Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dyrektorke

Ostatnio-wakacyjna zagadeczka....kto wie ten GOŚĆ.......

Polecane posty

kofffffffffff no w koncu nie ubrałaś sie jak tirówka brawo miejsce Edynburgh ? OOO więc jednak - nie jak tirówka :) nie Edynbrough - DALEKO DALEKOOOO ":P od Edynbrough :P

Gość rzabufka
Bruksela!!!!

vardzomizanielenzal Teraz widać,że te nogi nie są takie długie jak sie wydawały pewnie masz z max 164 cm ( w szpilkach ) hahahha - dlaczego tak mało dokładny pomiar? :D moim zdaniem widać, żę mam 164,4232626364 cm wzrostu :P cienka ta Twoja suwmiarka 🖐️

Gość rzabufka
Coudenberg;)

Gość mój już stały nick
Teraz widać,że te nogi nie są takie długie jak sie wydawały pewnie masz z max 164 cm ( w szpilkach ) To wcale nie jest dyrektore na zdjęciach. :classic_cool: Ciekawe czy ma pozwolenie na ich rozpowszechnianie. Pewnie nie, bo gęba ciągle zakryta. Albo zdjęcia są z jakiegoś portalu i twarz typowej tirówki.

Gość brokulinkaaa
ulica nazywa się Chmielna

Gość rzabufka
Coudenberg za zakretem przechodzi zdaje sie w Rue Ravenstein:D

mój już stały nick Teraz widać,że te nogi nie są takie długie jak sie wydawały pewnie masz z max 164 cm ( w szpilkach ) To wcale nie jest dyrektore na zdjęciach. Ciekawe czy ma pozwolenie na ich rozpowszechnianie. Pewnie nie, bo gęba ciągle zakryta. Albo zdjęcia są z jakiegoś portalu i twarz typowej tirówki. faktycznie twarz to bardzo wyraźnie nawet widać ;) ps. nie każdy ma kompleksy twarzy tirówki :P spróbuj się jakoś nauczyć z tym żyć 🖐️

klaszczę u rubika dyrek zostałam perfidnie przez Ciebie olana bardzo przerpaszam - a NIBY W JAKI SPOSÓB i kiedy???? :P :P :P nie przypominam sobie :classic_cool: co oznacza i dowodzi mojej niewinności :classic_cool: 🖐️

Gość mój już stały nick
faktycznie twarz to bardzo wyraźnie nawet widać Naucz się czytać ze zrozumieniem. :)

Gość skksansłas
Krycha rozkraczycha na warszawskiej wylotówce :D

Gość rzabufka
i am łan handret percent siur

Gość dyretorke strasznie ci
sie w glowce popierdolilo tylko nie wiem czy sie chwalisz zalisz czy wspolczucia szukasz🖐️

Gość mój już stały nick
naucz się pisać z sensem - - i trochę mniej mitomanić Widzę, że masz na wszystko głupie wymówki. A jednak. Ale może zacznij więcej czytać, uczyć się, a mniej łazić po sklepach i zapatrywać się na kurewskie stroje. :) Rok szkolny rusza, upatruj swoje szanse.

Gość ładne są
bazienka jestes w tyle dyrektore dostala bana i nie rezygnuje

" 11:00 [zgłoś do usunięcia] ale wiocha, nie ma to jak buty z czerwoną podeszwą z bazaru " mis ie czerwone podeszwy kojarzą z Christianem Louboutinem, a nie z bazarem, ale ja sie tam nie znam :o Dyrektore się znowu dowartościowuje.... laska jesteś no.. idź już sobie sio!

Gość elisa no to to chodzi
:o kupiła na bazarze ale powie, że to labutiny. teraz wszedzie tego pieronstwa pełno

klaszczę u rubika w połowie drugiej strony dałam Ci komplementa i zadałam pytanie dziękuję wiem :classic_cool: ps. coś koło 40 kilku :classic_cool: i lekko powyżej 170 cm :P :P :P :)