Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maariettaaa

wierzyc mu czy nie?

Polecane posty

Gość maariettaaa

mój mąż wyjeżdza często na imprezy integracyjne z firmy wiadomo wkurza mnie to ale nie wtym problem. Pracuje z nim kobieta która jest młoda i bardzo atrakcyjna do tego sama, wiem że mu sie podoba , na ostatnim wyjeździe czułam intuicyjnie ze cos jest nie tak, w skrócie po jego przyjeźedzie zrobiłam mu wielka awanturę po paru dniach przyznał się że ona bardzo mu sie podoba,że może nawet sie zaurocZył ale przysięgał na kolanach że nic z nia nie robił chociaz mieli pokoje koło sibie i 1 osobowe. mówił że jak jechał to miał taki zamiar ale otrząsnął się i nie brnął dalej, ogólnie nie jest typem casanowy i dawał słowo honoru i tysiace razy przysiegał ale ja mu nie wierze i nie wiem czemu jak to wyrzucić ze swojej głowy wyobraxnia cały czas działa a może bzykali się i teraz sie przestrasztył mojej czujności??czy to wogóle mozliwe...

Gość hopek
znam kobietę, która została szczęśliwą mamą po takiej integracji ale wszystko zostało w rodzinie, czyli w jednej firmie a u tej kobiety był ostatni dzwonek

Gość nie_ma
Jakby facet mi powiedział, że jest zauroczony inną to kazałabym jemu do niej spier*****

Gość no właśnie lepiej nie spada
bo to ty powinnaś byś tą jedyną, nie powinien interesować się żadnymi innymi kobietami. póki co sugeruję przetrzepanie maila, gg, nk, facebooka albo co tam jeszcze ma. jak masz możliwość to zainstaluj mu keyloggera na komputerze; dzięki temu się dowiesz jakie ma hasła na maila i inne rzeczy.

Gość maariettaaa
wszystko przetrzepane łącznie ze skrzynką słuzbową do której mam dostęp nic nie znalazłam zdjęcia z wyjazdu tez nic jedyne co to na 30 zdjęć 15 ma ona mnastrzelane i spojrzenia mojego męża na zdjęciach jak się na nia patrzy to mi wystarczy żeby sie wkurw...

Gość nine and twelve
O matko, nie wyobrażam sobie, żeby mój facet mi się przyznał, że zauroczył się w innej kobiecie i miał zamiar z nią spać. Moim zdaniem to nie wróży niczego dobrego, bo skoro poczuł do niej miętę to raczej mu nie przejdzie "ot tak".

Gość maariettaaa
no dobra on sie przyznał mówię nie jest casanową ale nie wiem czy tylkodla dobra sprawy tak nie powiedział bo sie wystraszył z tego co wiem on jej sie tez podoba

Gość jaka tam urzedniczka ze mnie
tez bym tego nie zniosla...zauroczyl sie w innej tzn ze w Tobie nie jest... wiem z czasem uczucia bledna ale OLllllaaaa Boga.... NIE ZNIOSLABYM TEJ SWIADOMOSCI

Gość nine and twelve
wiesz co, ja parę dobrych lat temu miałam chłopaka i kiedyś na imprezie poznałam takiego megaatrakcyjnego, że aż kolana mi się uginały, ja tez mu się spodobałam i dostałam małpiego rozumu. Po imprezie myślałam sobie, jaka jestem głupia, przecież mam cudownego chłopaka itp. Ale kiedy znowu spotykałam tamtego przystojniaka to od nowa szalałam na jego punkcie. Byłam "mądra" tylko jak jego nie było. Niech da Ci to do myślenia.

Gość Izabelapapa
o fuck! mnie też ciężko by było żyć z nim pod jednym dachem wiedząc, że się "zauroczył" w koleżance i to z pracy, czyli w kmś z kim widuje się codziennie, ja uważam, że nawet jeśli tego jeszcze nie zrobili to i tak prędzej czy później to się stanie.

Gość Izabelapapa
macie dzieci? długo jesteście małżeństwem?

Gość maariettaaa
mamy ze soba dziecko jestesmy małżeństwem pewnie przewartościował wszystko albo zgłupiał miejmy nadzieje chwilowo najbardziej mnie wkurw... że nie mam pewności czy jej nie przeleciał ???

Gość maariettaaa
ale z drugiej strony jakby to miał zrobic to zrobił by to bardziej z głową a nie strzelał mi przysiegami itp. itd ale przypomniało mi sie że jak był na tej imprezie to w nocy dostałam smsa od niego tesknie za tobą i kocham , i teraz pytanie to z wyrzutu sumienia czy co zwariuje od myslenia

co nie znaczy ze coś robiłam ale naoglądałam się i teraz bym jzu w życiu nie jeździła na takei imprezy...

Gość Izabelapapa
no dokładnie - zabroń mu jeździć, to chyba zrozumiałe dla niego, niech spróbuje postawić się na Twoim miejscu

Gość nine and twelve
Destina- a co to da ? Zastanów się, ona nie jest jego matką. Jak zacznie mu czegokolwiek zabraniać, to będzie jeszcze bardziej szukał. Myślisz, że poza wyjazdami nie można zdradzać?

Gość nine and twelve
Ale jesteście śmiesznie kobiety, jak można zabraniać czegoś męzowi? :D Normalny mąż/partner nie musi mieć żadnych zakazów danych przez swoją kobietę, bo sam dobrze wie co można a czego nie.

Gość jaka tam urzedniczka ze mnie
NINE jesli partner przekracza pewne granice druga osoba ma prawo stawic sprawe jasno "albo albo" to jest rozsane

Gość Izabelapapa
taaa, ale jak w danym momencie myśli przyrodzeniem to akurat go ruszy świadomość, że nie powinien tego robić, zastanów się kobito

Gość faktycznie.strach
Śmieszą mnie wypowiedzi koleżanek 'ja bym to, ja bym tamto'. Nie macie pojęcia, co 'byście', dopóki nie znajdziecie się w danej sytuacji, to raz. Dwa, małżeństwo to nie jest kurna umowa o pracę, jak mi się nie podoba, to wypierdziocha, weźcie się ogarnijcie trochę.

Gość faktycznie.strach
a trzy, do autorki: nie licz na to, że Twój mąż zrobiłby coś z głową. Byłam kiedyś z żonatym facetem, który moje numery telefonów, a także listy, trzymał niemal na wierzchu. Bo faceci nie myślą głową...

Gość maariettaaa
wyjazdów nie mogę zabronić bo są ze szkoleniami a firmie sie nie odmawia ach jakie to życie popieprzone zdradził cz nie ????? to mnie nurtuje na wieki wieków amen

Gość Izabelapapa
czyli co? kobiety mają siedzieć w domu z mordą w kuble to mężusiowi odbija? właśnie, że małżeństwo jest pewnego rodzaju umową a jej główne zasady to kochać i nie zdradzać! co to za życie siedząc i bić się z myślami - zdradził czy nie? kontrolować i robić awantury? dajcie spokój, czasami trzeba facetem mocno potrząsnąć i przypomnieć kto jest jego kobietą i jasno powiedzieć, że oboje obowiązują pewne zasady

Gość maariettaaa
ale znam go troche nie jest typem kobieciarza ma zasady na imprezach nie należy do tych co stroszą sie przed babami....

Gość a co to za roznica
czy cie zdradzil czy nie? powiedzial ci ze zauroczyl sie w kolezance, ze mu sie podoba, ze mial zamiar sie z nia przespac, a to dla mnie jest zdrada psychiczna i o wiele bardziej bolesna niz fizyczna. martwi cie tylko to czy jej wsadzil? a to ze pewnie caly czas o niej mysli, cieszy sie jak ja widzi, szuka z nia kontaktu i ma cie wtedy gdzies to sie nie liczy?

Zapytaj go, czy wyobraża sobie życie bez ciebie i co by zrobił, gdybys wyrzuciła go z domu np. po wykryciu zdrady. Powiedz,że pytasz czysto teoretycznie. U mnie kiedys zadziałało

Gość Izabelapapa
no to autorko skoro teraz piszesz, że on ma zasady i nie stroszy się przed koleżankami to czym się właściwie martwisz? bo już nie rozumiem

Gość maariettaaa
no właśnie tym że to może byc coś powaznego:-(

Gość Izabelapapa
no to po prostu "na początek" porozmawiajcie poważnie, powiedz mu o swoich obawach