Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość retrusja

powiedzcie mi prosze, jak mam się odkochac !

Polecane posty

Gość retrusja

mam ''przyjaciela'' , znamy sie kilkanascie lat. od zawsze cos bylo miedzy nami, ale mniejsza o tym, za duzo opowiadania.. rok temu bylismy razem, niedlugo bo nielugo ale bylismy. zerwal ze mną bo chciał wrocic do swojej dziewczyny wczesniejszej, z którą sam bezczelnie zerwał. w tym roku zaczelismy się wszyscy spotykac z paczką przyjaciół, dobrze wiedział ze dalej mam cos do niego.. wykorzystał to ponownie !! wiecie jaki błąd popełniłam? całowałam sie z nim już w tamtym roku, nawet jak nie bylismy parą! i nie tylko.. seksu nie było, ale wiecie o co chodzi. no i teraz znowu sie zaczęło, raz zostalismy niby ''przypadkiem'' sami u mnie, bo wszyscy juz poszli z imprezy, zaproponowałam głupia by przenocował !! :(:(:(: i to bylo najgorsze co moglam zrobic.... sami domyslcie sie co bylo dalej. przeprosil - przez telefon, powiedzial ze mu glupio ze to nie powinno miec miejsca ze wiecej sie to nie powtorzy i takie tam pierdolenie.. a teraz, na moich oczach podrywa naszą wspolną wieloletnią koleżankę, która tak czy siak mieszka bardzo daleko i przyjechala tylko na urlop. piszą sobie smski, dzwonią, prawi jej komplementy, wszystko przy mnie, a mnie serce sciska.... :( nie popelniajcie dziewczyny mojego błędu, nigdy..

Gość bvcb
przeleć innego faceta

Gość faktycznie.strach
Twoja rada jest bezsensowna, ponieważ ludzie nie chcą się uczyć na cudzych błędach, chcą popełniać własne. Tak było, jest i będzie :D

Gość retrusja
Bardzo możliwe...ja przynajmniej wiem że to do niczego dobrego nie prowadzi i nie ma co sie łudzić...:( olać go?:(