Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pestka_80

Polka i Arab, czyli fatalne zauroczenie..

Polecane posty

Gość Pestka_80

swieza sprawa i wielki metlik to prawda, no i smutek bo ja tu on tam... poznalismy sie w hotelu w ktorym ja bylam z dzieckiem na wakacjach a on pracowal jako fotograf jedno zdjecie drugie zdjecie...zaproszenie na kawe moje obawy bo czlowiek sie nasluchal duzo zlych historii, ale zdecydowalam sie wyjsc w 3 dzien pobytu z nim wieczorem..i tak sie zaczelo co wieczor wspolne spacery, kawa, piwo sami albo z jego znajomymi no zakochalam sie po uszy. spedzilam tak 12 dni urlopu i szczerze mowiac nie moge sie dzis pozbierac po rozmowie przez telefon sie rozplakalam jak dziecko. dziecko ma niecale 5 lat, znajomych poznalam, moja mama nie wierzy w taka milosc poprostu uwaza ze Ci ludzie religia to nie jest cos w co powinno sie wchodzic, ze na pewno bedzie bil i w ogole... nie wiem co myslec czytam sobie to forum i widze ze nie jest lekko... ale chyba sie zakochalam...

Gość Pestka_80
wcześniej spałam z murzynem, pakistańczykiem i cyganem. Kocham testować zwierzęta

Gość szzz
Współczuje ci bo napewno będzie trudno. Nawet jeśli (mam nadzieje) nie spotkają cie przykrości zwiazane z różnicami kulturowymi to i tak zostaje właśnie ta odległość...pozatym wiesz,do nich nie mozna miec nigdy pewnosci bo czesto dopiero po slubie zaczynaja zachowywac sie tak jak to w ich kręgu kulturowym normalne. Najlepiej by było gdybys jak najszybciej zapomniała o nim, później bedzie jeszcze trudniej

Gość biala moc!
stop Arabusom !

Gość Lubię placki ziemniaczane
nienawidze arabusów, czarnuchów i ciapatych. O cyganach nie wspomnę, bo to zwierzęta gorsze od szczurów! polka która daje odbytu takim gównom jest skończona.

Gość Pestka_80
dzieki za slowa wsparcia. nie jest latwo mi :( a panom nie dziekuje za rasistowskie komentarze.

Gość najpierw powiedz jaki to most
musisz być niezły pasztet jak na arabusów lecisz.....

Gość Squggge3
posluchaj mnie ty kur­wo polska, ty szmato pierdo­lona w morde przez ojca i psa! ZYCZĘ CI KUR­WO JE­BANA ŻEBYŚ ZMARŁA, BEDE SIĘ O TO MODLIŁ SUKO PIERDO­LONA

Gość Pestka_80
54 kg przy 1.80 cm, to chyba nie jest zle? nie jestem pasztetem. dla takich ja wy nie osiagalna.

może jak ta Jolka z piosenki Budki Suflera: z autobusem arabów zdradziła go....... jakbyś była takie cudo, to juz by cię jakis przystjny Polak posuwał, a nie jakiś arabski brudas.

sorki: przystojny

Gość Pestka_80
szczerze, polacy nie sa przystojni. ale to nic nie ma do rzeczy.

jak miałaś tylko do czynienia z menelami spod budki z piwem, to możesz pisać, że nie ma przystojnych Polaków, pasztecie.

Gość Pestka_80
jesli sa, to na pewno tu nie pisza...

Gość to byś się zdziwiła
;)

Gość kanta_lupa
"będę sie modlił zebyś zmarła" co za dno, sądzisz, że twój Bóg zabija na życzenie? że robi z dziecka sierotę, bo jakiemuś obcemu idiocie sie nie podoba, z kim kobieta seks uprawia? raczej ciebie doświadczy jakimś tryprem za takie modły haha :-) Ja sie pomodlę za twój pełen nienawiści umysł, abyś przestsł tak cierpieć, bo nienawisc to męczące uczucie i ono skraca życie, wiesz? .

Gość to byś się zdziwiła
faktycznie fatalne zauroczenie, arabusy, jak sa młodzi, to coniektórzy nawet urodziwi, a to znak, że pedały, bardzo prędko się starzeją i arabus mający tyle samo lat co Polak, wygląda na dziadka tego Polaka. Zaobserwowane und sprawdzone.

Gość Pestka_80
seksu jeszcze nie uprawialismy, wiec sie ni rzucaj tak gagadku.

Gość to byś się zdziwiła
no to miałaś pecha, trafiłaś, na arabusa pedała, szykuj dupsko.

Gość to byś się zdziwiła
tzn odbytnicę

Gość poukladana
Jejku, jakie kaleki intelektualne i onanisci siedzą na kafe, ŻĄL

fatalne zuroczenie jest do przełknięcia , ale jak mogłaś jadąc z małym dzieckiem na wakacje włóczyć sie po arabskich lepiankach ??? Nie wiem w jakim arabskim kraju byłaś, ale mam koleżankę której siostra wyszła za mąż za egipcjanina - z tym że on był bardzo bogaty i kształcił się w europie , ich małżeństwo jest w miare normalne , musiała po ślubie zacząć chodzić w długich bluzkach i zakrywać nogi ale nie musiała nosic tej szmaty na głowie. Do czego zmierzam : on jako człowiek " obyty" ma normalne relacje rodzinne , natomiast ona jak do polski przyjechała i opowiadała co tam się dzieje w przychodniach - tabuny europejek z dzieciakami i tylko jedna przez drugą sie żalą , że po urodzeniu dziecka to ich don juan się zmienił . Te kobiety które wdają sie w romans z obsługą hotelową mają nie pokolei w głowie , to są zwykłe nieokrzesane chamy i wczesniej czy później wyjdzie ich prawdziwe oblicze.

Gość poukladana
ŻAL oczywiście, to ze wzburzenia

Gość to byś się zdziwiła
pracowałem w latach osiemdziesiątych w Libii, trzeba chyba być debilną Polką by patrzeć na tych brudnych pedałów, jak na mężczyzn. Wystarczy wejść do męskiego kibla, tfu, takiego syfu to nawet jak 100 polskich meneli nie zrobi, jak te śmierdziele.

Gość Pestka_80
czasy sie zmieniaja. co mnie obchdza lata 80 ?

Gość Pestka_80
zalosny jestes.

Gość Arabowie tak dzialaja
ze czekaja na chetne dziewczyny na wakacjach i tym ladniejszym daja sie za darmo, te mniej urodziwe musza przynajmniej postawic drinka albo podsypac kase. To sa meskie dziwki, wyksztalcone w mydleniu oczu i robieniu dobrego wrazenia. Turystki z Europy jezdza do krajow arabskich na latwy seks, ale chyba tylko Polki sa tak naiwne, zeby w prostytucji dopatrywac sie milosci. Jestes chyba jeszcze bardzo mloda, jezeli tak sie wkrecilas, przezywaj to wiec jako wakacyjna milosc, tylko nie laduj sie w to dalej, bo chyba nie chcesz byc z zigolakiem, ktory w dodatku pochodzi z kultury, gdzie kobieta znaczy niewiele wiecej niz pies (a psow oni tam za bardzo nie lubia). Jak koniecznie chcesz obcokrajowca, poszukaj raczej chlopaka z europy, jest pelno krajow, gdzie mezczyzni bardziej szanuja swoje cialo niz Arabowie, ktorych kazda babka moze miec za drinka.

Gość nigdy z arabami
Ja arabów się brzydzę . Szanuje ich (bo nie ich wina , że się urodzili w takim kraju ) ale w życiu bym ich nie tkneła. Byłam kilka razy w krajach arabskich , a za każdym razem nie mogę się doczekać odjazdu bo są tak upierdliwi . Dziwnie się czuje ,kiedy mnie dotykają . Przespać się z nim bym nie mogła . Zakochać tym bardziej . Mam resztki rozumu. Jednak nie przekreślaj go od razu. Poznałam jednego egipcjanina , który po pierwsze nie wyglądał jak arab , chodził na studia i zarabiał na całą rodzine. Do tego był uroczo nieśmiały, kulturalny i widać , że nie chciał się poprostu ze mną przespać. Zyczę ci takiego właśnie Araba :)

Gość Pestka_80
nigdy z arabami - to masz chlopaka Araba? piszesz ze poznalas normalnego, moze co wiecej o nim...