Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam zmartwienie

gdzie spi wasz pies?

Polecane posty

Gość mam zmartwienie

3 tygodnie temu wzielismy szczenie owczarka niemieckiego. psiak ma 3 miesiace i do tej pory spal na zewnatrz. kupilismy mu najpierw legowisko o takie http://imgur.com/eK73d nie chcial w nim spac. weterynasz poradzil, zeby polozyc na legowisku koc, polozylismy nie chce spac caly czas wskakuje nam do lozka albo probuje spac na kanapie z tym, ze z kanapy go zganiamy bo jest skorzana a on przes sen drapie. kolega poradzil nam zeby kupic twardsze legowisko no to kupilismy takie http://imgur.com/VKJnR na nim tez nie chce spac. w lozku nam nie przeszkadza poki jest maly ale owczarki szybko rosna a on juz sie rozpycha. jak tam dalej pojdzie bedziemy musieli kupic wieksze lozko. jak uczyliscie psa spac w legowisku? czy wasz pies naturalnie sam zaczal spac? weterynasz powiedzial, ze nasz maly nie chce spac w legowisku bo na zewnatrz spal w gupie wiec teraz tez chce. przyjdzie nam przez kolejne 15 lat albo i 20 lat dzielic lozko z mlodym?

Nie wziełabym takiego dużego psa do mieszkania. Śmród i pełno brudów :O. Jeżeli masz podwórko, kup mu bude zamknij drzwi i niech śpi. Kilka dni popiszczy aż się nauczy,

Gość mam zmartwienie
mamy podworko ale nie wyobrazam sobie, zeby pies spal na zewnatrz. mamy dwa inne psy, ttez duze i wszystkie spia w domu. z tym, ze pozostale dwa nie maja problemu z legowiskiem:P

Gość nie jest
Moja Księżniczka spała ze mną w łóżku bardzo często, dopóki nie zmieniłam łóżka na wąziutkie tak, że się nie mieściłyśmy razem. Potem na posłaniu albo podłodze. Teraz jest w niebie, więc chyba w ogóle nie śpi.

Gość oooopppeeerrraaaaa
Połóż mu legowisku na łóżku na które tak uporczywie się pcha,jak już pare razy na nim pospi to jak potem zdejmiesz i połozysz w innym miejscu będzie chciał na tym legowisku spać;

Zaanektowal nasz fotel, a jak nie ma nas, chamsko uwala sie na kanapie. Poza tym pod moimi drzwiami

Gość ja mam dwa psy ale malej
rasy. Kupilam im takie samo legowisko jak z pierwszego linka. Żaden z nich nie chciał w nim spać. Póki były małe i nie potrafili wskoczyć na łóżko to był spokój (spokój jak spokój, w nocy sie spac nie dało bo aż wyły, tak chciały wejść na łóżko). Jak już się nauczyli wychodzić na łóżko to tak już zostało i śpią z nami. Tyle dobrze że w nogach, choć jeden tylko szuka okazji żeby wryć się pod kołdrę :o

Gość djakjeia
proszek do prania gowniarzu przestan udawac kobiete, wakcje sie koncza idz podpisywac zeszyty

Gość djakjeia
proszek do prania wszyscy widzieli twoja fotke z gg a w twoje durne wymyslone historie i tak nikt nie wierzy. ty masz jakies zaburzenia osobowosci chyba, 15 letni lepek podajacy sie za kobiete

Gość proszek zamknij jape
i do budy smrodzie

Nie z GG, tylko fotka była z www.fotka.pl. A jakim cudem? Nawet tam konta nigdy nie zakładałam. Zresztą pśp, się przyznała i nawet podobno mnie przeprosiłam. Mało wiesz, więc stul pysk i idź lepiej spać dziecko 🖐️

Gość makata
mój labrador śpi w łóżku :)

Gość makata
rozwala sie , chrapie , " biega" przez sen a posuchej karmie puszcza takie bąki ...:D ale uwielbiam jego ciepło i rozczochranie nieprzytone spojrzenie rano :)

Gość wyszlam z domu
proszek do prania to gowniarz z gimnazjum, z parszywa morda i problemami psychicznymi. mysli, ze jest kobieta. nie dosc, ze brzydki to jeszcze notoryczny klamca. ma morde jakby mu sie dupa z ryjem miejscami zamienila

Gość proszek nie rob
z siebie wiekszego idioty niz jesteś, ciekawe jakim kurwa cudem ta gimkupa z fotki.pl tak szybko usuneła konto :D dziecko, wakacje sie konczą na szczescie :)

Gość proszek by chcial
trzymac psa na lancuchu i prac go kijem co wieczor, ale mama na szczescie mu psa nie kupuje. Owczarek pewnie sie nauczy sam spac, ale poki to jeszcze dzieciak, moze sie zwyczajnie czuc nieswojo w nowym miejscu, jak ludzkie dziecko gdy sie go zamknie samego w nowym pokoju... Dajcie mu czas i powoli przyzwczajajcie do legowiska, chwalac i nagradzajac, gdy sam sie tam polozy. Nie ma sensu go dodatkowo stresowac jakakolwiek kara.

Gość proszek lubie cie
i chooj :classic_cool:

Gość proszek nie rob
nie, to ty wypierrdalaj dziecino, co tu jeszcze robisz tak sie przejmujesz co tu piszemy. jestes skonczonym zyebem pieprzonym marnym projektem. co świat sie zawalił przez tą wpadke ? :classic_cool:

Gość proszek nie rob
uu grooby chłopiec pocisnął ripostą :classic_cool:

Gość Mója psina też chciała do
łóżka jak była mama. Jest t6ak, bo one tęsknią za bliskością, biciem serca, jak małe dzieci :)) Moja mama zrobiła tak, że kilka dni spała z ręką włozoną do legowiska naszej psiny, które stało tuż przy łóżku koło kapci - psina oczywiście w legowisku. Póki czuła rękę mojej mamy, do której mogła się przytulić, nie próbowała wskoczyć do łóżka. Później mama wsadziła jej w legowisko budzik,. ale taki cicho, wolniej tykający. I pies się nauczył tam spać :) Na stare lata zaczął wskakiwac na fotele, bo miał reumatyzm. Starczyło ułożyć mu dość wysokie, umoszczone legowisko. (my zrobiliśmy ze starego fotelika dfla dzieci, ale to oczywiście zależy od wielkości psa :) )

Gość i co tak ci to wszystko
lata co piszemy ale jakoś ciągle odpisujesz. chłopcze twoje fantazje są niezdrowe, albo po prostu urodziłeś sie w złym ciele :( :classic_cool: