Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolorowa mała ja

napisać do niego? :)

Polecane posty

Gość kolorowa mała ja

byłam na koncercie. Wokalista mnie ewidentnie podrywał ;) stałam pod scena a on śpiewał do mnie i wysylał mi całusy i tak cały koncert prawie. Nawet padł przede mna na kolana :D. Mam ochotę do niego napisac maila... co o tym myslicie? :P głupie? On nie jest jakąś komercyjną gwiazdą. Jest wokalista pewnego kultowego zespołu, ale tylko dla ludzi którzy słuchają tego gatunku muzyki. Normalny człowiek raczej nie słyszał, albo obiło mu sie o uszy co najwyżej... :)

Gość oczywiscie ze tak....
na pewno robil to po raz pierwszy i ostatni :)

No nie bądź głupia :D Sorry, ale na bank robi to na każdym koncercie do innej laski :D

Gość kolorowa mała ja
no ja wiem, że takich jak ja miliony :) przecież nie chodzi mi o jakąś znajomoćś czy przelotny romas.. :P chciałam napisac coś w stylu: "Dziękuje za ostatni koncert w x... (miejscowość). Byliście fantastyczni!! A te kilka spojrzeń w oczy - bezcenne.. ;) Pozdrawiam i do zobaczenia na kolejnym koncercie."

Gość werwaaa
ja bym napisała :) a co!

Gość nine and twelve
Moim zdaniem nawet nie będzie Cię pamiętał :) Mam kumpla, który grał w zespole i na każdym koncercie wybierał sobie jakąś laskę pod sceną, której patrzył głęboko w oczy, a ona prawie sikała po nogach :D Oczywiście nigdy nie było to na poważnie, bywało, że kończyło się szybkim seksem i to wszystko- ale te laski nieraz do niego potem pisały, próbowały się kontaktować bo nie mogły uwierzyć, że on chciał po prostu po koncercie cytuję "spuścić się w jakąś dziurkę" :D

Gość kolorowa mała ja
hmmm... czyli nie pisać? :) jakoś mnie tak kusi :P nie żeby się umawiać czy coś... ten wokalista załozył ten zespól jak ja miala 3 lata :D także deko starszy jest :)

Gość baśka mi ukradła nicka
A co to za kapela?

Gość kolorowa mała ja
oj nie powiem bo sie wyda :P rockowa ;)

Gość kolorowa mała ja
ksiązki mi nie potrzebne - skończyłam szkołę wieki temu - wiem że sądząc po topiku ciężko w to uwierzyć :D ale każdy ma jakies fantazje no... :P

Gość fcmodziarka
hahaah jeżeli wokalista "rockowego" zespolu tak robił to jakaś masakra...zaraz sie okaże że ten rok to jakieś pomiaukiwanie typu happysad albo inny shit dla nastalotek ..albo pomylil ci sie rock ze stachurskym :D :D

Gość kolorowa mała ja
ten zespoł to Kumka olik ...znacie?

Gość calkiem dobre te podszywy
hahahahaaaaaaaaaaaaaaaa a to dobre Kumka Olik - polski zespół rockowy, założony w Mogilnie, w 2007 roku, przez Mateusza Holaka. czyli masz teraz 3+ 4 = 7 lat? :P kompletuj piórnik dziecko :P

Gość kolorowa mała ja
to byl podszyw :) a zespol jak tak bardzo chcecie wiedzieć to Boys

Gość gdjffnd
Z której strony Boys to rockowy zespół? Zresztą, jak ktoś słucha takiej muzyki to się dziwię, że w ogóle potrafi korzystać z klawiatury...

to wyżej to podszywy ale już nikt sie nie podszyje :P 13:21 [zgłoś do usunięcia] fcmodziarka hahaah jeżeli wokalista "rockowego" zespolu tak robił to jakaś masakra...zaraz sie okaże że ten rok to jakieś pomiaukiwanie typu happysad albo inny shit dla nastalotek ..albo pomylil ci sie rock ze stachurskym (nie był to happysad ani żadne inne kinderpunky :) Kumka Olik i Boys też nie :P ) no właśnie też mnie to zdziwiło, bo akurat tego człowieka bym o takie zachowanie nie podejrzewała :D

Gość mamy ci
radzic a nawet nie wiemy kto grał, a to chyba istotne w tym przypadku ....

Gość vetoryI
no własnie mów kto to... kat ? vader? behemoth ? coma?

Gość moze stachurski
no napisz napisz

mała podpowiedź - ten zespół ma obcojęzyczną dwuczłonową nazwę a mój nick deczko nawiązuje do tej nazy :P jak ktoś się orientuje powinien wiedzieć :D a jak się nie orientuje to i tak mu ta nazwa nic da ;) no napisać czy nie??

Gość gdjffnd
Farben Lehre? Napisz, czemu nie, do cholery. Nie jest to nic dziwnego, że fani piszą do swoich idoli.

Gość mamy ci
A pierdole, nie chce mi się zgadywać :P

Gość vetoryI
ccool kids of death?

Gość mamy ci
Farben pewnie.

Gość gdjffnd
I co, niby Ozzy się na Ciebie patrzył? Nie wierzę...