Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pseudoeudo

jaki zestaw polecacie? KOMODA I ŁÓŻECZKO

Polecane posty

Gość pseudoeudo

? najlepiej ładne drewniane i takie, by mogły trochę posłużyć, jak się zdejmie przewijak z komody...

Gość polecam meble pinio
firmy Drewnostyl

Gość Nie wiem po ile jest w
Ładną komodę możesz znaleźć np. w Ikei, Jysku itp. a łóżko dobrać w tym samym kolorze np. jakiejś polskiej albo innej firmy. Albo poszukać gotowego zestawu, który i tak zawsze wyjdzie drożej niż "składak".

Gość pseudoeudo
a czy tego drewnostyla i voxa maja w centrach handlowych w wawie?

Meble Vox: ul. Jagiellońska 82 (CWW "Metropol" Dom i Wnętrze), ul. Malborska 43(Park Handlowy TARGÓWEK), ul. Ostrobramska 75C(Promenada), ul. Puławska 579, ul. Towarowa 22(Jupiter), Al. Krakowska 61(Agata Meble II p-tro). Polecam szczególnie zestaw Modern - jest prześliczny i wydaje mi się że cena przystępna.

Gość mamamama27
drewniane łóżeczka są straszne i coraz więcej mam kupuje turystyczne- ładniejsze i bezpieczniejsze a przewijak kupić można osobno taki z zabezpieczeniami co sie daje na komode - miałam ale schylanie sie po cc do dziecka było straszne i w końcu przewijałam go na łóżku a potem już tak sie kręcił i wiercił że bałam sie że spadnie

Gość chyba zartujesz ze turystyczne
sa ladniejsze? ktore? moze jedynie graco i cosatto, bo reszta polskich i chinskiech sprzedawanych w polskich sklepach internetowych to wies tanczy i spiewa!

Gość Finicze
My z mężem kupiliśmy zestaw firmy Jardrew - łóżeczko plus komoda z serii "Tymon Miś". Drewno sosnowe łączone z płytą. Mebelki bardzo ładne i co ważne, posiadają pozytywną opinię Instytutu Matki i Dziecka. Teraz już tylko czekamy kiedy nasz maluszek zawita w łóżeczku :)))

Gość mamamama27
a potem zobaczysz jak maluszek bedzie walił głową w szczebelki - wkładał nogi między i krzyczał w środku nocy albo bedziesz pół godziny szukała wyrzuconego cumelka z łóżeczka ale wasza sprawa a co do ładności to łóżeczko turystyczne jest funkcjonalne i kolorowe - ma obrazki itd a szczebelki są jak więzienie za kratami - a ładna może być pościel i baldachimy ale tylko zbierają kurz i są nie praktyczne: wszystko stoi ładnie ale jak pojawia sie maluszek to poduszki sie niedaje albo daje poduszke klin, kołderka tez odpada bo maly spi w rożku albo w śpiworku i strach zeby sobie głowy niezakrył itd ale róbcie co uważacie

Na szczebelki są ochraniacze, żeby się dziecko nie uderzyło w główkę. A jeśli drewniane łóżeczko z dziecięcymi aplikacjami kojarzy Ci się z więzieniem to gratuluję :) Smoczka też nie będę szukać godzinami, nawet jeśli wypadnie z łóżeczka. Mam porządek w domu :)

Gość chyba zartujesz ze turystyczne
no kochana, ale od tego sa ochraniacze. nidgy mi sie to nie zdarzylo nawet. w turystycznym moze sie tez uderzac o plastikowe rogi i co? no nie wiem czy turystyczne jest takie funkcjonalne, bo niby w czym ma byc funkcjonalne? materaca porzadnego nie wlozysz noworodkowi bo grozi zarwaniem. tanie lozeczka z allegro sa z chin, wiec najprawdopodobniej robione z toksycznego plastiku i tworzywa. nad ich ladnoscia nie bede dyskutowac, bo dla mnie te obrazki i kresz sa tandetne i tak - latwiej ogladac swiat zza krat niz siatki, bo zeza mozna dostac. drewniane latwo odkurzyc, a w turystyczne w siatke i tkanine wlazi kurz. poscieli sie nie uzywa przy noworodkach, tylko sam koc i pieluche, a baldachimow uzywa niewiele osob ..chyba tylko klienci allegro je kupuja z tanimi mega zestawami poscieli.