Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a bo ja nie wiem

dlaczego kupujecie wycieczki przez agencje?

Polecane posty

Gość a bo ja nie wiem

chcialbym sie dowwiedziec dlaczego warto kupowac wycieczki przez agencje/biura podrozy? ja sama sobie organizuje wakacje- w sensie przelot i hotel- moge wtedy dokaldnie sprawdzic sobie w jakie dni sa najtansze bilety, i poswiecic duzo czasu na to zeby poczytac sobie opinie o danym hotelu i wybrac ten ktory mi najbardziej odpowiada. ale moze cos mi umknelo? czy na takich wycieczkach przez agnecje latwiej jest moze poznac jakies osoby przy okazji? czy sa jakies bilety na atrakcje wlicozne w cene np. wesole miasteczko ,abo jakies imprezy orgaznizowane specjalnie dla uczestnikow? jak to jest?

lepiej samemu organizować sobie wakacje, wychodzi czasem nawet o połowe taniej niz przez agencje, no i czasami lecą w chuja :O Pokój przy plaży ale z widokiem na kontener ze śmieciami i parking. Napewno łatwiej poznać przy pomocy biura bo jedzie sie razem np autokarem, ale dziwne jak sama wybierasz sie na wycieczke :P zazwyczaj z kimś sie jedzie. A co do atrakcji wliczonych w cene, to zależy od oferty itp itd

Gość purpura_to_moj_płaszcz
ja tam jeżdzę zawsze sama, ale rozumiem ludzi, którzy wykupują w biurze podróży, bo: - nie znają angielskiego (to nie jest obowiązek) - Nie sa na tyle zaradni i nie potrafią sami czegoś załatwić (też nie jest to obowiązek) - nie mają czasu i chcą "gotowe" (zrozumiałe) - mimo wszystko biuro ma tańszą ofertę (przelot czarterowy, umowa z hotelem, itp.) Łosiem trzeba być, żeby tego nie rozumieć i zadawać tak denne pytania.