Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kochanka22

Sex z żonatym

Polecane posty

Gość Kochanka22

ostatnio wybrałam się z żonatym facetem i jego dwoma kolegami nad jezioro było super pływaliśmy i piliśmy piwko, mieliśmy jeszcze pojeżdzić na skuterze wodnym ale się popsuł, tamci pojechali na stacje po kable a ja i Adam zostaliśmy sami i wtedy to wszystko się zaczęło całowaliśmy się ale na tym się skończyło. Jak już mieliśmy się zbierać do domu poszłam z Adamem do toalety wziąsc prysznic i tam to się stało zaczął mnie pieścić i nie umiałam mu odmówić było cudownie marze żeby to powtórzyć, wiem że ma żone i że nie powinnam tego robić ale on od dawna żyje jako kawaler ciągle imprezuje wiem bo ciągle go widze na nockach jak jestem w pracy na stacji, dziewczyny z pracy mi mówią że z nim to nie ma co zaczynać ale już jest za późno bo przeżyłam z nim cudowne chwile

Gość basik12345
Współczuję!!! pewno nie byłaś pierwsza, i mam nadzieję że się zabezpieczyłaś i widać że koleś puszczalski jest. Biedna ta jego żonka:(

Gość glootamin
pisde jej pogmerał i sie zakochała

Gość Ewelina17
haha oblecha...

Gość Ewelina17
że ludzie nie boją się, że złapią syfa...

Gość Kloszardzica
Dziewczyno tobie może i było z nim dobrze i jak widać dla ciebie to coś znaczy ale czy zdajesz sobie sprawę że dla niego był to tylko fajny numerek i nic więcej. Piszesz o facecie , który pewnie pieprzy każdą naiwną która da się złapać na czułe słówka. Jestem pewna , że gdybyś się z nim spotkała i nie było by seksualnego finału to on by pewnie by do ciebie więcej nie zadzwonił.

Gość dobrze robisz
przynajmniej żona nie bedzie płakać po żulu co w kiblach się wali:D

Gość Kochanka22
zdaję sobie sprawę że dla niego mógł to być zwykły numerek i wolałabym żeby nie miał żony wtedy na legalu mogłabym się z nim spotykać a tak to wszystko muszę dusić w sobie, nikomu nie mogę o tym powiedzieć to jest trudne. Poznałam go 3 lata temu byliśmy razem na kawie wówczas nie wiedziałam że ma żonę, ale nasz kontakt się urwał ja znowu byłam ze swoim chłopakiem. Rok temu zatrudniłam się na stacje a Adam jest stałym bywalcom dopiero od niedawna nasz kontakt się zmienił i zdecydowałam się na spotkanie nie spodziewałam się że tak to się skończy i nie wiem co mam dalej robić unikać go się nie da a ja nawet nie chce bo on jest cudowny

Gość A K I M A
Jeniffer popieram

Gość Kochanka22
niestety ma dziecko ale to nie ja brałam się za niego tylko on chciał się spotkać mieliśmy tylko popływać na skuterze! już predzej myślałam że może ja coś z jego kolegą ale stało się i nie umiem ot tak tego zapomnieć i dać sobie spokój

Gość ledew
brzydzę się ,,kobietami'' które biorą się za żonatych i niszczą dzieciom rodziny !!!

jesteś worem na spermę i nie szukaj popracia ,jak suka nie da pies nie weźmię .Nie mówie on tak samo winny jak ty ,ale ty jako baba się nie szanujesz nie tylko siebie pomyśl o jego żonie i dziecku a nie tylko o swojej mokrej piczy. jakbyś się brała za mojego męża ,podejrzewam że a zwykłym pobiciu by się nie skoczyło ,torturowałabym cię jak w pile;)(obejrzyj sobie kultową piłę) może nabierzesz rozumu.