Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chybawyszlamnadesperadke

walnelam byla mojego chlopaka,prawy sierpowy

Polecane posty

czesc wam wszystkim... musze sie wyzalic, bo normalnei chyba puszcza mi nerwy. wczoraj na imprezie-dyskotece- byla mojego chlopaka (z ktorym ejstem krotko, 5 miesiecy) podeszla do niego i zlapala go w pasie - chyba chciala z nim tanczyc. nie wytrzymalam i podeszlam, po czym elegancko walnelam ja w jej krzywa morde, z piesci :/. nie wiem co we mnei wstapilo:/ jestem na ogol spokojna- nigdy wczesniej sie nei bilam, moze dlatego ze wypilam... wyprosili mnie z dyskoteki, chlopak polazl ze mna, oczywiscie bylam na niego obrazona, on biedak w sumie nic nie zrobil, ale i tak mnie przepraszal, ze taka sytuacja w ogole zaszla.. dzisiaj mi glupio, ale i tak powiewam nienawiscia do tej szm...., dodam ze ona calty czas mu wypisuje smsy ze go kocha itd. (wiem o tym, chlopak zlewa na nia i nie odp w ogole).Wczesniej nie bylam az tak zla, ale teraz po tej scenie... W zyciu nie zachowalam sie jak desperatka, ale jak o niej pomysle to cala buzuje,mam jej dosc !!!!!!!!

Gość a wiesz czemu
no i dobrze zrobiłas

Gość a wiesz coooooooo
kiepsko czuc sie jak szmata? co? :)

Gość Gocha3miasto
dobrze zrobiłaś :) ja bym się chyba nie odważyła:D no chyba, że miałabym okres( wtedy jestem niepoczytalna) i wypiła %. Gratulacje za odwagę :) co na twój cios powiedział chłopak?

Gość baba z torbą na plecach
"...elegancko walnelam ja w jej krzywa morde, z piesci ..." :D :D taaa jak wszyscy tu piszą ,że dobrze zrobiłas to ja ci napisze ze Zachowałas sie jak gówniara!!!Ot co ! 1-jest z tobą a nie z nią więc o czymś to świadczy ! 2-nie jego wina ,ze dziewczyna podeszła i go dotknęła-ma bić każdą,która go tknie? 3 -dobrze ,że już wrzesień pójdziesz do szkoły to ci głupoty wywietrzeją z głowy (zeszyty kupione?)

Gość a wiesz coooooooo
jabym nie walneła bo mi szkoda reki zreszta temu debilowi dałabym satysfakcje...wiec spasuje :)

sluchajcie, ja na co dzien jestem naprawde spokojna, ugodowa, nigdy sie nei bilam, jakiejs super mocy dostalam. i nie ide do zadnej szkoly, juz dawno pracuje:/ dlatego tak mi wstyd dzisiaj bylo.. dzis gadalam z chlopakiem przez telefon to smial sie..."ze swojej zazdrosnicy" .. chlopak jest dla mnie bardzo czuly, na kazdym kroku okazuje swoje uczucia do mnie, naprawde widac, ze nic do niej nie ma. po prostu mi cos do lba strzelilo, najgorsze jest to , ze nei wiem czy nie zareagowalabym jescze raz tak samo, jakby podeszla do niego i go walnela...moze nie na trzezwo, wtedy bylam po 2 piwach a to dla mnie i tak duzo.. kiszki mi skreca jak ja widze, jak czytam co mu pisze, nigdy nei znizylam sie do tego poziomu,zeby jej cos napisac, a tu takei cos... z grubej rury i od razu prawy sierpowy.

"po prostu mi cos do lba strzelilo, najgorsze jest to , ze nei wiem czy nie zareagowalabym jescze raz tak samo, jakby podeszla do niego i go walnela." - mialo yc - jakby podeszla do niego i go przytulila, zlapala...

Gość zyrafka102
bardzo dobrze zrobiłaś! A z tego co piszesz to chłopak chyba był pozytywnie zaskoczony :D hehe

Gość a wiesz coooooooo
walnij siebie w pysk i zobacz w jakie gowno sie wpakowałas?! faect macajacy/ dajacy sie macac bylej i ty lejaca ludzi po twarzach.... sliczne :)

On jej nie macal, chyba zle przeczytalas, ona do neigo podeszla i go zlapala a ja od razu zareagowalam. on tez byl w szoku. nooo nie jestem z siebie dumna:/ tego tez chyba nie doczytalas. gdyby ktos mnie nagral i pozniej mi to puscil, to chyba bym sie spalila ze wstydu :( choc i tak umieram z ciekawosci czy jej warga spuchla...tak podswiadomie jej tego zycze!!!!!! a moze i swiadomie nawet, nic eni poradze na to , szm....!!!!

Gość Dżastita
Popieram!:) Pewnie też tak bym zareagowała... .

Gość singielka w związku
Gdyby moj facet walnal mojego bylego tylko dlatego ze ten mnie dotknal - juz moim facetem by nie byl. Tyle w temacie.

Gość czy tobie sie cos... w mózgu
"wczoraj na imprezie-dyskotece- byla mojego chlopaka " dlatego ja w zyciu nie dam sie dotknac przez byłego i vice versa :)

Gość czy tobie sie cos... w mózgu
"walnelam byla mojego chlopaka,prawy sierpowy"