Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimowa;p

Plastry antykoncepcyjne, czy sa wskazane dla kazdego?

Polecane posty

Gość anonimowa;p

Czy moge stosowac plastry antykoncepcyjne??? Mam 22 lata. Czy moge isc do ginekologa i poprosic o recepte, czy bedzie mnie badal? Wogole to mam slabe krazenie i od tego mam biale plamki na nogach a kolezanka mowila ze jak ktos ma slabe krazenie to nie moze uzywac plastrow. czy sa jakies inne niz Evra? Bo Evra kosztuja az 65 zl. Co w takim razie zrobic, jesli mam problemy z krazeniem? Iść do ginekologa na badania i on wtedy określi czy te problemy są na tyle poważne że nie możesz w ogóle stosować antykoncepcji hormonalnej ? Jak wygladaja te badania? Dopiero pierwszy raz ide do ginekologa i sie wstydze itroche obawiam. Wczesniej nie bylam, bo nie mialam problemow ze zdrowiem ani nie mialam chlopaka. Dziekuje za pomoc.

Gość anonimowa;p
zebys wiedzila ze tak, jak nie ma potrzeby to po co

ja już Ci odpisywałam w poprzednim prawie identycznym wątku... po co ja sie produkuje? pisałam Ci że obecnie na polskim rynku NIE MA innych plastrów niż Evra pisałam Ci, że problemy z krążeniem MOGĄ być przeciwwskazaniem i że musisz iść do lekarza na badania lekarz zbada Cie normalnie na fotelu, powinien pobrac cytologie i zrobic usg, a potem wyśle Cie pewnie na badania krwi żeby zobaczyć czy są silne przeciwwskazania czy nie