Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trener84

Siedzą przed kompem, wpie... a potem mają problemy z wagą.

Polecane posty

Gość Trener84

Śmiech. Dalej oglądajcie głupie seriale, przegryzając chipsy. Pasztety na własne życzenie. Żeby dobrze wglądać trzeba to wypracować, nie ma drogi na skróty. Chude małolaty, lepiej zacznijcie się ruszać za młodu bo później będzie lipa.

Gość MMMMMMMMaaaaaaa
Jesteś prawdziwym trenerem?? Jeśli tak to mogłabym Cię poprosić o poradę?

Gość Trener84
Jaki masz problem, chętnie ci pomogę. Grunt to chęć do zmian.

Gość dziunia125
Czasami jem fast foody,ale zawsze udaje mi się to zrzucić,bo jak sobie coś postanowię to muszę to zrobić. Zresztą ja sporo się ruszam. Mogę pochwalić się bardzo szczupłą sylwetką,a gruba nie będę,bo panuję nad wagą. Nie pozwoliłabym sobie na nadwagę.

Gość dziunia125
czemu sądzisz,że chude małolaty w przyszłości będą miały nadwagę? Przecież szczupłe jest atrakcyjne,więc żal by im było stracić ładną sylwetkę i wzięły by się za siebie raczej.

Gość Ogolonapomocyya
Ja nie wpier...ja gole cipke :D

Gość Trener84
Tylko mnie źle nie zrozumcie, nie przesadźcie w drugą stronę. Grunt to dobry balans. Bardzo szczupła to nie brzmi dobrze. Ja jestem zwolennikiem sportowej sylwetki, trochę bardziej zaokrąglonej.

Gość MMMMMMMMaaaaaaa
Ogólnie mam szczupłą sylwetkę, zmagam się z hormonami bo mam tarczycę chorą. Mam problem z tyciem w okolicach brzucha, bioder- tyję tak po bokach. Co na to polecasz?? A6W już zrobiłam i nie wiele dało.

Gość zaraz idę do sklepu
po bajaderkę też sobie kupcie, są naprawdę pyszne na cieście biszkoptowym fajnie jak posypią czymś wierzch np. wiórkami kokosowymi

Gość MMMMMMMMaaaaaaa
Żeby przybliżyć- brzuch mam płaski, ale szeroki i szerokie biodra.

Gość Kto PYTA ten nie błądzi
Ja też zapytam 20kg nadwagi. Kupiłam rowerek stacjonarny. Ile dziennie muszę na nim jezdzić? 1H wystarczy i czy schudnę we wszystkich partiach czy tylko w nogach?

Gość Trener84
A próbowałaś biegać ? Bieganie bardzo dobrze wpływa, na kształt tych okolic. No i oczywiście dobra dieta.

Gość Trener84
Wydaje mi się, że rowerek nie rozwiąże twojego problemu, może być przydatnym narzędziem. Masz chyba złe podejście do tematu. Zrzucenie nadwagi to kwestia psychiki a nie sprzętu. Tu liczy się wytrwałość, chęć zmiany. Trzeba pracować regularnie, konsekwentnie przestrzegać diety. Nie możesz zacząć za ostro. Na początek odpowiednia dieta. Jakiś ruch, codziennie. Szybki spacer byłby lepszy niż rowerek, jeśli nic nie robiłaś do tej pory. Rowerek można dodać dla urozmaicenia.

Gość Trener84
Są dwie opcje dla ciebie. Długo już tam nie postoi. Masz dobre geny i będzie tam stać (mało prawdopodobne). Tak czy inaczej ruch na pewno by ci nie zaszkodził. Silne ciało = silny umysł. Nic tak nie wzmacnia jak walka z samym sobą.