Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam moze ktos powie :)

jakie łóżeczko drewnane klasyczne czy turystyczne?

Polecane posty

jakie polecacie, bo widze, ze co raz czesciej mamy kupuja te turystyczne.

Gość ale heca !
ja mam klasyczne

Gość cyki cyki
Ja nie mam jeszcze dziecka, ale też mam zamiar kupić turystyczne. Trochę niskie one są, więc nie wiem, co z tym fantem zrobić.

ja mam turystyczne. Dokupiłam do niego materac i jestem bardzo zadowolona :)

jak niskie ?? co masz na mysli ?? sa takie same jak drewniane i maja podwieszany poziom dla najmlodszych dzieci

Gość ja mam turystyczne
i wcale nie jest niskie ma dwa poziomy regulacji więc tak samo jak w drewnianym miałam drewniane i mi sie rozsypało ale to mało istotne od dłuższego czasu mam turystyczne i jestem bardzo zadowowlona córa nie ma siniaków nie obija sie o szczebelki ..wiem istnieje takie cos do łóżeczka jak ochraniacze ale to nic nie dało... do łóżeczka dokupiłam uchwyty do nauki wstawania i córa świetnie się nauczyła wszystkiego... teraz ma najniższy poziom łóżeczko otwarte i sobie wchodzi wychodzi kiedy chce.... ja jestem za turystycznym teraz jestem w ciąży i kupuje koolejne turystyczne bo są lepsze jak dla mnie.... każda mama powie swoje każdej co innego odpowiada:)

Gość ja mam turystyczne
zapomniałam dodać o materacu kupiłam dodatkowy kokos gryka....i jest super materace które są w komplecie z łóżeczkami turystycznymi nie sa zabardzo do spania są twarde :)

no wlasnie zastanawiaja mnie materacyki w turystycznych... a jak widac, mialam racje, ze nalezy dokupic dodatkowo wygodny materacyk

Gość cyki cyki
Wiem, że mają dwa poziomy, ale jak stanęłam nad łożeczkiem, no to jest za niskie do schylania się i tyle. Podstawiłabym jakąś deskę, czy pudło :D

Gość eek fmf fmfmf
turystyczne bo dziecko czesto jak zaczyna stawac to upada. Turystyczne jest miekkie, nic mu sie nie stanie a w takim klasycznym drewnianym moze sie potluc.

Gość mamasynkaoliwierka
dziwne bo obydwa łóżeczka mają takie same wysokości..... więc nie wiem jak moze być niższe .... ale ok nie bedziemy sie wykłucać ..jak dla mnie turystyczne bezpieczniejsze

Gość mamama27
mam turystyczne i materac piankowy - kokos gryka itd pleśnieją i teraz sie je odradza i są za ciężkie na takie łóżeczka - maks obciązenie to jakoś 15 kg a sam materac waży 10

ja tez mam do takie lozeczka materac piankowy i super sie sprawuje :)

Gość do mama27
materaz ma 10 kg hahaha normlanie śmieszne wiesz co jak nie wiesz ile ma materac to nie mów ja mam z gryki i kokosu już 2 lata i nic sie z nim nie dzieje a jak ci dziecko za sikało i nie wysuszyłaś to ci spleśniał ja mam na materacyku wkład do niemowlaków wrazie czego i nato daje prześcieradło na gumke..a materaz waży może z 1kg...moja córa waży 16 kg i jakoś w nim śpi i nic sie nie dzieje z łóżeczkiem będzie spała w nim do 3 lat potem idzie na normalne łóżeczko ...

Gość cyki cyki
Wiem, że oba typy łożeczek mają taką samą lub bardzo podobną wysokość. I wiem, że ciężko będzie mi się po dziecko schylać, niewygodnie, ale zdaje się, że żadne łożeczko nie ma regulowanych nóżek.

Gość gość
Ja skłaniałabym się raczej przy tradycyjnym. Z turystycznymi to bywa różnie, no i są niestety mało wytrzymałe, szybko się psują (a wiem co mówię, bo mam 3 dzieci i różnych rzeczy już próbowałam). Możecie zerknąć tutaj: http://www.mebledladziecka.pl/Lozeczka_dla_niemowlat-k5-0-3-default.html Wybór łóżeczek jest ogromny, a jak widać są one specjalnie przystosowane dla maluchów, więc nie ma się o co martwić.

Ja postawilam na turystyczne i jestem zadowolona.zero guzow.nawet przy nauce wstawanien nie miał problemów.także jak będę miała drugie to też turystyczne wybiorę.

Gość gość
jeżeli turystyczne to trzeba dokupić materac

Gość gość
mam turystyczne, jestem zadowolona. Moje dziecko już wstaje i sie sprawdza. w drewnianym nie byloby dla niego bezpiecznie, pewnie bylby niekonczacy sie placz przy uderzeniu bo mam bardzo ruchliwe dziecko.