Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nimfadora tonks

CZY JEST COS TAKIEGO JAK PACZKA ZE SZPITALA?

Polecane posty

Gość fanaberiaBN
slyszalam ze jest niebieskie pudelko. kilka próbek , pampers i masa ulotek z hippa nivei Oilatum nic specjalnego

Gość zrób test!
jaka paczka?? gdy ja rodziłam to za wypełnienie ankiety -z podaniem swoich danych dostawało się tzw. niebieskie pudełko. były tam próbki produktów dla maluszków, kilka gazet i różne inne ulotki. Coś w tym stylu: http://www.familyservice.pl/Lifestyle/Niebieskie-Pudelko O niczym innym więcej nie słyszałam.

Gość małamamam
ja dostałam u gina na usg połówkowym siateczkę w której były: próbka sudocremu butelka Avent próbka płynu do prania Avela miesięcznik "Dziecko" jakaś gazetka i masa ulotek z produktami dla dzieci

Gość zrób test!
a co myślałaś że tam będzie? Wyprawka za darmo? ;)

Gość lalalalaal
a co bys kretynko chciala? zapas pieluch na pol roku?

Gość lalalalaal
głupi komentarz cipo to jest twoj, ze sie spodziewalas czegos bardziej konkretnego:O:O

Gość zrób test!
ludzie i czego się czepiasz?? Przecież ci odpisałam co dają. Z ciekawości zapytałam na co liczyłaś i zażartowałam z wyprawką a ty się rzucasz. Weź się uspokój a nie na ludzi wyskakuj którzy ci pomagają. :O

Gość lalalalaal
spierdalaj juz wysloko i zamknij ryj

Gość zrób test!
do mnie te docinki? Nie twierdziłam że jestem alfą i omegą -nawet ci linka do tego co dają podałam a ty mnie tu obrażasz za to że ośmieliłam się zapytać o to czego się w tej paczce spodziewałaś. Przez takich jak ty odechciewa się pomagać. Nie dość że nie podziękują to jeszcze obrażą. Przykre. :(

Gość ale heca !
dostajesz pudełko z gazetkami typu "Dziecko", "Twój maluszek", próbkę pampersa, proszku, wodę mineralną 0,5 Żywiec Zdrój, próbkę Sudocremu i maści Bepanthen i mnóstwo ulotek o karmieniu i pielęgnacji dziecka. Potem dostaniesz pocztą do domu słoiczki z Hippa (2,3 szt), plastikowe łyżeczki z Bobovity - ale to dopiero jak dziecko skończy 4 m-c życia

Gość ale heca !
potem jak dziecko będzie miało 6 i 9 miesięcy też dostaniesz 2 słoiczki Hippa i soczki i różne ulotki związane z dzieckiem. Jak dziecko skończy roczek też coś dostaniesz. Piszę tak orientacyjnie, bo dokładnie nie pamiętam ile czego było. W szpitalu wypełniasz ankiety i dzięki temu potem otrzymujesz te próbki.

Gość pytam moze ktos powie :)
az trudno uwierzyc,ze na tym forum siedza jakies wiesniaczki ordynarne, ktore patrza,zeby tylko napisac cos glupiego w stylu spier.. i jestes durna, nie przejmuj sie olej te durne komentarze tych durnych bab.