Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rwnfr,m

Farby do włosów bez amoniaku długotrwałe znacie?????

Polecane posty

Gość rwnfr,m

naturalny mam ciemny brąz,chodzi mi o czarny kolor, z loreala wszystkie schodzą po 2 góra 3 tyg, z CHi profesjonalna farba za ktora dalam 50 dych zeszla po 3 tygodniach, znacie jakies trwale farby bez amoniaku???????? chodzi mi o dlugotrwaly kolor i zeby sie nie zniszczyly, ja juz nie wiem jaka kupic wszystkie tak szybko schodzą;/

Matrix color sync, to właściwie nie farba, jest trwała ale dopiero po 3 razie, jak już się kolor dobrze przyjmie. A po co chcesz farbować na czarno? Brąz jest o wiele ładniejszy

Gość grt54
garnier!!!!

Gość shshsbcvcv
casting loreal

Gość rwnfr,m
ten Matrix to profesjonalna ? w necie teraz poczytalam to tez piszą ze szybko sie splukuje ;/ a farbuje na czarno bo bardziej mi pasuje

Mnie się matrix szybko zmywał na początku, nawet po 2 tygodniach a farbuję na średni blond, ale po 3 razie mi się utrwalił i spokojnie miesiąc wytrzymuje. Powiem tak, odkąd zaczęłam farbować color sync-iem to stan moich włosów mi się bardzo poprawił, jednak zwykłe farby mają wodę minimum 6% więc wcale nie mało.

Gość rtretrtrt
casting glos

Gość lafayette w
po palecie włosy wychodziły mi garściami

Gość gość
chyba najlepsza która teraz jest na rynku to farba revlona z hologramem. Amoniaku brak a efekt długotrwały