Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sanderelkaa

CZY CHLEB TOSTOWY TUCZY???

Polecane posty

Gość Sanderelkaa

Witam. Mam pytanie. Od roku jestem za granicą, w Anglii. Zawsze byłam przy sobie, ale nie gruba, ważyłam 70 kg przy wzroście 173 cm. Kiedy tutaj przyjechałam, zaczęłam pracę. Jadłam mniej, więcej się ruszałam, jak to praca. A mimo to tyłam :o Zastanawiam się, od czego, i jedyne co przychodzi mi do głowy to chleb. Najczęsciej jem chleb tostowy, gdyż mam do niego dostęp, sklep za rogiem, a po Polski chleb muszę iść kilka km i nie zawsze jest czas. Czy chleb tostowy tuczy???

Gość Zwykle chleb tuczy
takze tostowy tym bardziej

Gość basik12345
Oczywiście że tuczy i to bardzo!!!

Gość w.zasadzie.niegroźna
tuczy. poza tym za granicą do wszystkiego dają jakieś świństwa, od których się tyje.

Gość ale pytanie - jasne że tak
Taki chleb tuczy najbardziej, a tego angielskiego bym kijem nie tknęła, wolałabym wcale chleba nie jeść niż to sztuczne g...., które nawet koło chleba nie leżało.

Gość dominika00

Powiem Wam ze ja ostatnio kupiłam chleb tostowy i jak wrociłam do domu to okazało się ze jest spleśniały. Jestem strasznie wkurzona bo zawsze go kupowałam, ale już od dłuższego czasu widać że jest z nim coraz gorzej. Możecie polecić jakiś inny? Moje dzieci mogą jesc tosty każdego dnia. Tak je lubią.

Gość ewa23

Ja kupuje chleb tostowy w Polo. Mają swój własny chleb tostowy  - jest ok. Nie mogę narzekac. A dodatkowo jeszcze jest tańszy.

Gość gocs

Chleb tostowy bardzo tuczy i do tego  ten co go je to bardzo buczy

Gość marawstala

Pewnie... tak samo jak bułki 

Gość gość

nie ma to jak karmic dzieci najgorszym syfem. Oprócz tego chleba tostowego pewnie parówki codziennie

Gość Emilka

Chleb tostowy to jest świństwo i sama chemia! Anglia ogólnie słynie z beznadziejnego chleba, w takim wypadku polecam piec własny. Nie ma z tym aż tak wiele roboty jak nie na zakwasie to drożdżowy

Gość gość

temat z 2011 roku

Gość emila8a9

Ja lubię zamiast tradycyjnego chleba zjesc wafle ryżowe. DO tego dżem Zaczarowany Ogród z Polomarketu- bardz lubię truskawkowy. Pycha. Moje jesc ciagle.