Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kamacha

dlaczego faceci wybierają takie laski???

Polecane posty

no jak teraz tak piszesz to faktycznie podzial moze nie do koncz sprecyzowany ale mozna takich wymieniac w nieskończoność bo kazdy jest inny ale ja to bardziej ogólnie pisze

Ludzie raczej nieprzyjemni z zasady są...ciekawsi, a przynajmniej się tacy wydają. Nie jest to do końca prawdą, ale mogą sprawiać takie wrażenie.

każdy ma swój gust, nie am co uogólniać, taki wredne i pewne siebie rzucają się w oczy (czy uszy, dają sie we znaki meskiemu ego), wyróżniają z towarzystwa :)

Gość Penipetia
Znam parę dziewczyn, które wydają się być wrednymi sukami a przy bliższym poznaniu okazuje się, że to pozory. A nudne cnotki niewydymki to chyba nie jest marzenie faceta? Ja się kiedyś umawiałam z "porządnym" chłopakiem, który by tylko się przytulał i smęcił jakieś pierdoły do ucha. Nie powiem żeby ten związek trwał długo, bo był po prostu beznadziejny

Gość Dlatego że.......
Mają większe cycki :D

a bo wszyscy myślą ze sex rozwiąże wszystkie problemy...! że na seksie można tylko układać dobry związek a główno prawda! nie zawsze i nie tak często bo facet przeleci i zastawi łatwy łup!

Gość Dlatego że.......
Albo mniejsze, zależnie od gustu :D

Gość Dlatego że.......
Związku nie można opierać na seksie ale jest on jednym z najważniejszych elementów. Jeżeli w seksie się coś pieprzy to później pieprzy się na całej linii. Chyba że jest tak od początku i nikomu to nie przeszkadza ( małe libido, impotencja itp... )

Gość Dlatego że.......
Jeżeli od początku komuś w seksie coś nie pasuje to prędzej czy później drugie pójdzie w odstawkę. Nie piszę tu o wielkości poszczególnych części ciała tylko o temperamencie, a jak wiadomo jest on bezpośrednio związany z charakterem. Odpowiedziałem na pytanie. Dziękuję za uwagę.

Gość Dlatego że.......
Ale wystarczy jeden gest, jeden pazurek na plecach i ... już jestem twój :D