Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dyrektorke

Uwaga uwaga! Kafeteryjny konkursik...... vol. 2....

Polecane posty

Gość na tamtych byla prawdziwa
dyrektorke a na której fotce jest prawdziwa dyrektore??? jeśli mogę spytać? a to jest pseudo dyrektore :P

Gość dyrektore to chłop
Żadna baba. To facet. Skoro się na to wszystko nabieracie to wasz problem.

Gość haaaa heeee hoooo
jeśli faktycznie dyrektorke to prawdziwa dyrektore to jakaś ta jest taka zjebana że aż trudno uwierzyć że to ta sama osoba

rzabufka Odpowiedz brzmi: Trafalgar Square! OOOOOO!!!! brawooo - zgadza się:) ale niestety już padła dobra odpowiedź także nagroda się nie należy :classic_cool: 🖐️

Gość haaaa heeee hoooo
dyrektore to babka żaden chłop

na tamtych byla prawdziwa dyrektorke a na której fotce jest prawdziwa dyrektore??? jeśli mogę spytać? a to jest pseudo dyrektore KTÓRE TO SĄ TAMTE???? :O z gimnazjalistką rozmawiam :D 🖐️

Gość dyrektore to chłop
Możesz sobie tak myśleć. Żal mi was. Ale trzeba przyznać, że dyrektore umiejętnie robi was w chuja. :D

haaaa heeee hoooo dyrektore to babka żaden chłop eeee tam...oczywiście że chłop :P w końcu kobieta nie może być taka inteligentna, błyskotliwa i znać się nieźle- na paru przynajmniej - rzeczach ;) :P :P :P :P :P :P :D

Gość na tamtych byla prawdziwa
dyrektorke a na której fotce jest prawdziwa dyrektore??? jeśli mogę spytać? a to jest pseudo dyrektore KTÓRE TO SĄ TAMTE???? z gimnazjalistką rozmawiam a ty jestes taka tempa czy tylkko udajesz chodzi mi o te foty co pokazywala dyrektore kiedys, zreszta nie pierwszy raz, a ta fota to podrobka zreszta jak cala ty :D 🖐️

Gość up bo podnietzające
tez mi sie wydaje, ze to facet.. bo tylko facetowi moze sie podobac taka tandeta.. byle gówno uwdziane byle tylko dopa odlonieta... albo jakas kompletnie popizgana lalunia z ptasim móżdżkiem. na pewno nie jest to kobieta z klasa i gustem.. jak już musisz nawet w jesienne czy wczesnowiosenne (wnioskuje po kurtce) dni koniecznie swiecic kawalkiem golego ciala, to uwierz naprawde mozna sie ubrac gustowniej.. bosz tu juz nawet nie chodzi o mode i tylko o to ze nie masz kompletnie gustu i ubierasz się jak wiesniara!

Gość dyrektore to chłop
w końcu kobieta nie może być taka inteligentna, błyskotliwa Oczywiście, że może być.

kiedyś było parę fotek??? to z beeemmką ? to na budowie??? innych chyba nie było :P prawdę mówiąc nie pamiętam za dobrze :D 🖐️

dyrektore to chłop w końcu kobieta nie może być taka inteligentna, błyskotliwa Oczywiście, że może być. serio? :classic_cool:

Gość dyrektore to chłop
To na pewno facet. Zanim zaczął na kafe zdradzać swoje upodobania pisał jako facet. Dopiero później wymyślił tę całą zabawę.

Gość KTO UWAŻA ŻE TA
CAŁA DYREKTORKE TO NASZA PRAWDZIWA DYREKTORE JEST NIEŹLE TRZAŚNIĘTY ZRESZTĄ TAK SAMO JAK TO ŻE DYREKTORE TO CHŁOP HAHAHA MOŻNA SIĘ UŚMIAĆ, AKURAT WIEM ZE PRAWDZIWA DYREKTORE TO KOBIETA NAIWNIACY :)

Gość KTO UWAŻA ŻE TA
dyrektore to chłop To na pewno facet. Zanim zaczął na kafe zdradzać swoje upodobania pisał jako facet. Dopiero później wymyślił tę całą zabawę. HAHAHAHA TAK SOBIE WŁAŚNIE TŁUMACZ :D:D:D

haaaa heeee hoooo jeśli faktycznie dyrektorke to prawdziwa dyrektore to jakaś ta jest taka zj**ana że aż trudno uwierzyć że to ta sama osoba a to prawdziwa dyrektore nie była zyebana????? :classic_cool: możesz uzasadnić? proszę 🖐️

Gość up bo podnietzające
a ja wam powiem, ze gówno mnie to obchodzi czy ma pi­zde czy co innego. moze nawet miec ch­uj­a na czole dla mnie :o 🖐️

Gość dyrektore to chłop
Już pisałam. Dajecie się robić w chuja to wasz problem. Dawne czasy, gdy dyrektore nie robił z siebie dziuni.

Gość haaaa heeee hoooo
nie, właśnie prawdziwa dyrektore była zajebista a ty no cóż jesteś przy niej tylko pionkiem :classic_cool: przykro mi ;)

up bo podnietzające jak już musisz nawet w jesienne czy wczesnowiosenne (wnioskuje po kurtce) dni koniecznie swiecic kawalkiem golego ciala, to uwierz naprawde mozna sie ubrac gustowniej.. bosz tu juz nawet nie chodzi o mode i tylko o to ze nie masz kompletnie gustu i ubierasz się jak wiesniara! byłaś kiedyś w Londynie???? ;) jak pojedziesz to wróć do tego tematu - wtedy pogadamy :P 🖐️

Gość up bo podnietzające
a tak nawiasem toć przeciez widac, ze te wszystkie posty krzyczące, ze dyrektorke to kobieta.. widac, ze pisala je jedna osoba. albo dyrektore albo jakaś jej/jego przydupaska :o 🖐️

KTO UWAŻA ŻE TA CAŁA DYREKTORKE TO NASZA PRAWDZIWA DYREKTORE JEST NIEŹLE TRZAŚNIĘTY ZRESZTĄ TAK SAMO JAK TO ŻE DYREKTORE TO CHŁOP HAHAHA MOŻNA SIĘ UŚMIAĆ, AKURAT WIEM ZE PRAWDZIWA DYREKTORE TO KOBIETA NAIWNIACY ja mma tylko generalną prośbę o parę rzeczy: :classic_cool: 1. każdy może se uważać CO CHCE 🖐️ 2. jeśli już uważa inaczej - to sam taki fakt, nie jest powodem aby używać w stosunku do niego obraźliwych sformułowań 🖐️ ad. 2. no chyba że faktycnzie jest idiot(k)ą :D p🖐️

Gość up bo podnietzające
o boze hahah co za roznica jaka to pora roku. chodzi o pogode.. ze jest chlodno a ty/czy laska na focie za wszelka cene musi swiecic dopą! zalosne :o

up bo podnietzające a ja wam powiem, ze gówno mnie to obchodzi czy ma pizde czy co innego. moze nawet miec chuja na czole dla mnie a dlaczego nie działa cenzura? :classic_cool:

Gość up bo podnietzające
a ku­rw­a nie wiem..

Gość haaaa heeee hoooo
dyrektore to chłop Już pisałam. Dajecie się robić w ch*ja to wasz problem. Dawne czasy, gdy dyrektore nie robił z siebie dziuni. to że nie robił nie znaczy, że był lub nie byl takze ogarnij sie nieco wywloko :O