Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Telebinka

Co z tą akceptacją rodziny?

Polecane posty

Hej mam 14 lat może pytanie wyda Wam się głupie ale ja mam z tym problem a więc marze żeby dostać się do wymarzonej szkoły teatralnej czekałam na następną selekcje do tej szkoły cały rok rozmawiałam z mamą na ten temat i nie podeszła do tej sprawy "poważnie" ale zgodziła się żebym tam zdawała ale do rzeczy zawsze miałam niską samoocene rodzina zawsze chwaliła moje rodzeństwo ja zawsze miałam wrażenie że jestem tą "gorszą" nawet kiedyś po nocach z tego powodu płakałam mam wrażenie że rodzina mnie nie lubi chociaż jedna ciocia jest dla mnie bardzo miła i lubi ze mną rozmawiać chodzi mi oto że ta szkoła jest oddalona 79 km od mojego domu boje się że będą mówili że jestem "nienormalna" biore też pod uwagę że moge się do tej szkoły teatralnej nie dostać a wtedy rodzina mnie wyśmieje przez to trace motywacje a więc co mam robić ?Ta szkoła jest moim największym marzeniem. Wiem że pytanie może być bezsensu ale ja mam z tym problem. Pomożecie mi ? Boje się że tego nie zaakceptują.

Gość aazzaa
nie wiesz jak to sie robi? dajesz wlape i masz gotowe miesjce zaklepane, jak nie masz znajomosci to jestes na liscie rezerwowych, ot taka polityka szkol od dawna króluje :)