Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ASPILLA

RADIO W PRACY - UDREKA

Polecane posty

Go艣膰 ASPILLA

pracuje w duzej korporacji, mamy wspolne biuro z kilkunastoma osobami. niestety pan , ktory siedzi obok mnie namietnie slucha rocka. codziennie rano jak tylko przychodzi wlacza radio i do wieczora jestem skazana na piosenki w stylu metallica. niestety wykonujac prace biurowa nie jestem w stanie skupic sie na obowiazkach, pisaniu maili czy wykonywaniu rozmow tel (pracuje w 3 jezykach obcych) bo caly czas nad uchem szumi mi radio.. jak delikatnie zwrocic mu uwage? niestety nikt z pozostalych osob nie ma takich problemow. czasami jedynie ktos zwroci mu uwage ze jest troche za glosno. scisza na 10 min a potem znow podglasza.. nie moge juz tego wytrzymac!!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 aspilla
dobra rada :) jakies inne?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bukaaa
Ukradnij mu to radio, jak nikogo nie b臋dzie. Cel u艣wi臋ca 艣rodki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jolineee
co to znaczy podglasza? jak ty pracyjesz niby w 3 jezykach jak ojczystego nie znasz :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malena22233
a co Ty taka ofiara losu? pracujesz, to masz prawo do normalnych warunk贸w. Co jak inny s膮siad zacznie przynosi膰 jakie艣 艣mierdz膮ce rzeczy? Te偶 nic nie powiesz? Tak, jak nie mo偶na pali膰 we wsp贸lnym biurze, tak samo nie mo偶na zak艂贸ca膰 spokoju innym wsp贸艂pracownikom, przez s艂uchanie g艂o艣no muzyki. Chce muzyki? Prosz臋 bardzo - s艂uchawki na uszy i niech sobie s艂ucha. Zapytaj go, co by powiedzia艂, gdyby obok niego pracowa艂 fan muzyki techno i jej s艂ucha艂 w pracy g艂o艣no. Niech si臋 uczy tolerancji, a Ty naucz si臋 asertywno艣ci sierotko.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aspilla
Zwrocilam mu juz uwage 3 razy. tak jak pisalam, najpierw sciszal a pozniej podglasnial (tak jest w porzadku?.ps dziekuje za poprawe, nigdu nie zwrocilam uwagi na niepoprawnosc tego czasownika, na swoje usprawiedliwienie moge dodac, ze od urodzenia mieszkam za granica) nie chce otwarcie mowic, ze przeszkadza to radio i powinien je zupelnie wylaczyc- nie chodzi tu o asertywnosc, ale pewnego rodzaju tolerancje - nie chce tworzyc nieprzyjemnej atmosfery w pracy. Chcialam sie od Was dowiedziec, jak delikatnie dac mu do zrozumienia, ze w godzinach szczytu moglby sciszac radio. *ps. sluchawki nie wchodza w gre, bo szefowa sobie nie zyczy-pracuejmy w grupie przy projektach. Chodzi mi o wypracowanie kompromisu!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aspilla
dzis , po miesiacach meki, poprosilam zeby przyciszyl muzyke.. chyba naprawde z moja asertywnoscia jest kiepsko.. doszlo do tego, ze glowa mi pekala!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 etytyujukyuuiyui
ja tez nie moge s艂uchac radia w pracy., :o w k贸艂ko ta sama papka w zetce i rmf. od czasu do czasu prze艂膮czam na eske rock, a teraz przez 1,5 tyg siedze sama w pokoju i s艂ucham Tr贸jki. mi贸d na uszy. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tyszanin
siemka pracuje na FAP Fiat Auto Poland i mamy ten sam problem moze dyrektar zakazac ale to nie jest uwzglednione ze nie mozna sluchac radia w przepisach BHP i na stanowisku pracy moge sluchac ale nie moge sie poruszac po scieszkach i uliczkach w sluchawkaz z radiem a pracuje fizycznie i gryze sie nie milosiernie z BHpowcem pozdro wszystkim kt贸rzy lubia radio

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 joanna

niestety mam ten sam problem, a to jest problem- nie mo偶na si臋 skupi膰 i normalnie pracowa膰, ale zrozumienia nie ma聽

Udost臋pnij ten post