Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

on sam,ona sama...

Polecane posty

Gość myśle
dlugooo... ale to juz moja slodko - ostra tajemnica.

Gość myśle
życzliwa sąsiadko, jesli sie nie uda to bedzie miala okazje sie o tym przekonac. nic tak nie boli jak nie wykorzystane okazje :)

a jednak mozliwe to tylko dlatego ze mieszkam za granica i nie mam polskich literek a druga sprawa jak sie od ilus lat mieszka w innym kraju i ciagle sie uzywa innego jezyka to pewne rzeczy sie po prostu zapomina.dlaczego biedny chlopak?pisalam juz wczesniej ze to ja dostalam od niego taka propozycje ale sie nie zgodzilam poniewaz zylam w zwiazku.od 3 tygodni jestem sama wiec moge robic co mi sie podoba.moze niektore tutaj tego nie rozumieja ale sa kobiety ktore seksu potrzebuja

pewne jest to ze on mnie pociaga seksualnie i ja jego musielismy ograniczyc nasze spotkania bo sie balam ze w lozku wyladujemy.czasami byl tak blisko ze az mi sie mokro robilo a jak bedzie w lozku to sie przekonamy:)

Gość myśle
sąsiadka i autorki (autorzy) podobnych postow to tylko prowokacje sieciowe. takich bzdet nawet nie czytaj. jesli ktos nie ma nic do powiedzenia, bo sam w to nie wszedl to moze sobie tylko wrazac swoje opinie. ale to jak mowienie slepego czy lepszy jest rozowy czy niebieski. nie warto czytac. posluchaj wypowiedzi tych co weszli w to i maja dobre lub zle doswiadczenia, a nie kogos kto nie ma pojecia w temacie i zna to tylko ze slyszenia :)

raz mi sie zrobiło tak mokro że odkryłam pod sobą kałużę śluzu, niestety on bardzo dba o swoje mieszkanie, chwycił mnie za kark i wypieprzył za drzwi :(

Gość myśle
jak jest pociag to wsiadaj i daj sie zabrac do krainy rozkoszy.

Gość myśle
ja to się nigdy nie zastanwiam jak mój doktorek proponuje seks po programie. Zawsze jest zwarta i gotowa.

Gość myśle
jeszcze mu z wdzięczności opowiadam o moich fantazjach erotycznych 👄 Bo on pisze z tego doktorat.

Gość czym się chwalicie ?
kobiety nie szanują sie faceci nie szanują kobiet

pewnie odrazu puszczalska bo chce seksu bez zobowiazan z jednym facetem nie z calym stadem

Gość onsam, ona sama...
... a między nimi... ta trzecia, jego żona

tam gdzie sa polskie litery to nie moje posty

on nie ma zony na sto procent wiem bo bylam jego sasiadka przez troche czasu i widywalismy sie bylam u niego w domu tak wiec jak nie wiecie nie piszcie glupot.raz u niego nawet spalam ale to juz inna historia...

Gość myśle1
dwa ostatnie posty to podszywy. czy szanowanie sie kobiety ma zwiazek tylko z jej zyciem seksualnym? swieta nie zostanie, a wiekszosc facetow dziewczyn -dziewic i tak nie docenia, dlaczego dla kogos ma odmawiac sobie realizowania potrzeb? szanowanie sie kobiety w takim pojeciu w jakim istnieje powszechnie - jest wlasnie brakiem szacunku. dla jej potrzeb, pragnien i pobudzania kobiecosci.traktowniem jej przedmiotowo i ocenianiej jej wartosci tylko przez przymat jej seksualnosci a nie innych zalet! :(

Przynajmniej niema tu udawania. Wyznawania miłości, noszenia kwiatkow, bo wiadomo o co chodzi:-D

no to jest chyba najpiekniejsze ze wszystko jest jasne:)