Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bigbennn

Dziewczyny!!! Napiszcie szczerze!

Polecane posty

Gość bigbennn
kupiłem ostatnio pompkę samochodową, nie wiem czy ją łyknę :(

Gość bigbennn
Penipetio! Jeżeli chcesz napiszę ci ile brzuszków się udało zrobić...

Gość niezaspokojona koteczka @
Chyba żartujecie, ja na dzień dobry zrobię 40 pompek :D

Gość Penipetia
Mi też nie chodzi o to, żeby miał mięśni więcej niż mózgu tylko żeby nie był znowu takim wątłym chłopem co to słoika nie umi odkręcić. A trochę mięśni to chyba każda kobieta lubi. Chociażby tyle co na tym drugim zdjęciu. :)

Gość Penipetia
koteczka, no cóż, ja jestem tego typu co czasem mineralki nie da rady odkręcić :) a i facetów znam co to dla nich 10 pompek to wielkie osiągnięcie. A Ty bigbennnie pisz śmiało ile Ci się uda. :)

Gość Penipetia
dlatego z braku laku tulę się do swoich giczołów:)

Gość Penipetia
Ej, no ludzie macie takie nudne życie, że musicie udawać inne osoby na forum internetowym?

Przed ćwiczeniami zawsze rozgrzewka bo może się skończyć skurczem lub naderwaniem :) zwłaszcza, że ruch chyba ci obcy :) I nie forsuj się za pierwszym razem, tylko stopniowo dodawaj ilość ćwiczeń i ćwicz je dokładnie.Liczy się jakoś a nie ilość >tak jest ze wszystkim.:)

Gość Penipetia
No to nie jest tak źle. Ale ćwiczeń nigdy dosyć :) Przyzwyczajaj się

O.K. koteczko! Gratuluję 40 pompek! Ale opierasz się przy nich na kolanach (zgodnie z damską wersją)?

Pewnie wymagasz od kobiety by miała jędrne pośladki, wcięcie w talii, płaski brzuch. Więc sam też rusz dupę na siłownię i zacznij wyglądać. Nic za darmo nie ma.

Gość tak do 10-15kg
zaleznie od wzrostu

No co ty ?:D Moje jedyne damskie ćwiczenie jakie wykonuję jest na mięśnie klatki piersiowej :D Zrobię jeszcze 15 pompek na jednej dłoni złożonej w pięść :) I uwaga mam 30 lat :D

Gość Emfaza
Ktoś mi zapierniczył nick :| Jestem Penipetią. No cóż, rączki moje umięśnione nie są, ale brzuszki robić daję radę (jak się zaprę to do 200 dobiję) a pobiegać czasem lubię. :) No i w sumie z wysiłku fizycznego to raczej nie za wiele

niezaspokojona koteczka @, ciekawe, ciekawe :-) Trenujesz siłowo? To znaczy czy robisz jakieś wyciskania na klatkę?

Gość Emfaza
No zły nie jest ale mogłoby być lepiej :P koteczka to Tobie chyba żaden facet nie podskoczy? :D

Chodziło się kilka dobrych lat na sztuki walki to ma się trening we krwi oraz formę :) Teraz się "nie biję" a ćwiczę dla zdrowia i dla siebie żeby dobrze wyglądać .Ważne jest aby ćwiczenia kojarzyły się z przyjemnością a nie katorgą i przymusem :)po jakimś czasie wejdzie ci to w krew . Lepszym wyjściem byłoby gdybyś wyszukał odpowiednich dla siebie ćwiczeń i wykonywał je dokładnie .Ewentualnie zapisać się na siłownię i poprosić trenera o ułożenie planu .Czasem potrzebna jest odpowiednia dieta, ale to to chyba wiesz .:)

Gość uno_dos_tres
na zatłuszczony brzuch, to jogging albo szybki marsz na bieżni, dopiero jak schudniesz, bierzesz się za rzeźbę...

Gość Emfaza
jestem snopowiązałką dla wielu snopków

Dieta nie jest potrzebna czasem tylko zawsze. Rośnie nam zawsze to, czym karmimy nasz organizm, więc warto zadbać o dobre menu :-)

Muszę przyznać, że tekst ze snopowiązałką całkiem mnie rozbawił, ktoś ma wyobraźnię...

"na zatłuszczony brzuch, to jogging albo szybki marsz na bieżni, dopiero jak schudniesz, bierzesz się za rzeźbę..." Tak? A skąd takie twierdzenie? Bo moim zdaniem brzuch zgubi właśnie na siłowni i przy odpowiednim odżywianiu.