Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dyrektorke

Ostatnio-wakacyjna zagadeczka....kto wie ten GOŚĆ.......

Polecane posty

bazienka http://demotywatory.pl/3215459/Jak-chcialas-z ablysnac tyle ode mnie a mialam o niej lepsze zdanie... czy ty naprawdę nie potrafisz nic więcej - niż tylko wkleić ten sam demotywator - już chyba 3ci raz i napisać - dokładnie identyczny komentarz :O :O :O :O :O to aż dziwne się wydaje 🖐️ od demotywatorów - pomieszało CI się chyba w głowie 🖐️

elisa- " 11:00 [zgłoś do usunięcia] ale wiocha, nie ma to jak buty z czerwoną podeszwą z bazaru " mis ie czerwone podeszwy kojarzą z Christianem Louboutinem, a nie z bazarem, ale ja sie tam nie znam Dyrektore się znowu dowartościowuje.... laska jesteś no.. idź już sobie sio! teraz widzisz - jaki poziom wiedzy reprezentują Ci, którzy tutaj DOBITNIE go na dodatek przedstawiają ;) podobnie jest z katastrofami lotniczymi - wszyscy się znają teraz :D 🖐️

Gość haha dobrze, ze tobie
sie nie pomieszało :D idiotka wrzuca jakies foty na kafe i chce zeby idioci zgadywali co to za miejsce a jej chodzi tylko żeby poakzać jaka jest zajebista :D kto tu jest zjebany, dziewczyno co ty masz w glowie :o

dyrektore ty świnio Udająca kobietę ale przynajmniej tirówkę, a nie jakąś porządną. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4904538& start=90 nie masz przypadkiem małej obsesji na punkcie dyrektore???? :D :D :D 🖐️ hehehe...poza tym - ja już wiele razy pisałam że jestem facetem 🖐️ ;) tylko że jakoś ostatnio mało kto wierzy - ciekawe dlaczego :D :D :D 🖐️

bazienka toz to podszyw dzieci\chyba ze podszywa sie sama pod siebie o.O sprawdź w słowniku co to znaczy podszywać się :) a w szczególności czy to jest możliwe aby podszywać się pod samego siebie :D 🖐️

elisa no to to chodzi kupiła na bazarze ale powie, że to labutiny. teraz wszedzie tego pieronstwa pełno nie podniecajcie się tak tymi butami :) proszę zgadywać co to za zamek tam widać :P

to ze te są za obcisłe to świadczy o tym fakt ze się nad spodniami tworzy fałdka ze skóry :p dwa co innego obcisłe a opinające. trzy nie popadajmy ze skrajności w skrajność. to że uważam że te są za obcisłe nie znaczy że lubię taki co maja spodnie o 5 rozmiarów za duże ;]

to ze te są za obcisłe to świadczy o tym fakt ze się nad spodniami tworzy fałdka ze skóry :p dwa co innego obcisłe a opinające. trzy nie popadajmy ze skrajności w skrajność. to że uważam że te są za obcisłe nie znaczy że lubię taki co maja spodnie o 5 rozmiarów za duże ;]

Gość gdybyście pasztety jej nie
zazdrośiły wyglądu to byscie się nie wpisywały jak szalone :classic_cool:

Gość wizerunku dziwkarskiego mogą
zazdrościć tylko mutanty jej pokroju :classic_cool: np ty - gdybyście pasztety jej nie

Gość rusza was to dlatego się
wpisujecie, gdyby było wam obojętne to byście taki topik olały, ale was skręca i musicie ten swój jad wyrzygać :classic_cool:

Gość jajajajajajajajaj
toż to facet.... czym się podniecacie :D:D:D ze z was idiotów robi :D:D:D:D ???? oto dowód:" 09:09 [zgłoś do usunięcia]dyrektorke jajajjajajajja dyretorke..... czy jak to się pisze STYLISTYCZNIE 1. Nie masz nic więcej do powiedzenia, niż obrażanie mnie rzekomym słuchaniem radia maryja ??? 2. Nigdzie nie napisałam, dzięki komu co zostało wykonane 3. Napisałam, że jakie by rządy nie były to czym się zajmuję byłoby wykonane, gdyż wpływ ma na to UE nie nasze rządy 4. a ty już mnie obrażasz Myśleniem Pisowskim i Radiem Maryja... 5. Ignorancja się szerzy dobre dobre - pozwól na tę naprędce wprowadzoną numerację Ad 1. szok to jest dla mnie, że słuchanie radia maryja to jest obraza - przecież to jedyne OBIEKTYWNE zdaniem PISu źródło informacji, i ich elektorat jest tzw. żelaznym dla PISu - sprawdź w słowniku co to znaczy ad 3. Boże święty... wpływ Unii na nasze np. budowy ??????? - powinnaś doktorat o tym napisać zrobisz karierę kobieto - nie ma co. swoją drogą dawno nie słyszałem takiego fajnego stwierdzenia. BŁAGAM! nie przestawaj pisać w tym temacie ad 4. jak prezes zobaczy to usunie Ci karnie legitymację członkowską ad.5 sprawdź w słowniku co znaczy ignorancja inaczej poziom Twojej wiedzy może Ci zrujnować życie " podkreślam punkt ad.3 : swoją drogą dawno nie słyszałem

Gość już ktoś pisał
że to facet, jak można być tak naiwnym, że wierzyć mu, a najbardziej śmieję się z warczypsa, który podrywa faceta :D

Gość już ktoś pisał
żeby*

Gość Tirowiec
Laska zajebiaszcza....tylko coś buziaka nie umyła...bo jakiś taki...czarny :( Chyba, że jest zapryszczona....tfu :(

Levviatan to ze te są za obcisłe to świadczy o tym fakt ze się nad spodniami tworzy fałdka ze skóry dwa co innego obcisłe a opinające. trzy nie popadajmy ze skrajności w skrajność. to że uważam że te są za obcisłe nie znaczy że lubię taki co maja spodnie o 5 rozmiarów za duże ;] wyrzuć te playboyee eczłowieku już :D wystarczy że się schylisz i każdemu tak ma - za dużo retuszowanych foteczek oglądasz 🖐️

bazienka mialam cie za inteligentnego czlowieka a okazalas sie tepa szmata i lansiara niedowartosciowana. albo facetem ktory udaje taka laske. uj z tym i tak slabo a jesli nie potrafisz zrozumiec alegorii, przenosci i skrotow myslowych to juz nie moj problem to w końcu kim jestem??? bo coś się nie możesz zdecydować - a co do Twoich alegorii to..... chyba używasz tej nazwy na wyrost - myślę że inne określenie lepiej pasuje 😴

bazienka nie zazdroszcze wyglad to nie wszystko jest zaj**ista, ale w glowce pusto e wiem jak niska samoocene trzeba miec albo jakim pustakiem byc by sie az tak lansowac nie wiem jak wielkim pustakiem trzeba być, żeby z uporem maniaka po raz setny łazić po tematach powtarzając jak mantrę ten sam tekst :)