Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słyszała

Norweskie wzory - NOWA MODA?

Polecane posty

Gość słyszała

Witam, w nowych kolekcjach wszędzie widze norweskie wzory. Co o nich myślicie? Bo nie ukrywam, że całkiem mi się podoba ten trend.

Gość margareta....
a może jakies linki? bo nie mam zielonego pojęcia o czym mówisz... :P

Gość olga buba
Czy ja wiem, mam strasznie chude nogi i właśnie w takich wzorach wyglądam jako tako, oczywiście reszta musi być już gładka!

Gość norweżanka
Oj bardzo mi się podoba, kocham norweskie wzory. Noszę takie sweterki już od lat, super, że teraz będzie to hit modowy! Przynajmniej nie będą na mnie dziwnie patrzeć w pracy.

Świetne te wzorki, takie kojarzące się z zimą i puszystym śniegiem. Na pewno coś sobie sprawię z takim motywem. Może te legginsy do długiego jasnego swetra. A tunikę do długich kozaków ;) będzie czad !

Gość julia od romero
Jaka kaszanka, nie wiedzą co mają wymyślać. To wszystko już było. Jedzie mi to takim przedszkolem, szczególnie czapuchy w te gwiazdki norweskie. Jak znalazł do lepienia bałwana na placu zabaw he he he!

Gość jajajajajajajajaj
co roku na zimę są modne tego typu wzory... nie wiem gdzie tu nowa moda .... ???

Gość jajajajajajajajaj
aha BTW ja takie wzory zimą uwielbiam :D

Gość brejvik fashion :D
ja mam już tunike z bawełno swetra w renifery i paski norweskie ;) to moda a la brejvik

Gość madagaskar rulez
Gadacie tak, a potem i tak wszystkie będą w tym łaziły, bo modne.

Gość to byś się zdziwiła
w sumie, lepsza taka moda norweska, niż burki i arafatki, tfu

Gość paryżanka anka
racja, wszyscy chodzą w arafatkach, dziś sama widziałam znowu dziewczyneczkę w czymś takim. Ciekawe, czy jakby musiała to chadzałaby cała pozakrywana i patrzyła na mężusia w arafatce z ogromną miłością

Gość to byś się zdziwiła
do autobusu w Norymberdzie, wsiadł arabus i stado jego bab(?) w burkach, po raz pierwszy w życiu, byłem blady jak papier a kumpel, dostał nerwowego mrugania okiem....

Gość paryżanka anka
ja parę lat temu w Paryżu w metrze przeżyłam niezły odjazd, jak arabowi spadła z kolan torba i narobiła niezłego huku. W całym wagonie zrobiło się cicho jak makiem zasiał, a były godziny szczytu i pełno ludzia w środku. Do najbliższej stacji nikt się już nie odezwał.

Gość sratatatatataraa
Widzę, że kółko rasistowskie się tu zawiązuje. Wstyd szanowni państwo!

Gość mała ale wielka
Zaraz tam rasistowskie. Tyle jest teraz terroryzmu że doskolane rozumiem, że można się bać. W końcu przecież terroryści nie mają na czole wypisane, że mają złe zamiary.

Gość Julia z Poznania
Mi się to podoba. Jeszcze widziałam rajstopy w renifery. Nie żartuję, nawet są ładne. Chcę takie kupić i nie uważam, żeby to było dziwne albo śmieszne.

zalezy na czym.. tak jak z kazdym innym wzorem i oczywsicie musi byc dopaspwane do osoby

Gość mrówczyńska
Moda jak moda, teraz norweskie, potem afrykańskie i tak to się przeplata. Moim zdaniem powinno nosić się rzeczy które lubimy i w których ładnie wyglądamy. Nie muszą to być akurat super modowe hity, starczy, że będą klasyczne i do nas dopasowane. A czy norweskie, czy hiszpańskie to naprawdę nie ma znaczenia.

Gość legnero
Fajne są te leginsy, można do tego długi gruby sweter dobrać, ale koniecznie gładki i fajne botki. Niezła stylizacja może z tego być.

Gość szylbert iwo
Gatta ma piękniusie rajstopki w takie wzorki. Podobają mi się też tuniki z tym wzorem. Kojarzy się ze śnieżną słoneczną zimą. Podoba mi się.

Gość neroduze
Fakt, zaczyna się, wszędzie już widać te wzory. Czylu powraca bezkrytyczny zakupocholizm :(

Gość uszczescliwona
Właśnie kupiłam sukienkę w takie wzory. Jestem mega szczśliwa, bo wyglądam pieknie. Bardzo twarzowe są i polecam wszystkim dziewczynom.

Gość lula luj
Gatta ma takie suknie, ale materiał mi się w ogóle nie podoba, taki strasznie sztuczny blee

Gość bezzullka
Zapomnij o Gatcie, ma obrzydliwe materiały. Kupiłam kiedyś golf i czułam się jakbym miała rajstopy na całym ciele, do tego elektyrzuje się to to i zaciąga jak zwykłe rajstopy. A kosztuje nie mało. Porażka totalna.

Gość giżyckoo
Ej tam, teraz zaczynają szyć z normalnych materiałów: len, bawełna. Naprawdę fajne i jakościowo dobre rzeczy mają, ale trzeba wyłożyć parę złotych. Wolę jednak to niż badziewiastą reserved albo h&m.