Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

patrycja888

MOJ MAZ gra w MASZYNY co zrobic??

Polecane posty

przegral kiedys 1000 zl wczoraj przegral 2500zl zaluje ,przeprasza a ja nie mam za co zyc. za co dziecku buty kupic do szkoly. jak postapic z nim .

Gość duża hela
powiedz żeby oddawał ci cała wyplatę żeby go nie kusiło, jak nie będzie chciał to daj mu ultimatum albo z tym skonczy albo go zostawisz, uwazaj bo jak długów narobi to będziesz je spłacac

no wlasnie te 2500zl musimy oddac,niewiem skad bo zabral wyplate i w maszyne wrzucil... a ja wyrywam teraz wlosy z glowy i martwie sie jak bedziemy przez ten miesiac zyc... za co kupie dziecku pampersy........

Gość pierwsze kroki do prawnika
Rozdzielność majątkowa to po pierwsze! Twój mąż jest hazardzistą, musisz się zabezpieczyć!!! Na kogo jest mieszkanie? Jak na Ciebie to jesteś w domu, jak na niego to jesteś w dupie. Koniecznie zrób rozdzielność, a potem przekonaj go do leczenia, jak się nie zgodzi do odejdź od niego szybko, bo Twojemu dziecku będzie wiecznie brakować nie tylko butów, ale i prezentów na święta, a to jest tragiczne dla dziecka, wiem, bo to przeżyłam na sobie. Jak on się nie zgodzi na leczenie, to nie trwaj w tym, odejdź i nie oglądaj się, bo on nie będzie o Was myślał przy maszynie czy w kasynie czy gdziekolwiek.

Gość jfdtlfl
pomyśl lepiej o rozdzielności majątkowej bo to się źle dla Ciebie skończy

Gość pierwsze kroki do prawnika
Ups, to kiepsko. Czy on zdaje sobie sprawę z tego, że ma problem? Jeśli tak to pół biedy, przekonaj go, że aby zabezpieczyć dzieci powinien przepisać mieszkanie na Ciebie, a potem powinniście dokonać rozdzielności majątkowej. I przynajmniej nie będziesz się bała, że nagle zostaniecie bez dachu nad głową. Jeśli on nie uznaje swojego problemu za problem, to już gorzej, ale musisz mu to uświadomić koniecznie. I koniecznie rozdzielność, leczenie albo rozwód. Może wyprowadź się na jakiś czas od niego, może nim to wstrząśnie. Zabierz dzieci, zostaw list i wyjedź - do rodziców, albo do teściów. Ważne, żebyś komuś powiedziała o tym problemie, najlepiej mamie, albo komuś bliskiemu, tylko nie "przyjaciółce" chyba że masz taką sprawdzoną,

Gość Dlatego że.......
Zacznij z nim grać w pokera na kasę :) Tak cz inaczej kasa zostanie w rodzinie :)

Gość Dlatego że.......
Ale tak na serio, jeżeli przegra to nie np. kupi sobie browara, a jeżeli Ty to on będzie musiał kupić ci pantofle :)

wlasnie on nie widzi w tym problemu :( jak przegra to mowi, JUZ NIGDY WIECEJ ,przeprasz itp a ja mu jakos nie wierze ,ze juz nie zaga :(

Gość nic dobrego z tego ...
Mąż mojej znajomej tez grał na automatach najpierw co jakis czas , przegrywał małe kwoty , a potem co raz cześciej , w końcu codziennie od rana do wieczora , przegrał wszystko całe ich oszczędności z czasów kiedy cięzko pracowal za granicą , bieżace pieniądze w końcu wyprzedał wszystkie co cenniejsze rzeczy z mieszkania i narobił długów , a leczyć sie nie chciał bo twierdził ,że nie ma problemu . Opamiętał sie dopiero kiedy ciężko zachorował i wylądowal na długo w szpitalu ( miał wtedy przymusowe leczenie ) . Dzis nie gra , ale żyja z dnia na dzień i pewnie juz nigdy nie odzyskaja tego co stracili . znajoma zawsze powtarzała ,że cieszy się tylko z tego ,że ich dzieci były juz dorosłe i miały swoje rodziny , bo gdyby były małe odeszłaby od niego , bo nie wyobraża sobie ,żeby jej dzieci chodziły głodne tak jak jej sie to nieraz zdarzało choc nikomu o tym nie mówiła .

Gość gość
Porażka A to dobra kara dla kasyn i wlascicieli ich , jako stoly z popychajaca kasa za szyba to zrobili otwor w szybie grubosci 2-4 mm i to w anglii i wzieli cale maszyny poczyscili i pokazywali Video ze faktycznie sie da na pusher Coin zabrac wszystko podstepem maszynie bo drutem spychaja monety jedna dają a maja setki dniowki ... Czy oszukiwanie maszyn to tez hazard nawet jesli podstepem nonstop wygrywasz bez zadnej straty tylko sam profit?