Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelina151

Jak zrobić światową karierę?

Polecane posty

Gość ewelina151

Jest sens wysłania jakiejś wiadomości do zagranicznej wytwórni płytowej? Czy zacząć w Polsce? Mam 14 lat i to jest dla mnie ważne, bo zastanawiam się czy wysłać próbkę swojego wokalu do amerykańskiej wytwórni płytowej. BEZ KOMENTARZY, ŻE KOLEJNE DZIECKO CHCE ZROBIĆ KARIERĘ!

Gość kambodia_xxx
szczescie Ci ne pomoze kiedy ty jemu sama nie pomozesz, wniosek jest jeden, rozumiesz?

Gość DFGDFGG
OJ DZIECKO TAKICH JAK TY, W TYCH WYTWORNIACH JEST TYYYYSIACE..! radze zaczac sie wybic u siebie na wsi..lub w miescie.. a puzniej ..mozna sobie ..nadal marzyc :D:D:D

Gość dfdsdsd
buahhahahahha

Gość anitaaaaaa
tez bym chciala zrobic kariere

Gość ewelina151
taaa. śmiejcie się, śmiejcie

Gość zaplesnialy pomidor
wysylaj, nic nie masz do stracenia, masz jakies marzenia to je realizuj i nie sluchaj opinii pesymistow, powodzenia

Tak, jak ktoś napisał, takich wysyłających jest tysiące i są niewielkie szanse, że ktoś w ogóle tego posłucha. Próbować jednak na pewno trzeba, może nagraj coś naprawdę fajnego i umieść na YouTube? Albo poszukaj wsparcia u osób, które wspierają młode talenty? Słyszałam o takiej stronie, na której młodzi wykonawcy umieszczają swoje nagrania, a widzowie głosują kto dostanie kontrakt. Jakaś gwiazda tak wypłynęła, niestety czytałam o tym dawno i nie wiem już jak ta strona się nazywała.

Gość ewelina151
zaplesnialy pomidor i Planning DZIĘKI! :) Może spróbuję i postaram się znaleźć tę str. :)

Gość sarzyna 1213
A nie lepiej byłoby bzyknąć się np.z Berlusconim.Albo może w Moskwie na środku placu czerwonego rozwinąć transparent,że Putin to karierowicz,były KAG-iebowicz,i męska ciota?......Sposobów na to aby stać się szybko sławnym jest milion.......Zrób coś takiego co uczyni cię sławną,a przy okazji,i ludzie na tym skorzystają,np.podłóż bombę w sejmie........

Gość dziecko moje drogie
tez myslalam ze cudnie spiewam dopoki nie przejrzalam sobie ludzi spiewajacych na youtube ;)

Gość ewelina151
A skąd wiecie, że ja nie mam filmików na youtube? Jeszcze o mnie usłyszycie!

Gość ewelina151
Dzięki WIELKIE! :)

Koles Wypraszam sobie zebys nosil nazwisko tego Dyktatura Adolfa Hitlera ok. Bo bedziesz mial klopoty Kapujesz czy nie

Gość mroczna barbarra
zalamalabym sie po pierwszym dniu jak bym miala takiego szefa jak adolf....

Gość ewelina151
Hehe! :)

Gość hitanasa
To nie jest proste, wiele zależy od Waszego podejścia - musicie się nastawić na zaangażowanie, ciągły rozwój, to jedyny sposób na uzyskanie docelowego efektu. W moim przypadku krokiem do przodu były spotkania z coach Joanną Konieczną, wtedy właśnie zrozumiałam pewne kwestie i zmieniłam podejście - wszystko wymaga czasu.