Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marek- zegarek=====

przypadkowa dziewczyna

Polecane posty

Gość marek- zegarek=====

Ona 18, ja 23 poznalismy się na weselu mojej kuzynki. Ja byłem sam, moja towarzyszką zabaw była sasiadka mojej siostry, też bez chłopaka. Ona , siostra panny młodej przybyła z narzeczonym, slub ustalony jest na czewiec przyszłego roku. Zatańczyłem z nią, panna się wtulała, podnieciła mnie i wylądowalismy w akcie na trawiniku za motelem. pewnie w jakiejść części pomógł alkohol. To było jeden raz, ja do niej nic nie czuję, ona też nie mogła się zakochać, nigdy wcześniej nie widzieliśmy się. Ona, dla mnie chce zerwać zaręczyny, ale ja jej nie chcę!!!! Nie mam innej dziewczyna, ale z niż też nic mnie nie łączy -jednorazowy sex po alkoholu? Jednak od baby nie mogę sie odpędzić, od czerwca lata za mną. Nie pomagają słowa - jesteś marzeczoną, wkrótce slub - Mam ochotę wygłosić publiczne oświadczyny, że załuję za ten incydent, ale i tak jej nie chcę. Dobry to pomysł? Chyba nie bardzo...?

Gość hauahuah
uu lypa;] czyli ona jest siostra Twojej kuzynki? wiec jest tez Twoja kuzynka ?:p

Gość GŁUPOTKA1976... bez podszywu
POWIEDZ DZIEWCZYNIE PRAWDĘ, BO CHYBA JEJ NIE ZNA

Gość Haa aaa Haaa hahaa
wpadles/as -,, wesele twojej kuzynki , ona siostra panny mlodej :-P,, p*r*o*w*o 🖐️

Gość gggg343
Brawo dla hauahuah za spostrzegawczość :D