Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ariadnaa.

pomóżcie mi wybrać imiona dla dzieci:)

Polecane posty

Gość kacza pacha
Sebastian Czarek Wojtek

Gość ta XVBXBXBXKJJK ma na bank
cos ze łbem, widac to, udaje ze ma dzieci a tak naprawde nie ma i chodzi i sie czepia debilka zyebana, idz juz sie pomodl o rozum, bo widac, ze nie masz go wcale:o

Gość XVBXBXBXKJJK
jak na razie pisze na dwóch topikach -i nkogo nie obrazam plecam wybrac imię za pomoca astrologii-podobno ma wtedy ono wpływ na całe zycie dziecka

Gość XVBXBXBXKJJK
nie jestem wierząca

Gość moje typy imion to
dla chłopca: Karol albo Maksymilian dla dziewczynki: Patrycja albo Agnieszka

Gość maxejd23
Radzę Ci dobrze, odpuść sobie ,,Nikole, Brajana, Dżesike". Mi się podobają normalne imiona, pomyśl nad ,,Michalina, Edyta, Kamila" Jak chłopczyk to może ,,Patryk, Karol", nie krzywdź dziecka i nie nazywaj go Vanessa ani Brajan xD

Gość XVBXBXBXKJJK
wale sie z psem rano i wieczorem, tylko on mnie zaspokaja bo jestem taka brzydka i zaden chlop mnie nie chce...sory ze sie czepiam, ale dzis nie bylo rzniecia porannego:(

Gość ariadnaa.
maxejd23 - nie podoba mi się w ogóle brajan,dżesika,nikola i nigdy bym tak dziecka nie nazwała... moje typy imion to - dzięki za typy:) patrycja odpada, bo mam tak na imię:)

Gość abibi
dlaczego polecam KAJETANA? bo sama mam jednego ;) a poza tym moze byc kajtkiem kajtusiem potem kajem a potem doroslym kajetanem, wszyscy to imie znaja, mimo iz nie jest popularne, podoba sie starszym chociaz nie kojarzy sie jak waclaw czy stanislaw i ma miedzynarodowe odpowiedniki. poza tym jakbym miala powiedziec jacy sa to same plusy :) aha i zapomnialam dodac ze imiona z "j" w srodku niezwykle latwo sie wymawia i wola:) ale to juz moje jezykowe zbaczenie ;)

Gość Palapetia
Sorry, ale jak ja byłam w przedszkolu to był tam jeden Kajetan i nieustannie był wołany "Kajtek bez majtek"...

Gość ja86sia
mi się podobają imiona Julia (ale wiem, że teraz co druga dziewczynka tak ma na imię ;) ), Zuzanna, Michalina, Nasturcja. Chłopczyk: Piotr, Dominik, Michał, Mateusz, Sebastian :)

Gość abibi
moj Kaj wlasnie skonczyl przedszkole i uslyszal to moze ze 2 razy po czym odpowiedzial ze ma majtki i temat sie skonczyl...jakos to przezyl. a tegotypu wierszyki to z polowa imion mozna zrobic

Gość moje typy imion to
to zamiast Patrycji - Beata :)

Gość gość
Co z tego że ktoś ma na imię Oliwia jeśli i Tobie np się podoba to czemu nie Imiona zawsze będą się powtarzać ale czemu masz np rezygnować bo ktoś tak dał dla mnie to bezsensu takie rozumowanie Moje propozycję:Chłopiec:MaksymilianWiktorMarcelDacjanDziewczynka:WiktoriaOliwiaLauraMarika

Gość ariadnaa.
maniu, to nie chodzi o to, że akurat jest czy był szał na te imiona, ale jeśli w klatce są 2 oliwie i obok w klatce jeszcze jedna, a na placu zabaw ze 3 i w rodzinie też się jedna pojawiła to nie dam tak samo:) z resztą jakoś akurat Julia,Oliwia,Amelia,Nikola,Maja mi się nie podoba...jedynie z takich bardziej imion na czasie (ale akurat w mojej okolicy nieoklepane) to Laura i Klaudia- Klaudię już mam, więc jak będzie dziewczynka wypadnie na Laurę:) a jak chłopiec to Dominik, bo nie chcę żadnych udziwnień, a stare imiona mi się nie podobają też;] ktoś tu się śmiał z Dżesiki:) przypominam, że nie chciałam tak dać dziecku na imię tylko napisałam w pierwszym poście, że właśnie takie propozycje mnie nie obchodzą;]

Gość MI SIĘ PODOBAJĄ TAKIE IMIONA :
JULIA MAGDALENA MAJKA ALEXIS MARIKA NIKODEM ADRIAN AHMED ALEKS NORBERT

Gość tez nie wiem co wybrac
a podoba wam sie imie Jagoda? bo tak sie zastanawiam nad nim. podoba mi sie jeszcze Zuzia i Ola.

KSAWIERY TAKŻE MI SIĘ PODOBA

OMG! Ahmed??? to przeciez arabskie imie.

PODOBAJĄ MI SIĘ ARABSKIE IMIONA ABDUL TAKŻE MI SIĘ PODOBA ,KWESTIA GUSTU

CO Z TEGO ŻE POLSKA ? NIE OZNACZA TO ŻE NIE MOŻNA NAZWAĆ DZIECKA JAK SIĘ CHCE. OLGA NIBY TAKIE POLSKIE IMIĘ A JEDNAK POCHODZI Z ROSJI DUŻO IMION NIBY POLSKICH JEST JEDNAK Z INNEGO REGIONU ŚWIATA

ostanio widzialam spioszki z napisem "maly terrorysta". idelanie by pasowaly do malego Ahmeda :D :D :D :D

dla mnie np. Dzesika Kowalska brzmi po prostu idiotycznie. jezeli ktos juz daje takie imiona, to powinno one sie tez laczyc z zagranicznym nazwiskiem.

Gość co to za moda nastala
przeraza mnie to jak beda nazywane dzieci za 20-30 lat jak teraz sa brajany,dżesiki,nikolki,xawiery,chawiery,ahmedy,wanessy,romea itd....niedlugo bedzie taka moda jak w amieryce;p, ze dzieci beda mialy na imie: drzewo,slonce,kocyk czy parapet kurva

Gość adelka28
moja corka ma na imie Paulina, wiec takie Ci proponuje:D a z meskich to PIOTR ostatnio ogladalam wybory miss polski i zostala nią angelika ogryzek:P:P:P:P

Gość bhjbk
wiktor błażej julita diana

Gość ariadnaa.
hmm...moja siostra ma na imie paulina, a tata piotr:D wiktor tez mi sie podoba, ale chrzesniaczka meza to wiktoria, wiec beda gadali, ze sciagnelismy;p

Gość to ja ci powiem
mnie sie podoba Izabela, Elżbieta, Urszula, Roma, Bogna, Telimena Mercedes (choc pewnie to ostatnie srednie jak dla Polskiego dziecka no i niestety pewna marka smochodu nosi to imię, wiec sie glupio moze kojarzyc) dla chlopca Mikołaj, Piotr, Filip, Witold, a mojemu męzowi, choć nie jest Polakiem, podoba się bardzo Kazimierz, chyba dlatego, że jest po naszym królu:)