Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jetmix zsawexz

jestem juz 2tyg na diecie i nie chudne

Polecane posty

Gość jetmix zsawexz

czemu tak jest ze nie trace na wadze ? staram sie jesc bardziej zdrowo mniej niz dotychczas,duzo pic ,nie jen słodyczy a i tak nic nie spada na wadze . jak wazylam 68 tak i teraz waze a co najgorsze to wygladam na wiecej niz tylke kg. mam 106cm w biodrach i to jest najgorsze bo niemoge z tego schudnac ,wciaz problem..

Gość jetmix zsawexz
czy ja za duzo jem ???? juz sama niewiem Poniedziałek . 10:45 2kromki razowca z masłem i twarogiem+cukrem+2ogórki mało

Gość jetmix zsawexz
czy ja za duzo jem ???? juz sama niewiem Poniedziałek . 10:45 2kromki razowca z masłem i twarogiem+cukrem+2ogórki małosolne+ śliwka. 13:00 małe jabłko+ kawa. 15:00 2jabłka+jogurt pitny. 17:15 musli chrupkie+jogurt ze zbozami+sliwka+słonecznik . jazda na rowerze.2,5godz. Niedziela . 10:30 szkl mleka 2kromki razowca z masłem i twarogiem+jogurt naturalny z ziarnami zbóż+śliwka. 13:00 jabłko 14:45 kawa + gruszka,śliwka,jabłko 17:00 3kromki razowca z masłem+ryba konserwowa z cebulką+pomidor. Sobota. 10:00 miseczka makaronu z mlekiem. 12:00 sliwka+jabłko 13:40 2marchewki+puszka fileta ryby w pomidorze+ sliwka+ słonecznik 14:45 kawa 16:00 małe jabłko 17:10 2kromki razowca z masłem i twarogiem+ pomidor+ sliwka+troche słonecznika. pomocy niech ktos cos doradzi

chleb na kolache, maslo, cukier, musli- to chyba niezbyt dobry pomysl na diecie... poza tym zbyt male rzerwy miedzy posilkami

Gość jetmix zsawexz
bylam juz na roznych przeroznych dietach i co? i co schudlam to potem dwa razy tyle do mnie wrocile niechciane kg masakra jakas

Gość jetmix zsawexz
no ale jak ja te kilka dni troche pozno wsawalam, i dlatego tak moze wyszlo, ja chce schudnac ale niechce wszystkiego ograniczac ,kurde no staram sie a tu nic..

Gość jetmix zsawexz
zmiany zmiany ale jakie te zmiany? nie pije gazowanych rzeczy,słodzonych ,kawe ograniczyłam do 1 na dzien bo potrafiłam i 5 wypić, słodyczy też nie jadam ,przedtem co dzien musialam zjesc jakiegios batona czzy paczkie ciastek albo ptasie mleczko a teraz nic zero , a za to pije duuzo wody niegazowanej cytrynowej i tez dupa ,juz brak mi sily na to wszystko

na żo nigdy nie jestem głodna,a zjadam mało. na sniadanko jajecznica (1całe jajo +3 żółtka no i boczek lub masełko) na drugie sniadanko kawka ze smietanką 30%.na obiad kotlecik i warzywka z patelni z masełkiem a na kolacyjke np bita smietanka z odrobiną owoców.

a ta woda cyttrynowa to kupujesz czy sama robisz? pij zielona herbatkei po kazdym z trzech glownych posilkow czerwona. i przerwy miedzy posilkami z 3 godz ;)

Gość jetmix zsawexz
no ale to tak chyba niezbyt zdrowo? to ja bym wkolko mylala o jedzeniu zjadlabym sniadanie a myslalabym kiedy bedzie obiad tak cos mi sie wydaje

Gość awsedrftgyhujisedrftg
OTO TA DIETA JAK POWINNO BYC Poniedziałek . 10:45 CZARNA KAWA to wszystko 13:00 małe jabłko 15:00 2jogurt pitny. 17:15 kawalek miesa lub dwa jajka na tawrdo plus salata i woda sok lub herbata jazda na rowerze.2,5godz. Niedziela . 10:30 czarna kawa plus sucharek 13:00 jabłko 14:45 jakas salata 17:00 ryba konserwowa z cebulką+pomidor lub mieso z salata czy dwa jajla na tawrdo z salata Sobota. 10:00 czarna kawa plus sucharek 12:00 sliwka+jabłko 13:40 2marchewki+puszka fileta ryby w pomidorze 14:45 woda lub sok plus herbata bez cukru 16:00 małe jabłko 17:10 tawrog plus pomidor http://www.youtube.com/watch?v=LwBxb-sl1xc

Gość jetmix zsawexz
wode to kupuje, bo co do tych ziolowych herbatek to ja tez tak nie specjalnie no jakos mi przez gardlo nie chcą przejsc a juz próbowałam ich naprawdoe dużo to z ziołowych tylko miętę pije od czasu do czasu innych no nie potrafie.. a z tymi odstepami to postaram sie wieksze robic bo moze faktycznie za czesto są..

Gość wez sobie poczytaj za
sady zdrowego zywienia i bedziesz wiedziala co i jak

co daje Żywienie Optymalne? Daje właściwie... wszystko. Dzięki stosowaniu tego rodzaju diety pozbywamy się (i to zwykle szybko) nadwagi. Do tego chudniemy łatwo i przyjemnie, bo nie tylko bez głodzenia się, a z jadaniem smacznych posiłków. I nie musimy obawiać się tzw. efektu „jo jo, bo w naszym wypadku on nie występuje. Żywienie Optymalne jest przy tym bardzo tanie, bo produkty, które chętnie jadamy są niedrogie, a nie wydajemy przy tym pieniędzy na rzeczy niejadalne (słodycze, soki, pieczywo, słodkie napoje itp.), które przedtem, obciążały nasze budżety domowe. Ale to tylko „skutki uboczne Żywienia Optymalnego, bo najważniejsze jest zdrowie, a na tej diecie, nie tylko zachowujemy je zawsze, ale przede wszystkim odzyskujemy. Przechodzą takie choroby, wobec których akademicka medycyna okazywała się bezsilna. Człowiek wyleczony z cukrzycy, miażdżycy, choroby wrzodowej, alergii, astmy, nadciśnienia i dziesiątek innych „nieuleczalnych chorób jest naszym, codziennym sukcesem. Optymalni mają więcej energii, siły, witalności, zdrowia i radości życia od ludzi żywiących się w dotychczasowy „korytkowy sposób. To normalne, bo chodzą na innym, lepszym „paliwie. I to nie byle jakim! Przystosowanym specjalnie dla... Człowieka! Spróbujcie bo warto

Gość dfffffffffffffffffffffffffff
kokokoko cipa

jetmix zsawexz, Twój zastój wynikać może z wielu przyczyn. Jeżeli byłaś poprzednio na dietach to kolejna zrobiła tylko mętlik w Twoim organizmie. Twoje menu wymaga znacznej poprawy: przede wszystkim za mało warzyw, rybki jedz - ale nie z puszki. 2 tygodnie to za mały czas, by ocenić czy dieta działa. Postaraj uzbroić się w cierpliwość i zmodyfikować menu wg zasad zdrowego żywienia: 5 posiłków co 3-4h, oparte na warzywach i jak najmniej przetworzonej żywności. Owoce jedz tylko do południa. Jedz Kochana kolację - na 3-4h przed snem, inaczej wprowadzasz organizm w stan oszczędzania. Ile masz lat i ile masz wzrostu? Najważniejsza rzecz w procesie chudnięcia to jak najwięcej ruchu - przede wszystkim siłowego, uzupełnionego o trening aerobowy. Życzę Ci powodzenia!

Gość jetmix zsawexz
mam 168cm wzrostu , 20+vat . dzieki za rady bede cierpliwa i naazie nie bede nic przerywac tylko zmodyfikuje ja troszke