Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NieLubieNiedziel

Do szkoły!

Polecane posty

Wakacje... Cieszcie się póki możecie, bo niedługo zamienicie je na "Urlop" :D

Gość liliowaaa1995
i ładnie to tak sie znęcać nad biednymi uczniami? ;p. Ty też kiedyś byłeś w takiej sytuacji. Ja dzisiaj juz rozpoczynam swój rok szkolny praktycznie, bo wybywam do szkoły na pierwsze spotkanie. Na dodatek w nowej szkole. I się cholernie denerwuję a takie tematy nie pomagają ;p. Pozdro, ty też kiedyś będziesz musiał swój rok rozpocząc a my już będziemy dawno oswojeni z tym obowiazkiem.

ciołku, ja się cieszę, bo będę robiła w szkole to, co lubię :) nie napiszę co, bo to jedyna klasa w warszawie z tym czymś :O i mnie zidentyfilkujecie

Gość liliowaaa1995
szkoła organizowała. Nie znam kompletnie nowej kalsy i nie wiem co mnie czeka ;P. A ty dopiero jutro?

u mnie uczniowie organizowali na początku sierpnia,a jutro po rozpoczęciu pijemy 😍 mam rozpoczęcie na 8 :O

Gość liliowaaa1995
aaa, no u mnie to w zasadzie nie wiem, nie interesowałam sie za bardzo, moze i coś bylo organizowane, ale ja nie bralam w tym udziału. Heh, standardowe chlanie ;p. Ja nie piję więc wymiękam, jeśli klasa będzie taka to nie znajdę tematów ;D Na 8? wcześnie, ale to dobrze, będziesz już miałą to z głowy. A ja mam o 10 i pewnie znowu wstanę wcześniej z nerwów i tylko będe czekała na wybawienie ;D

Gość liliowaaa1995
aaa, no u mnie to w zasadzie nie wiem, nie interesowałam sie za bardzo, moze i coś bylo organizowane, ale ja nie bralam w tym udziału. Heh, standardowe chlanie ;p. Ja nie piję więc wymiękam, jeśli klasa będzie taka to nie znajdę tematów ;D Na 8? wcześnie, ale to dobrze, będziesz już miałą to z głowy. A ja mam o 10 i pewnie znowu wstanę wcześniej z nerwów i tylko będe czekała na wybawienie ;D

Gość dziunia125
to nie pierwszy rok szkolny,minie tak szybko jak poprzedni.