Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bigbennn

Dziewczyny!!! Napiszcie szczerze!

Polecane posty

Gość niezaspokojona koteczka @
Ja nie mam diety bo się zdrowo odżywiam :) Znaczy mogłabym mieć na masę, ale po co to mi :D jest dobrze tak jak jest ;)

Mogę zrobić w wersji pełnej ale mnie od tego kręgosłup boli, więc preferuję tylko spięcia brzucha.

Gość powaznaaa
tak ponad 100kg

letnią porą podjadam komary

"Ja nie mam diety bo się zdrowo odżywiam" A uważasz, że dieta to co jest? To, co napisałaś jest właśnie dietą, a nie jak niektórzy sądzą - drastyczne obcinanie kcal. Dietę dobiera się tak, by można było ją stosować zawsze. Czyli po prostu bardzo mądrze pochodzisz do tematu jedzenia :-)

dla mnie to nie jest dieta tylko moje normalne odżywianie :) ja jem tak od zawsze :) no może prócz tych komarów ;):D Muszę uciekać, mój pan doktor przyjechał i będzie mnie badał :classic_cool: badu,badu,badu ... Dobranoc wszystkim dbającym o zdrowie .:)

Gość uno_dos_tres
oczywiście siłownia( bieżnia)- to miałam na myśli.ewentualnie jogging(ale tu trzeba mieć więcej samozaparcia )i dieta -masz rację

Oczywiście, że ktoś to doceni. Na przykład ja potrafię to docenić a ponadto na pewno docenią to wszystkie kobiety, które będą mogły podziwiać efekty Twojego ćwiczenia :)

Już skończyłem! Może w nagrodę napiszesz mi ile masz w talii? Ja od razu się przyznam, że 93!

To nie skromność, próbuję Cię przestrzec. Potem popiszesz z jakąś panienką poznaną w internecie, spotkacie się w realu a ona będzie miała krzywe zęby, garba, halluksy i wydłubane oko. :) i co wtedy?