Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uytuytsuty

prezesie Jarosławie może wreszcie prawko zrobisz?????

Polecane posty

Gość uytuytsuty

w radyjku słyszę że pan Jarosław wracał z konwencji PIS swoją limuzyną ...140 w terenie zabudowanym i wyprzedzanie na ciągłej...spieszył się do kota? a niedawno mówił że poseł czy nie poseł wszystkich obowiązuje prawo...ta..zmienił zdanie po wyroku sądu hihi p.s prawdziwy facet to jednak ma prawo jazdy..sorki ale w tym temacie też poniżej normy..załamka...nie miał czasu na rodzinę? kobietę u boku? przynajmniej by sobie prawko zrobił...bida z nędzą ten facet!

Gość prawko i wreszcie konto niech
sobie założy a nie żeruje na mamusinym :O O

Gość ani rodziny
ani prawa jazdy, co to za facet i on chce mami rzadzic? nigdy!!!

Popieram, nic nie ma a panoszy się, chociaż te prawko by miał, bo rodzina rozumiem, żadna go nie chciała może prawko tez robił i zrezygnował bo zdawał już bóg wie ile razy i nikt nie chciał go przepuścić?:)

Gość gdfghfd
mamusia mu nie pozwoliła

Gość swoją drogą....
a ja myślę że pan Hoffman będzie go woził...zachowuje się jak sługa uniżony a z oczu patrzy mu równie wrednie jak prezesowi

Gość a rydzyk
nie może mu wykupić kursu w Toruniu?:):)

Gość on podobno ma prawko ale
jeżdzi jak hmm niepełnosprytny więc woli kierowce ...jakby to wyglądało gdyby prezes co tydzień miał odbierane prawko np za punkty :O I JA TEZ NIE CHCE ABY JAKIŚ KOT ROBIŁ W MOIM KRAJU ZA PIERWSZĄ DAMĘ!!!

Gość jscks sscc
mało życiowy ten prezsik jest ale....elektorat 'prawdziwych Polaków' wie swoje....kiedyś słyszałam jak 2 babcie na przystanku rozmawiały.... wyznacznik polityka? '....(cytuję)...'wie pani on taki dobry dla mamy jest, to jest człowiek a te inne z rządu? tylko się porozjeżdzały po świecie i polskę samą zostawili' ....z takim myśleniem nie wygrasz.... a jak pan Hofman wciąż przy każdej wypowiedzi podkreślą tytuły Zyty Gilowskiej? że profesor? jakby człowiek z wykształceniem ale bez tytułu prof był zerem(; i potem słyszę jak babcie komentują...'widzi pani to same profesory w tej partii, mądre a PO? to niewiadomo gdzie się uczyli - to nie Polacy są!' :(:( no ręcę mi opadły...ale co tam się odezwać.....babcie agresywne bywają...

Gość Torere Bum
będzie jak znalazł na zakupy do Biedrony