Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liquor25

wyliżę / wycałuję stopy za pieniądze

Polecane posty

Gość liquor25

szukam chętnych dziewczyn i kobiet (przedział wiekowy 18-35), które umówią się na spotkanie w celu adoracji stóp. Zapłacę. SEKS NIE WCHODZI W GRĘ. Katowice i okolice, opłacę też pokój w hotelu. Proszę o kontakt mailowy w celu dogadania szczegółów - otrolado@o2.pl.

Gość pięknaniedlaciebie
seks nie wchodzi w grę? No tak... nie ma się czym seksu uprawiać to i lizanie stóp dobre. choć mnie to obrzydza... bleee...

Gość liquor25
ewentualnie może być też mężczyzna w wieku 18-35 lat (lody nie wchodzą w grę, ale chętnie wyliżę stopy lub odbyt)

Gość liquor25
kolekcjonuje zuzyte wykalaczki i podgryzam stopy sasiadce oraz piję wymioty kombatantów wojny koreańskiej :)

Gość liquor25
daj spokój podszywie! nie pije wymiotów, po prostu szukam człowieka dowolnej płci na zabawę bez zobowiązań, czy jest w tym coś złego?

Gość liquor25
Sikam sobie w oczy czerwonym sprayem a napotkanym ludziom wmawiam że jestem wilkołakiem, poczętym w niewyjaśnionych okolicznościach w sztokholmskim hipermarkecie spożywczym :classic_cool:

Gość Niutkanaa
hmm a ja bym się na to pisała, nawet za darmo, tylko że mieszkam za granicą :) Mam faceta który też ma bzika na punkcie stóp :) Często je masuje, całuje, liże... :)

Gość Niutkanaa
A czasem też z moim facetem i kilkoma jego kolegami urządzamy jeszcze ciekawsze zabawy. Oni się wzajemnie, że tak powiem ANALizują od tyłu i jednocześnie liżą mi stopy potem do zabawy dołącza jeszcze mój Azor i na przemian to ja robię mu loda to oni liżą mu odbyt. Naprawdę polecam, takie urozmaicenia są super.

Gość obcas
wylize stopy za darmo mam18lat

Gość paniwatpl
Byłam kiedyś z takim facetem przez dwa lata, nic strasznego, nikomu to krzywdy nie robi.

Gość Szkalet
Archeolodzy kurwa

Gość gość
Ogarnij sobie na bagla