Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ostatnia-nastka

ZAFARBOWALAM JE!!!!!!!!!!!

Polecane posty

jak ja jestem głupia!!!!!!!!!!!!!!! 8 tygodni męki ;((((((((((((( help!!!! Mialyscie tak dziewczyny????? Ze zalowalyscie? :( http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/6bfe9f91fc854f22.html http://www.youtube.com/watch?v=SmM0653YvXU❤️ mój dom: http://zapodaj.net/b7d6345f7b42.jpg.html tęcza: http://zapodaj.net/da872355b869.jpg.html mój ideał mężczyzny: http://www.voila.pl/234/x6qbw/index.php?1 Ponieważ nie chcę lunatykować poprzez niekończące się dni Mam dosyć chodzenia nigdzie, Boże chcę Obudzić się! Obudzić się! Obudzić się!

Gość taka sobie żoneczka
wątpię,żeby to było tylko 8 tygodni

hęęęę??? Nie załamuj mnie!!!!!!!!!!!! ;((((((((((((((((((((( nigdy w życiu już nie zafarbuję włosów ;(((( moze to wydawac sie chore ale caly czas placze :( nie wiem co teraz zrobie :(

Gość hahahahahahahah
wlasnie fajny kolor nie rozumiem Cie :)

Gość lying in my bed
Przestań się mazać! :) Czarny kolor to normalny kolor, czego chcesz? Znam osoby, którym po farbowaniu wychodził np. kolor żółty, łososiowy, a mi kiedyś wyszły jasne plamy :O No i co, trzeba było to przeżyć, albo migiem gnać do fryzjera :)

nie jest fajny!!!!!!! Wygladam jak cygan!!!!!!!!!!! Czarne wlosy??? O nie tego nie chcialam!!!!!!!!!! Chcialam mciemniejsze ale nie o tyle ;(((( londa dark brown..... jak ON mnie zobaczy to mnie zabije.... ;(((((( wygladam staro ;(((

Przestań się mazać! Czarny kolor to normalny kolor, czego chcesz? Znam osoby, którym po farbowaniu wychodził np. kolor żółty, łososiowy, a mi kiedyś wyszły jasne plamy No i co, trzeba było to przeżyć, albo migiem gnać do fryzjera dziekuje za pocieszenie :(

Gość hahahahahahahah
kobieto zebym byla naturalna brunetka to malowalabym na czarno, ale u mnie za bardzo odrosty beda rzucac sie w oczy

Gość lying in my bed
Kup sobie szampon przeciwłupieżowy dla mężczyzn- w miarę szybko zmywa się kolor. Jest też możliwość dekoloryzacji u fryzjera, ale tego Ci nie radzę bo potwornie niszczy włosy.

Gość lying in my bed
spoko, nawet trwała farba nie trzyma takiego koloru bardzo długo :) Jak myślisz, czemu kobiety, które się farbują na ciemno tak często narzekają, że kolor się szybko zmywa? Jeśli chcesz ten proces przyspieszyć to tak jak pisałam, myj szamponem przeciwłupieżowym męskim :)

Gość lying in my bed
Tak, sprawdzone, kolor szybciej się spiera :) Jak ja kiedyś farbowałam się na ciemny brąz castingiem to przez przez pierwsze 4-5 myć były czarne, a potem przechodziły w brąz :)

ja nawet myślałam o dekoloryzacji, ale boje się o ich kondycję :( na szczęście, kolor tak jakby się zmywa, ale o dużo za ciemne są :( nigdy więcej! 😠

Gość ja tez jestem
ja mam takie czarne naturalnie:-P

ja tez pofarbowalam wlosy, miał byc braz, jest czarny ale mysle ze po kilku myciach bedzie ciemny braz? jaka farba malowalas to Ci powiem czy zejdzie:)?

Spoko, każdemu zdarza się mieć gorszy dzień. I serio, nie przejmuj się. Swoją drogą, jakiej farby użyłaś? Bo są takie które spierają się szybciej, ale brązy ogólnie nie trzymają się długo (dlatego sama farbuję włosy kilka tonów ciemniejszą farbą, bo kolor który chcę uzyskam po tygodniu mycia).

Gość lying in my bed
Nie ma za co, mówię Ci że nie masz się czym przejmować :) Ja miałam robioną dekoloryzację bo nie miałam innego wyjścia jak na włosach wyszły mi plamy :O Ale włosy po niej są w bardzo kiepskim stanie i maseczki nie dają zbytniej poprawy.

Gość Malowankaaa
Nie panikuj kolor się wymyje po jakimś czasie, nooo może nie do twojego naturlanego ale bedzie jasniejszy. W pomieszczniu bedzie wygladał ciemniej niz w swietle dziennym.

Gość gregggg
zgadza się z szamponem przeciwłupieżowym. jak chcesz zadziałać jeszcze mocniej to kup w aptece Nizoral, mocny szampon przeciwłupieżowy i trzymaj pianę na włosach wg. instrukcji tj. ok. 5 minut. Mi zmył farbę z włosów (choć tego wcale nie chciałam...).

króliku może lepiej przecierp to aniżeli masz se zniszczyć włosy... :) Farbowałam LOnda dark brown. Nr 12. I dziekuję za wszystkie wpisy :) teraz jakoś mi lżej i skoro wszystkie twierdzicie, że się zmyje to nie ma czym się przejmowac :) Moorland :* :) dzieki dziewczyny :)

Gość Malowankaaa
możesz zrobić tak jak ja kiedys. wycisnełam około 6 cytryn do miski z cipła woda i oliwa z oliwek i wsadziłam tam łepetynke a pozniej polewałam z 10 min i zeszło mkega duzo farby, wlosy były jasniejsze o 2 tony.

Gość Malowankaaa
No spróbuj, ja całkiem poważnie piszę. Skoro farbowanie świeże to zadziała na bank bo jak ktoś ma już kulka lat farbowane na ciemno to zabieg z cytrynką nie zdziała cudów. Później możesz spłukiwać po myciu wodą z cytrynką.