Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewuszkaaa_11

Problem z kolorem sukni jako gosc-poradźcie

Polecane posty

Gość dziewuszkaaa_11

Witam Was Otóż nie dlugo mam wesele kuzynki, i mam problem z kolorem sukienki :( Mam na stanie w szafie fajna sukienke kremową, ale jak przyszła panna młoda ja zobaczyła to zaczela kręcić nosem że za jasna na wesele :( wiem o co chodzi, w jasnym (białym) tylko panna młoda, lubie i dobrze sie czuje w kolorze czarnym ( jestem dosć jasną blondynką ) ale mówią, ze tez nie wypada na wesele,bo sa jakieś glupie p[rzesądy . Nie chce kolorowych, bo chialabym wykorzystac sukienkę jeszcze na jakies imprezy. Sama nie wiem co zrobic ;/ Dodam ,ze na moim ślubie 8 dziewczyn było w białych sukienkach i jakos ich z wesela nie wyrzucilam :) czarne tez były :)

dodaj kolorowe dodatki do tej kremowej albo do czarnej i będzie ok. mnóstwo osób chodzi na wesela w czarnych sukienkach

daj sie pannie mlodej nacieszyc, w koncu to jej dzien. wg mnie kremowa sukienka bez dodatkow jest ok, ale skoro dziewczyna ma z tym problem.. czarna wydaje mi sie dosyc ponura na wesele, w przesady nie wierze. chyba bedziesz musiala wymyslic trzecia opcje

Gość wyszkowa
dołóż do tej sukienki jakies ciemne dodatki,np.szal brązowy,brązowe korale,brązowe buty i małą brązowa torebka,ja też nie rozumiem jak to jest z tymi młodymi że jeszcze jakieś kolory rezerwują,przecież nie będziesz wyglądać na pannę młodą

Gość dziewuszkaaa_11
No wiec własnie, przeciez nie chce założyc białej sukni do ziemi. Cieżko tych ludzi zrozumiec hehe Moze założe czarną i rozjaśnie kremową torebką i butami :) i niech nie marudzi :)

Gość bo współczesne pm
są bardzo popierdolone i najlepiej to chciałyby aby każdy z gości przyszedł w worku na kartofle żeby ich nie przyćmić, tylko co z tego że jak same mają zjebane ryje to już im nic nie pomoże

Gość dziewuszkaaa_11
hehe i chyba w tym tkwi prawda , boja sie konkurencji :)

Gość moim zdaniem....)
niepotrzebnie pokazywałaś młodej tę kremową sukienkę. Bo jak teraz już kręci nosem, to jak przyjdziesz w niej na wesele to może pomyśleć że robisz jej na złość:P Weź lepiej czarną i dołóż jakieś kolorowe dodatki (np wepnij broszkę z czerwonym kwiatem, sporo tego zwykle jest w h&m i bijou brigitte). Przesądem że w czarnym się na wesela nie chodzi, nie przejmowałabym się.

Gość ja bym nie poszła do takiej
skretyniałej pm tym bardziej, że nie masz złych intencji , odpuść sobie znajomość z taką :O

Gość wyszkowa
Do czarnej to dodaj dodatki w kolorze fuksja,buty,torebka itd

Gość bacikowa
Co za czasy, żebym PM wybierały gościom kiecki na własny ślub. U mnie mama, siostra ( będzie świadkową) i teściowa idą na mój ślub w jasnych sukniach i nie widzę w tym nic złego. Tym bardziej, że mama zakłada białe buty a ja złote :P

Gość IKEA ty tu urządziszzz
Ja rozumiem jakbyś miała białą sukienkę, to Panna Młoda mogła by kręcic nosem ale kremowa?? U mojej znajomej na weselu była jedna laska w białej kiecce, i to jeszcze takiej jak królewna, ta kiecka wyglądała jak ślubna. więc z tym sie zgodzę, że to nie wporządku ale kremowa, skromna sukienka?? Bez przesady. Ja za miesiąc idę na ślub koleżanki i też mam problem bo mam to samo co ty, najlepiej widzę siebie w czarnej bo też jestem blondynką i nie cierpię kolorowych kiecek. I sama nie wiem co mam zrobic z tym fantem, wiem że na wesele wypada założyc coś kolorowego ale wiem też że chodzą w czarnych na ślub... Ja autorko radziła bym Ci poszukac sukienki może dwukolorowej?? Widziałam fajną sukienkę gorsetową, bez ramiączek, górę miała kremową a reszta była czarna, kiecka naprawdę super. Ale już takiej nie widziałam więcej:O Bo sama bym ją brała. Najwyżej jakbym kupiła czarną to jakie dobrac dodatki żeby sukienke rozjaśnic?? Zawsze zakładam srebrną biżuterie ale w tym przypadku może jakieś kamienie?? Nie wiem.