszcze go odwozic jak kobiete,a potem bede sama zapierdzielac,oczywiscie wszystko za moja kase,a dodam,ze paliwo teraz nie jest najtansze.

Gość hej hej jeee
skoro ma dopiero 24 lata to jeszcze to prawko moze zrobic moj kuzyn zdal prawko w wieku 26 lat bo wtedy dopiero robil i jezdzi teraz bez problemu spytaj sie go czy zamierza zrobic prawo jazdy a zobaczysz co ci powie

Gość kamilla1005
jak ci taki nie pasuje to sobie zmień...:/ jak dla mnie brak prawa jazdy to jeszcze nie tragedia, sama miałam chłopaka który nie miała prawka ani samochodu- a do biednych nie należał... ja mam i samochód i prawko, on wcale mnie nie wykorzystywał, dorzucał się zawsze do paliwa i na opłaty i było ok. A teraz dostał prace w innej miejscowości i się zapisał na kurs.

Gość aaaaaaallan
olej kolesia mówie Ci ja juz miałam takiego ale nie pociagnełam z nim nawet 2 tydz bo potrafił byc bezczelny mówiąc kiedy kierowałam "ooohh ale mam szoferke prawa jazdy nie zrobie bo bede miał wygode" zamurowało mnie wtedy szkoda ze sie nie zatrzymałam gdzies i nie kazałam mu wypier... z samochodu

Gość amdjm
kurde, czy facet ma prawko czy nie to nie powinno mieć większego znaczenia. O,o

Gość QQWDEJIWQJDUIOW
moj facet nie ma prawka, ja mam od dwoch lat i jakos wcale mi to nie przeszkadza :o co za glupie baby...

Gość australijskie
ja mam 34 lata, co prawda jestem kobieta,ale prawka nie mam. Maz ma prawko od 24 lat,ale samochod mamy dopiero od roku i tez jakos zyje, z dzieckiem tez sie poruszalam komunikacja miejska. Moze boi sie prowadzic samochod i dlatego nie ma prawka, nigdy nie wiadomo

Gość hangininthecorner90,k
omg to jakis lamaga !! faceci bez prawka a ) s ą egostami b) są slabi w lozku c) to durnie lebiegi i żeruja na kobietach. poszukaj sobie lepszego

Gość Owieczki
System was ładnie przeszkolił. Żyjecie w zaprogramowanej przez kogoś rzeczywistości. Materializm większy niż uczucie a pieniądze, które istnieją tylko dlatego że w nie wierzycie wszystkim. Więcej TELEWIZJI i seriali brazylijskich. Prawkiem się przejmują jak niedługo nie będzie was stać na benzynę HA HA. Radzę ci dobrze ZOSTAW GO w spokoju bo sobie chłopak zmarnuje życie ze idiotką co go dla samochodu zostawi. Tfu...