Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w kropce.......

Wybaczyc? Dziewczyny, powiedzcie, co myslicie?

Polecane posty

Gość w kropce.......

Maz przyznal sie, ze calowal sie z inna okolo poltora miesiaca po naszym poznaniu. Jestem wsciekla... On przeprasza itd... czy powinnam wybaczyc i zapomniec?

Gość bgtrhr5yt
poltora miesiaca to jeszcze nic a ile jestescie razem i wiesz co szacun ze sie przyznal bo sa skurwysyny ktorzi sie nieprzyznawaja

Gość yyyhmyyya
masz męża kretyna, ale nie dlatego że całował się z inną (trudno, było-mineło) ale dlatego ze teraz się do tego przyznaje. I pytam po co?

Gość w kropce.......
jestemy ze soba juz dlugo, ale mowil, ze zawsze go to bardzo gryzlo, wiec postanowil sie przyznac. Wolalabym, zeby tego nigdy nie zrobil, juz wolalabym nie wiedziec :-(

Gość w kropce.......
kurcze, no nie wiem co zrobic... moze rzeczywiscie nie jest to az takie straszne, ale cholera mnie bierze jak o tym pomysle!

Gość yyyhmyyya
właśnie dlatego nie powinien Ci mowić, po co teraz masz o tym nieustannie myśleć!!! Skoro wie, że nigdy tego nie powtórzy, to na cholerę o tym Ci gadał!

Gość w kropce.......
wiem, pewnie, ze wolalabym nie wiedziec! Tylko co teraz mam zrobic? Nie odzywac sie do niego, ignorowac itp?

''Maz przyznal sie, ze calowal sie z inna okolo poltora miesiaca po naszym poznaniu'' to tylko 1.5 mc bez przesady :D jeszcze nie wiedzialas ze bedzie twoim mezem :P ciesz sie ze ci powiedzial

Gość yyyhmyyya
Nie, po prostu powiedzieć mu, że masz to gdzieś, nawet jeśli tak nie jest. Niczego nie zmieniaj, nie gniewaj się, bo Twój facet obrośnie w piórka. Pokaż że znasz swoją wartość i olewasz ten incydent. Zrobi mu się głupio i tyle.

Gość w kropce.......
powiedzial, ze przyznal sie, bo zawsze obchodzilsmy taka ,,mini-rocznice" naszego poznania i zawsze czul sie z tym zle, ze mnie oklamuje... Ahhhhhhhhhh, szczerosc :(

Gość yyyhmyyya
No to ciesz się że był szczery, już nie wiem sama czego oczekujesz. Głupi był bo przyznał się i juz po ptakach.

Gość w kropce.......
no wiem, sa gorsze rzeczy, ale wkur... lo mnie to, ze po naszym poznaniu, jeszcze mu bylo malo :(

Gość nie jest
ja myślę, że nie powinien Ci o tym mówić, kretyn

Gość w kropce.......
kurde, jak mi zle :(

Gość w kropce.....
podnosze, moze ktos sie jeszcze wypowie...