Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takasobieparanoiczka

? ciaza?

Polecane posty

witam, dwa tygodnie temu po raz pierwszy współżyłam z moim chłopakiem. używaliśmy prezerwatyw durex, grubszych (extra safe), na dodatek On zawsze kończył poza mną, prezerwatywy zawsze były całe. miałam wtedy dni płodne. wzięliśmy również wspólny prysznic, wtedy Jego członek miał kontakt z moja pochwą, "pogłaskał" ją parę razy, bez wchodzenia we mnie, bez wytrysku. dodam, ze członek był czysty, bo dokładnie umyty- tak więc, nie można mówić o jakiś "pozostałościach" plemnikowych. ostatni okres miałam 24 lipca i byl baaardzo długi, bo trwał właściwie 10-sięc dni- zazwyczaj mam długie okresy, trwają 6-7 dni, (sam orkes 4-5 i pozniej plamienie) teraz pojawil mi sie 28 sierpnia, lecz nie zdziwilo mnie to, poniewaz mam dosc nieregularny okres, a caly cykl waha sie od 28 do 25 dni. jest On jednak bardzo krotki, bo mimo, ze jeszcze trwa, nie wydaje mi sie tak obfity jak zazwyczaj. na jakiejs stronie internetowej przeczytalam, ze niepokojace jest jesli wystarcza Ci jedna podpaska, lub tampon na jeden dzien. u mnie na szczecie tak nie ma, ale i tak martwi mnie ten krotki orkes. czy jest szansa, ze jestem w ciazy? dodam jeszcze, ze pewien czas temu najprawdopodobniej przeziebilam sobie pecherz, bo musze chodzic non stop siusiu- co niby tez jest objawem ciazy, ale chyba dopiero w 5 miesiacu.. pozdrawiam i czekam na szybki odzew, bo moj chlopak dosc ma juz mojej delikatnej paranoi.

Gość zrób test!
test i to byłoby na tyle na temat szans ciążowych.

mam taki zamiar, jednak męczy mnie pytanie, jak to w ogołe mogłoby się stać.

Gość zrób test!
jeżeli ty tego nie wiesz to skąd ludzie na forum mieliby mieć taką wiedzę??

Kochana przecież plemniki nie przeszły przez Twoje ciało czy z miejsca gdzie się spuścił do Twojej pochwy. Jeśli jest tak jak napisałaś to jakim cudem masz być w ciąży? Współżyłaś po raz pierwszy więc mogło Ci się trochę poprzestawiać, to tak jak po urodzenia dziecka. Kobieta się zmienia i pnie będzie caly czas tak samo przez całe życie.

Gość 25 - 28
to cykl REGULARNY. Do szkoły a gzic się!

rozumiem, że niektorzy ludzie musza sobie ulzyc moim kosztem, wiec wasze uwagi puszczam mimo uszu ;) cykl jest normalny moi drodzy do 36 dni, pozniej sa to objawy niepokojace. nie pytam was o to, czy jestem w ciazy, tylko czy z technicznego punktu widzenia istnieje taka mozliwosc. @ewks dziekuje, bo jako jedyna potraktowalas mnie powaznie ;) tez tak przypuszczam, wiec juz mi troche przechodzi. ponadto mysle, ze pecherz nie jest przeziebiony, tylko zostal delikatnie uszkodzony, ale pewnie na ten temat bedzie musial sie wypowiedziec lekarz.

Najlepiej idź do lekarza a on wszystko Ci powie, porobisz badania i będziesz wiedziała co jest nie tak:)

tak, jutro sie pewnie wybiore, chociaz okres jeszcze trwa, niby sie juz konczy, ale jednak trwa. nie jest to powodem zeby sie wstrzymac z wizyta? ah, no i przyszlo mi do glowy banalne rozwiazanie "czystszych" podpasek. skoro czesto chodze do toalety, a przynajmniej czesciej niz kiedys, mniej krwi ma prawo dostac sie na podpaske i jestem spokojniejsza :)

No ja jak mam okres to nie idę do gina, nawet jak mam końcówkę. ostatnio wyskoczył mi niespodziewanie to przełożyłam wizytę ale słyszałam, ze niektóre chodzą więc nie wiem:)