Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dyrektorke

Uwaga uwaga! Kafeteryjny konkursik...... vol. 2....

Polecane posty

MałaBlondynka dyrektorke Dostarczysz próbkę mchu leśnego i podejmę się próby odgadnięcia nawet z całą kolonią mrówek 😴 faraona oczywiście :classic_cool: 🖐️

Gość dyrektore
sama jesteś podszyw :P mam pomarańczowy nick, bo znowu wróciłam na umowe-zlecenie :(

Gość dyrektore
:P

Gość rewrus
a co sie stało z dyrektore? i kto to ta dyrektorke?

Gość dyrektore
uczymy się czytać :o patrz powyżej

Gość fajnaaa dupaaaa
o kurwa wyglądasz jak kurwa :O:O:O:O:O

Gość dyrektorke daleko ci
jeszcze do orginalu ona byla jedyna w swoim rodzaju ty przy niej jestes malutka :classic_cool: 🖐️

Gość dshfkjsf
o dyrektore zmieniła włosy :D skąd autorko wzięłaś to zdjęcie bo to na pewno nie prawdziwa dyrektore ;)

Gość dyrektore
pewnie była zazdrosna o mich kochanków :classic_cool: stąd ta akcja

dshfkjsf o dyrektore zmieniła włosy skąd autorko wzięłaś to zdjęcie bo to na pewno nie prawdziwa dyrektore a na której fotce jest prawdziwa dyrektore??? jeśli mogę spytać? :classic_cool:

Gość dyrektore to chłop

Waruś waruś waruś 🌼 co tam? 🖐️ jakieś tutaj podejrzane insynuacje mnie opływają - ale...co niektóre uwagi 0- są bardzo miłe :classic_cool: znasz odpowiedź na pytanie??? znałbyś - BEZ OSZUKIWANIA????? 😠

Gość up bo podnietzające
dyrektore to ty na tej focie? jakbym cie zobaczyla na ulicy to bym pomyslała ze prostytutka idzie :o

dyre a można zamienić 🌼 na ? :classic_cool: bez oszukiwania, to bym nie znał :o jestem mało światowy i uświadomiony kulturowo :D a swoją drogą to coś jest w tych insynuacjach

up bo podnietzające dyrektore to ty na tej focie? jakbym cie zobaczyla na ulicy to bym pomyslała ze prostytutka idzie ja się nie obracam w tym gronie i nie poznaję ich od pierwszego wejrzenia? :P ps. botki Ci się nie podobają czy co - fajne są :P

warczypies dyre a można zamienić na ? bez oszukiwania, to bym nie znał jestem mało światowy i uświadomiony kulturowo a swoją drogą to coś jest w tych insynuacjach absolutnie nie 🖐️ nie mogę popierać alkoholizmu na forum :classic_cool: 🖐️

Gość dyrektore to chłop
Oczywiście, że to nie on jest na tych fotach. Przecież dyrek to facet. Chyba że przebiera się za kobietę, ale w o to raczej go nie podejrzewam. Swoją drogą ciekawe skąd ma te foty. Twarze są pozasłaniane, żeby później nikt pretensji nie miał. :)

Gość up bo podnietzające
ja tez sie nie obracam w takim gronie, no ale nie gadaj ze nie widzialas nigdy tirówy na drodze:o wypisz wymaluj tirówa... i nie dosc ze nosisz dawno niemodne czubate obcasy to jeszcze dzinsowa mini!!! korwa od wielu sezonów mini dzinsowa spodniczka to "wieś tańczy i spiewa" :o

Gość dyrektore
jem kupe:classic_cool:

Gość rzabufka
Odpowiedz brzmi: Trafalgar Square!

Gość tghrtthr
Ja pierdole, jak ty się ubierasz? Nie masz w domu lustra? Powinnaś wynająć Jacykowa, serio. :D

up bo podnietzające ja tez sie nie obracam w takim gronie, no ale nie gadaj ze nie widzialas nigdy tirówy na drodze wypisz wymaluj tirówa... i nie dosc ze nosisz dawno niemodne czubate obcasy to jeszcze dzinsowa mini!!! korwa od wielu sezonów mini dzinsowa spodniczka to "wieś tańczy i spiewa" ja od wielu sezonów mam ten sam gust - nie wzoruję się na avantii 😴 a jakie to są CZUBATE OBCASY????? :classic_cool:

Gość rzabufka
Londyn, jakby ktos nie wiedzial:D.

Gość wez juz skończ bo to nudne
dyrektore to chłop Oczywiście, że to nie on jest na tych fotach. Przecież dyrek to facet. Chyba że przebiera się za kobietę, ale w o to raczej go nie podejrzewam. Swoją drogą ciekawe skąd ma te foty. Twarze są pozasłaniane, żeby później nikt pretensji nie miał. pojmij w końcu to ze dyrektore to BABA