Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pamiątkalkdzshladhjfld

Wydanie dokumentów z uczelni PROBLEM

Polecane posty

Witam! Mam problem.Studiowałam kilka miesięcy na jednej z uczelni. Było to dwa lata temu. Mam nie opłacone kilka ostatnich rat. Niestety teraz nie mam tyle pieniędzy by to wszystko opłacić na raz. Pani w kasie poinformowała mnie,że dopóki nie zapłacę nie wydadzą mi dokumentów. I teraz do Was Państwo pytanie czy to jest zgodne z prawem? Dokumenty są mi potrzebne do końca września ponieważ chcę zacząć na nowo studia.

Gość Donata00
raczej nie w mojej szkole tak samo nie dostałam świadectwa maturalnego puki nie zapłaciłam 50zł za komitet rodzicielski który jest ponoć nieobowiązkowy

Kurde potrzebuje człowieka który się na tym zna. I mi pomoże to naprawdę ważna dla mnie sprawa!

Gość Donata00
idź do swojego liceum i spytaj się co w przypadku zgubionych dokumentów możesz zrobić na pewno wydadzą ci świadectwo ukończenia szkoły i powiedzą jak zdobyć świadectwo maturalne

Gość tutututititi
mialam taki sam problem i musialam zaplacic, nie wydali mi dokumentów..

Gość to jest bezprawne teoretycznie
powinni zalozyc sprawe cywilna o odzyskanie naleznosci a swiadectwa przetrzymywac nie moga poniewaz to Ty powinnas nim swobodnie dysponowac skoro jest Twoje. mozesz sprobowac napisac oswiadczenie ze odmawiaja wydania swiadectwa pojsc do dziekanatu i postawic ultimatum albo podpis albo swiadectwo. mozesz twierdzic ze Ty swoj dlug kwestionujesz i moga skierowac sprawe na droge sadowa skoro uwazaja inaczej a swiadectwo jest Twoja wlasnoscia. byc moze policja moglaby tu byc pomocna skoro przetrzymuja cos co nalezy do ciebie.

Gość a do jakiej szkoly jest
nabor we wrzesniu ?