Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Migotka psotkaaa

poradzcie..

Polecane posty

Gość Migotka psotkaaa

Mam faceta rocznego synka a zakochalam sie w kims kogo poznalam przez internet ciagle ze soba piszemy.... On o wszystkim wie.. ii chce sie spotkac.. ja nie wiem co robic:(

Gość to zauroczenie przejedzie
przez internet ktoś może sie wydawać bardziej atrakcyjny.

Gość jajajajajajajajaj
i my ci mamy doradzić :O masz swój rozum ?????????????? to go używaj !!!!!!!!!!!

Gość Migotka psotkaaa
nie bulwersuj sie tak.... wlasnie w tej chwili nie mam rozumu nie mysle racjonalnie........ nigdy tak nie mialam!!

Gość jajajajajajajajaj
a jak ktoś poradzi ci tutaj, żebyś się powiesiła, to go posłuchasz ??????

Gość Migotka psotkaaa
boze... wez sie ogarniij... myslisz ze ja zrobie tak jak ktos mi karze? po prostu chcialam o tym pogadac wygadac sie komus ... bo nie powien o tym nikomu.. A ty naskakujesz na mnie.. Po to chyba sa fora prawdA?

Zostaw tą znajomość w internecie. Nie spotykaj się z nim, bo jeszcze rodzinę sobie rozbijesz.

Gość jajajajajajajajaj
właśnie ty się dziewczyno ogarnij!!!!! Masz faceta, masz dziecko.... Nudzi ci sie w domu to gadasz przez net..... szukajac przygod jak wnioskuje..... "Zakochałam się w kims kogo poznałam przez internet ".... Przeczytaj sobie to zdanie a pozniej spojrz na swoje zycie realne ........

Gość Migotka psotkaaa
Jestem poyebaną tumanką nie wiedzącą co zrobić ze swoim życiem, kretynką której w dupie się poprzewracało z dobrobytu, śmieciem nie potrafiącym docenić tego co ma :o

Gość Migotka psotkaaa
w sumie juz sobie rozbilam.. nie chce mi sie kochac z facetem... mysle tylko o nim o tym internetowym...

Gość Migotka psotkaaa
tak masz racje podszywie.. jestem smieciem.. nie wiem co robic z wlasnym zyciem... zakochalam sie w kims kogo na zywo nie znam chore!!

Gość jajajajajajajajaj
no to mamy odpowiedź.... za miesiąc będziesz płakać.... no cóż.... życie .....

Gość Migotka psotkaaa
byc moze... ale z rugiej strony jesli z moim partnerem by bylo dobrze nie bylo by czasem tak tragicznie to moze i bym sie nie zainteresowala innym? Moze gdyby mnie nigdy nie zdradzil , nie uderzyl , nie zranil tyle razy do tego by nie doszlo?? Zawsze bylam wierna zawsze...

"Moze gdyby mnie nigdy nie zdradzil , nie uderzyl , nie zranil tyle razy do tego by nie doszlo??" Zdradził Cię i uderzył, a Ty nadal z nim jesteś?????????????????????

Gość jajajajajajajajaj
2/10 :O

Gość Migotka psotkaaa
tak zdradzil i uderzyll wiele przeszlam.. i to nie jest prowo.. wiec darujcie sobie. Wiele mu wybaczylam.. wyrzucanie moich ciuchow za drzwi , wyrzucanie mnie w samej pizamie w zime... ale otworzyl drzwi kiedy zaczelam siedziec na klatce bo gdzie mialam isc w pizamie? Nie wyobrazacie sobie ile takich zwiazkow jest i sa ludzie ze soba.. wiec dlatego moze rozmawiam z tym facetem bo mi dobrze sie rozmawia..

Zostaw frajera!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie bądź ofiarą

Gość Migotka psotkaaa
tylko ze odkad maly sie urodzil on sie zmienil ale i tak bol pozostal i rany. Niby wszystko ok ale druga sprawa ze non stop gra.. nie spedza z nami czasu tylko gra. wiec moze mnie zrozumiecie dlaczego znzlalazlam sobie"kolege" do pogadania...

skąd wiesz, że ten z netu to nie małolat? albo jakiś 60letni dziad?

Gość daj spokój, może
masz raka a ty jakieś plany tu snujesz :o

Gość Migotka psotkaaa
bo wiem mamy wspolnych znajomych..

jeśli jest tak, jak piszesz, idź do tego, co go poznałaś przez internet Twojego męża osobiście bym najebała i nasłała na niego dresiarzy :O chuj pojebany, odejdź od niego, chcesz, żeby Twój syn codziennie oglądał tego śmiecia? takich jak Twój mąż powinno się utylizować :O

Gość Migotka psotkaaa
taak ale co ja mam zrobic? on sie juz zmienil.. obiecal ze nidgy tak nie bedzie.. a ten nowy mi zaimponowal i jest taki super..

gówno, a nie obiecał. jeśli by Cię kochał, nie podniósłby na Ciebie ręki, jeśli mu uwierzysz, będziesz głupia i naiwna.To jest pewne,że się powtórzy.Mówię Ci, jest ktoś, kto będzie Cię traktował jak kobietę, nie jak worek na spermę i do bicia.Twój syn też Cię znienawidzi, jeśli nie odejdziesz od damskiego boksera.Czy chcesz, żeby oglądał, jak mąż Cię bije?