Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alcazuz

Wyjazd nad Solinę

Polecane posty

Gość alcazuz

Witam, mam do Was pytanie. Czy byłyście kiedyś nad jeziorem solińskim? Czy warto się tam wybrać we wrześniu? I czy może wiecie czy istnieje możliwość dojechania tam jakoś pociągiem, pks-em? Właśnie planuję wyjazd w drugiej połowie września, zęby odpocząć i natknęłam się na ofert w Internecie z tego właśnie miejsca. Z góry dzięki za wszelkie opinie, rady;)

Gość nine and twelve
Nie byłam w tych okolicach, ale obawiam się, że w 2 połowie września masz raczej marne szanse na ładną pogodę. O ile wierzyć prognozom, to niedługo temperatura ma spaść do 15 stopni

Gość alcazuz
No ale właśnie z tego co słyszałam to kraina piękna o każdej porze roku. Najbardziej martwi mnie dojazd, bo nie mam swojego auta.

Gość nowa, stara
w tamtym roku bylam tam z mezem na tygodniowym wypoczynku, bylooo super, piekne okolice, gory, woda, spokoj... wypoczelismy tak prawdziwie od zgielku krakowskiego zycia:) bylismy samochodem, tazke neiwiem jak z innymi dojazdami, autkiem lepiej bo mozna zwiedzic rozne okoliczne miejscowosci i dojechac do szlkaow turystycznych. mieszkalismy w Solinie, Polanczyk po drugiej stronie jeziora jest bardziej "ucywilizowany" i tam jezdzi pewnie wiecej pksow:)

Gość aguśka;)
autobusem można dojechać na pewno, wiem że z Sanoka jest wiele bezpośrednich kursów , z Rzeszowa można dojechać na pewno do Polańczyka który sąsiaduje z Soliną. Nad soliną fakt, faktem pięknie, w sezonie wiele ludzi spacerujesz po zaporze po uliczkach gdzie multum pamiątek, wesołe miasteczko , knajpki wszystko pięknie ładnie można pływać rowerkami, łódkami nawet chyba kąpać się można gdy jest ciepło oczywiście. To miejsce ma swój urok, ale w sezonie, kiedyś byłam końcem października fakt że pogoda była do bani ale ani żywej duszy jeden bar czynny więc przespacerowaliśmy się po zaporze wypiliśmy piwo i do domu.

Gość Konrad

W zeszłe wakacje wynajelismy ze znajomymi auto z Car4Vip (świetna wypożyczalnia) i udaliśmy się w Bieszczady. Solidna to bardzo fajne miejsce, można odpocząć i się zrelaksować.