Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdawanie prawka1234

Może ktoś z kafeteriuszy ma niepotrzebną płytę? odkupię.

Polecane posty

Gość zdawanie prawka1234

Może ma ktoś na zbyciu aktualną płytę z testami na prawo jazdy kat. B? Ja posiadam płytę z 2010 roku, a wiem, że na początku stycznia 2011 pytania uległy zmianom. Dlatego jeśli ktoś ma na zbyciu aktualne testy z 2011 roku to chętnie odkupię. :)

Gość pytajnik???
JA CI ODSPRZEDAM JAK JĄ ODBIERZESZ?

Gość zdawanie prawka1234
albo w wersji papierowej nowe testy?

Gość zdawanie prawka1234
na pewno nie jestes z mojego miasta. Ale najłatwiej chya poczta bym chciala dostac:)

Gość pytajnik???
no to wyślę ci pocztą

Gość zdawanie prawka1234
a czy na pewno posiadasz te plyte? chodzi mi o 2011 rok.

Gość pytajnik???
tak posiadam, mogę ci odsprzedać za pośrednictwem allegro po wcześniejszej wpłacie na konto

Gość zdawanie prawka1234
ok allegro mi pasuje bedzie bezpieczniej tylko za ile?

Gość pytajnik???
20zł.?

Gość zdawanie prawka1234
Nawet nie pomyślałam, że gdzies na jakiś stronach to mogą sprzedawać. Dzięki Ci wielkie za tego linka!! pytajnik?? - w takim układzie jednak zamówię z tej strony, o taniej, ale dzieki za dobre checi.

Gość pytajnik???
nie wiedziałem po ile chodzą takie płyty, ale z przesyłką i tak ci wyjdzie ponad 20 zł.

Gość zdawanie prawka1234
A ja nie wiedziałam np. że w gazecie wyborczej są. Jeśli są to kupię, ale chyba nie w każdym wydaniu dołączają płytkę. Sam się może za robotę weź, bo ja akurat pracuję.

Gość pytajnik???
nie kupuj żadnych płyt są programy do ściągnięcia i już masz testy trzeba tylko wysłać sms-a za 5 zł. do uaktywnienia.

Gość zdawanie prawka1234
a Ty mi razem z przesyłką oferujesz za 20 zł???

Gość pfffppf
no ale z przesylka ok 20 zl, a u ciebie bez przesylki juz 20 zl a jeszcze przesylka.. nie wiem czemu niektorzy chca zarabiac takchamsko na innych ;/ popytaj w sklepach z gazetami, czasem sa i po 5 zl dodawane jako dodatek:)

Gość zdawanie prawka1234
Ja się nie znam na internecie:( dlatego potrzebuję płyty, bo nawet w domu neta aktualnie nie mam podlaczonego wiec z plyty yloby mi latwiej. A z tym linkiem rzeczywiscie z przesylka krzycza sobie 26 zł zdzierstwo :o

Gość zdawanie prawka1234
Bo np. pytałam w OSK czy by mi sprzedali płytę. To powiedzieli, że nie, bo musialabym sie na kurs zapisac. Eh. Ja kurs mam zrobiony, ale w 2010 roku i mam nie aktualna plytke.

Gość zdawanie prawka1234
Muszę zdać ten egzamin zanim wejda zmiany w lutym. Ale kurde nie mam plyty nie wiedzialam, ze to tak ciezko bedzie zdobyc

Gość zdawanie prawka1234
pytajnik dziekuje bardzo za pomoc, ale ja w domu nie mam internetu :( i nie moge korzystac z takiej bazy pytan. Moze jednak od Ciebie je kupie

Gość josephina00
Moi drodzy, jeśli czujecie, że uwodzenie i flirtowanie nie są waszą mocną stroną możecie skorzystać z porad specjalistów i zapisać się na kurs z zakresu uwodzenia. Ja byłam na takim kursie w Wyższej Szkole Uwodzenia, Wywierania Wpływu i Rozwoju Wewnętrznego i jestem mile zaskoczona efektami kursu. Na początku sceptycznie podchodziłam do pomysłów takiego typu, ale po kursie Alpha Female całkowicie zmieniłam podejście ;) po kursie jestem znacznie bardziej pewna siebie i otwarta w stosunku do mężczyzn, dzięki czemu z łatwością mogę nawiązać z nimi kontakt :) szczerze polecam www.wyzszaszkolauwodzenia.pl

Gość zdawanie prawka1234
pytajnik, a nie jednak sie przyda. Bo tam pisza, ze mozna dowolnie nagrywac na plyty np. Wiec sobie nagram. Dzieki wielkie za pomoc jestes wielki:)

Gość pytajnik???
wielki problem ściągasz sobie ten program zapisujesz na karcie sd (taka do aparatu) lub płycie jeśli nie masz karty, jak nie masz płyty to wyślij sobie na pocztę i wtedy zapisz są setki sposobów, wysyłasz sms za 7 zł. w celu uaktywnienia programu a program się aktualilizuje co dzień więc aktualne pytania są zawsze najświeższe

Gość pytajnik???
josephina00-----> Czyli za mną tak łatwiej nawiążesz kontakt???

Gość pytajnik???
w podzięce napisz skąd jesteś, i ile razy oblałaś egzamin?