Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZERO :|

3 najważniejsze cechy faceta

Polecane posty

Gość ZERO :|

Pytanie do samic - wymieńcie 3 cechy które powinien spełniać facet (kandydat na męża). Tylko o to proszę... Nic więcej.

Gość wyszło więcej
1. Pociągający, w szerokim tego słowa znaczeniu- wygląd, sposób bycia itp. (oczywiście jest to bardzo subiektywne). 2. Troskliwy, czuły. 3. Zaradny i odpowiedzialny.

Gość prawiczek bez waryy
1. wysoki 2. dobrze zbudowany 3. bogaty

Gość dla mnie naważniejsze są:
1. WIERNOŚĆ 2. szeroko rozumiana ZARADNOŚĆ 3. INTELIGENCJA! choćby mężczyzna był najprzystojniejszym na świecie kasiastym absolwentem zawodówki, który nie rozumie, co do niego mówię - odpada.

Gość po pierwsz ma byc
dobry w łózku po dugie jak wyzej a po trzecie jego temperament ma rownac mojemu :)

Idealny mężczyzna powinien: 1. Kochać Cię bardziej niż Ty jego. 2. Być prawdomówny. 3. Mieć pewną pracę.

"choćby mężczyzna był najprzystojniejszym na świecie kasiastym absolwentem zawodówki, który nie rozumie, co do niego mówię - odpada." Ja to rozumiem, ale nie ma co robić z takich ludzi kompletnych troglodytów.

Mam skończone 2 fakultety, niedługo zaczynam podyplomówkę. Mój narzeczony się doktoryzuje. Sorry, ale nie wyobrażam sobie być z kimś, kto nawet nie ma matury.

Gość lobuziara/./.
a dlaczego tylko 3? zaradny(jesli facet jest zaradny to moze wszystko,mam na mysli,ze kobieta bynajmniej ja czuje sie wtedy bezpieczna u boku takiego faceta.wiadomo,ze jak zaradny to i jest inteligentny,potrafi zapewnic finanse-zawsze cos wymysli) opiekunczy dobry w lozku (dla wiekszosci osob mezczyzn i kobiet jest wazny sex)niestety nie kazdy ma odwage sie do tego przyznac......... a twoim zdaniem jakie 3 cechy powinien miec?

lobuziara/./. - najpierw przeczytaj sobie, jaka jest różnica między słowami BYNAJMNIEJ i PRZYNAJMNIEJ. O, to jest właśnie dla mnie przykład niskiej inteligencji - nie mogłabym być z mężczyzną, który myli znaczenie wyrazów :-D

Gość lobuziara/./.
co do wiernosci to kwestia zaufania i kochania sie nawzajem jesli facet szuka wrazen to albo nie uklada sie w lozku albo poprostu nie kocha

Gość po pierwsz ma byc
dobry w lozku (dla wiekszosci osob mezczyzn i kobiet jest wazny sex)niestety nie kazdy ma odwage sie do tego przyznac......... ja mam odwagę i wclae nie mam oporow o tym pisac :)

Gość lobuziara/./.
do dla mnie najw.................. to sie wiecej nie powtorzy.faktycznie masz racje ale.........wspolczuje facetowi,ktory z toba jest czy bedzie.masakra chyba,ze jest tak samo porabany jak ty wydaje ci sie,ze juz wszystko wiesz,bo 2 fakultety zrobilas?hahaha.na teorii nie zajedziesz daleko.oby zycie bylo dla ciebie laskawe,bo opierajac sie na teorii mozesz sie przeliczyc.zycie uczy czlowieka a zycie bywa brutalne i wtedy nie przydadza sie regulki a jesli mozna to pochwal sie jakie fakultety zrobilas?widze duma cie rozpiera. powodzenia w zyciu

Gość czy tobie sie cos... w mózgu
- nie byc chujem - nie byc skurwy synem -[ nie byc chamem i perfidna dwulicowa zmija

Gość lobuziara/./.
nikt tu nie pisal o udawaniu

Gość Wujek Timon
po pierwsze czlowiek inteligentny nie musi sie chwalic swoja inteligencja ile fakultetow zrobil i jaki ma tytuł. Inteligentna osoba ma sama klase w sobie.

Gość lobuziara/./.
o udawaniu kogos innego niz sie jest naprawde

Gość lobuziara/./.
do wujek timon brawo!!!!!!!!!!!popieram

lobuziara/./. - nie wydaje mi się, że wszystko wiem. Wręcz przeciwnie - i dlatego właśnie ciągle się dokształcam. Przez całe życie los był dla mnie łaskawy i raczej nadal będzie - ponieważ dokładnie wiem, czego chcę i mam środki (finansowe i umysłowe) żeby do tego dążyć. Tobie również życzę powodzenia w życiu.

Co do "chwalenia się" - po prostu chciała wytłumaczyć Anecie90-210 moje podejście do inteligencji partnera.

Gość lhlciua
bogaty, mądry życiowo wysoki

Gość lobuziara/./.
do dla mnie najwa.................. z tego co piszesz to chyba bedziesz musiala sie edukowac do konca zycia.pamietaj,ze teoria to jedno a praktyka to drugie jest wiele inteligentnych osob,ktore niestety nie maja takich mozliwosci finansowych,zeby miec to na papierku.nie zawsze tez zycie codzienne na to pozwala.powiem tak....nie oceniaj ludzi,ich inteligencji po tym,jak pisza nie znajac ich osobiscie.to swiadczy o twojej inteligencji.