Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość neverland?

CZY TO NORMALNE?? SEKS Z................

Polecane posty

Gość neverland?
bo a nie uwazasz ze dziwne by bylo uprawiac seks z kims z kim przez wiele lat utrzymywało sie stosunki czystokolezeńskie? poza tym on jest moim pierwszym wiec w exach tez nie mam co przebierac.

Gość xxl-men
To niech on ci faceta wybierze, ale takiego zeby mu dobrze stal. Bo bedzie glupia sytuacja jak facetowi nie stanie.

Gość neverland?
hehe no tak ;)

Gość xxl-men
Albo zamowcie sobie faceta z agencji. Tacy sa dobrze zbudowani i maja odpowiednie gabaryty penisa. To ale troche kosztuje.

Gość neverland?
niee, nie dosc ze placic trzeba to jeszcze nie waidomo czy jakiegos choróbska nie ma :o malo to przystojniakow po ulicy chodzi ? :P ale kurrrde sama juz nie wiem co robic......

Gość xxl-men
Dam ci dobra rade, jezeli masz ochote na seks obcym to zrob to bez meza. Jego propozycja nie jest dobra, bo zobaczysz - w czasie pierwszej lepszej sprzeczki ci to wypomni.

Gość neverland?
nie mam ochoty na seks z obcym, w zyciu, mialabym wyrzuty sumienia. ale krecilaby mnie sma mysl ze on to widzi i czeka az skoczymy :P i to jest z tym fajne, bo sama perspektywa seksu z kims innym wcale mnie nie kręci

Gość neverland?
a i to nie jest mój maż ;)

Gość xxl-men
Ja raz mialem taki numerek z zona mojego kolegi. Inicjatywa wyszla od niej. Dla mnie to nie bylo specjalnie podniecajace. Ale ona chciala miec seks ze mna.

Gość neverland?
i nie wiesz moze, czy ich relacje w zwiazku sie przez to zmienily?

Gość xxl-men
Nie zmienily sie. My mielismy jeszcze dwa razy seks, ale bez wiedzy meza i na tym sie skonczylo. Jestesmy dobrymi znajomymi.

Gość neverland?
nie przejdzie :( on nie chce w 3

Gość I__gor
nie podoba mi się to... ja bym nigdy nie zapomniał tego widoku i straciłbym na pewno szacunek do swojej Kobiety dobrze to przemyśl bo nowe doznania nowymi doznaniami ale chyba nie chcesz stracić faceta przeaz takie coś.

Gość neverland?
no wlsanie nie chce..... ale on zapewnia mnie ze to tylko seks i niec wiecej i mamna to zezwolenie z jego strony....

Gość zszkokowana tym co piszesz
a nie będziesz się czuła, że zdradzasz?? a wg sama napisałaś jak mnie "rucha" myślałam, że kochający się ludzie uprawiają seks, ruchać to się mogą psy. Nie zastanawiaj się czy on nie straci do ciebie szacunku bo on wg go nie proponując ci takie coś. a co osoba której to zaproponujesz na to powie nie wiem ale ja bym uznała was za psycholi

Gość I__gor
zezwolenie to jedna strona medalu... ale skoro jesteś jego kobietą to dlaczego masz to rbić z kimś obcym? Bez sensu. może on cię chce sprawdzić czy się zgodzisz? Nie chce mi się w to wierzyć bo ja jestem o wsoją dziewczynę taki zazdrosny że nie lubię jak idzie z kolegą na piwo nie mówiąc takie coś, to się w głowie nie mieści coś tu nie gra

Gość neverland?
no ja mam tak samo,nie wyobrazam sobie tego zeby on to robil z kimś innym

Gość I__gor
i co zamierzasz zrobić? Zgodzisz się?

Gość neverland?
nie wiem. myślę

Gość neverland?
nie wiem już sama :( niby to tylko seks ale chyba sie nie odwaze...

Gość rtyyythhnhhh
Tylko seks? Chyba aż seks?

Gość neverland?
o dzieki, poczytam

powiem tak jak w pierwszej wypowiedzi TO NIE JEST NORMALNE moim zdaniem to zdrada tylko taka jakby to powiedziec... ZDRADZA ZA POZWOLENSTWEM . ja po takim czym nie moglabym chyba na siebie patrzec... a zaproponuj swemu facetowi,zeby jego walil w dupe jakis koleś,ze masz taka fantazje ,ze chcialabys sobie na to popatrzec .. ciekawe co on by na to powiedzial....

Gość neverland?
up....